1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Oktay Mahmudi Galatasaray Cafe Crown ile anlaştı

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Oktay Mahmudi Galatasaray Cafe Crown ile anlaştı

SON DAKİKA... Oktay Mahmudi Galatasaray Cafe Crown ile anlaştı.

Ayrıntılar gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

İlginç tercih olmuş Mahmudi.. Gelecek sezon 4. sıradan yukarıya çıkacağını düşünmüyorum takımın. Yerli rotasyonunu büyük ölçüde kaybetti. Yabancıları iyi iş yaparsa onlar yapar..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Getiriliş biçimi açısından yanlış buluyorum, Cem Akdağ ortada kaldı bu hamle ile. Hayırlı olur umarım...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Oktay Mahmuti Galatasaray Cafe Crown'da

Ayrıntılar

Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon son hafta kümede kalmayı başaran sarı-kırmızılılar, önümüzdeki sezon için daha iddialı bir kadro kurmanın ilk adımını Mahmuti'yi takımın başına getirerek attı.

-

NTV Spor
    Güncelleme: 14:39 TSİ 01 Haziran. 2010 Salı

Türk basketbolunun önde gelen antrenörlerinden Oktay Mahmuti, Türkiye'ye Galatasaray Cafe Crown ile döndü.
    Sarı-kırmızılı yönetim, forma skandalı sonrasında küme düşme korkusuyla geçen sezonun ardından Mahmuti'yi takımın başına getirdi. Adı bir süredir Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen'le de anılan Mahmuti, Galatasaray Cafe Crown ile anlaşmaya vardı.
    Son olarak 2008/09 sezonunda Benetton Treviso'yu çalıştıran Mahmuti, düşük bütçesine karşın İtalyan ekibini Eurocup'ta yarı finale taşımış, aynı sezon kupada yılın koçu seçilmişti. Mahmuti, İtalya'ya gitmeden önce Efes Pilsen'de baş antrenörlük yaptığı 2001-2004 yılları arasında 4 sezon Türkiye Ligi şampiyonluğu yaşamış, 2001 yılında da yine lacivert-beyazlılarla Suprolig'de 3.lük elde etmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oktay Mahmuti'nin gelmesine sevindim takım için iyi oldu bu olay..

Mesaj Yetkileri