1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Ankaraspor ''sıfırdan'' oluşturulacak

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Exclamation Ankaraspor ''sıfırdan'' oluşturulacak

Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek Ankaraspor'da, yeni bir kadro oluşturulmasına yönelik çalışmalar yapılıyor.

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 10:34 TSİ 03 Haziran. 2010 Perşembe

ANKARA - Bank Asya 1. Lig'de mücadele edecek Ankaraspor'da, yeni bir kadro oluşturulmasına yönelik çalışmalar yapılıyor.
    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından geçen sezon Turkcell Süper Lig'den Bank Asya 1. Lig'e düşürülen Ankaraspor'da, yeni sezonun startı verildi.
    Yeni liginde ''mütevazi'' bir kadro ile mücadele etmeyi planlayan Ankaraspor'da, kulüp başkanı Ruhi Kurnaz,yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig'de başarılı olacak bir kadro kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Takımda yer alabilecek futbolculara yönelik tarama çalışması yaptıklarını anlatan Kurnaz, şunları söyledi:
    ''Futbol Federasyonu tarafından geçen yıl ligden düşürüldük. Dolayısıyla takımdaki sporcuların futbol yaşamlarını sürdürebilmeleri için farklı kulüplere gitmelerine kolaylık sağladık. Bu nedenle de takım dağıldı. Bonservisi bizde olan futbolcuların ise fiyatları yüksek. Bunları dikkate alarak, yeni bir takım oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kış aylarından itibaren yeni sezonda takımda görmek istediğimiz futbolculara yönelik Türkiye'nin dört bir yanında tarama yaptık. Daha çok gençlerden oluşan bir kadroyla ligde mücadele etmek istiyoruz. Altyapı destekli bir kadro oluşturarak, bunlara ağabeylik yapacak bir kaç futbolcuyu takıma alacağız. Haftaya yeni oluşama yönelik kararlar vermiş olacağız.''
    Teknik direktör konusunda da bazı isimlerle görüştüklerini ifade eden Kurnaz, ''Teknik kadroyu da yeniden oluşturmamız gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalarımız var'' dedi.
    Ruhi Kurnaz, takımı, yeni sezon çalışmalarına Temmuz'un ilk haftasında başlayabilecek şekilde oluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Nesil
    2006

Bence kapatın gitsin, Belediye takımları sporda olmamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aslında birkaç küme düşürülmesi gerekiyordu . Bank Asya onlar için ödül bile sayılabilir .

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bencede böyle olmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Zaten Ankaraspor'un mevcut gençleri çok iyi. A2 liginde finale çıktılar sanırım. O gençlerin yanına 1-2 tane daha adam alınacak. Hem Türk futbolu için oyuncu yetiştirelecek hemde maddi olarak gelir sağlanmaya çalışılacak 1-2 seneye.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Belediyelerin amatör branşlara destek vermesi sağlanmalı, futbolda da takımlar profesyonelleşene kadar destek verseler sadece keşke. Ankarasapor belediye takımı değil resmen. Zaten Gökçekler Ankaragücü'nü ele geçirdiler, Ankaraspor'la işleri bitmiştir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Katılmıyorum. Mesela ben İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u da çok beğenerek izliyorum, çok sempati duyuyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Katılmıyorum. Mesela ben İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u da çok beğenerek izliyorum, çok sempati duyuyorum..
    Sempati duyulabilir ancak bir belediyenin asli görevi sorumlu olduğu bölgenin halkına hizmettir. O halkın önceliği; ödedikleri paralar ile futbol takımı yapıp, oldukça yüklü para harcanması değil. O halkın amatörce, bireysel ya da takım olarak spor yapabileceği alanlar oluştur, imkanlar sağla. Başka bir açıdan bakarsak da; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, vb. İstanbul takımlarının taraftarlarının ödediği paradan, kendi takımlarına karşı oynayacak oyuncular transfer ediliyor, maaşları ödeniyor. Ben istemem şahsen.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ankaraspor'un a2 takımı oldukça iyi bir takım.Onların yanına birkaç tecrübeli oyuncu ekleyerek devam etmeleri Ankaraspor adına iyi olur.Hemde Türk futboluna belki genç oyuncu kazandırabilirler.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bende sempati duyuyorum; ama bir takımı sahada ki 11 oyuncusundan daha az destekleyeni var ise o tribünde, o takım kapanmalıdır. Belediye, Spor'a para harcayacağına halkına hizmet etsin. Nasıl olsa İstanbul'da sürüsüne bereket kulüp var.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Sempati duyulabilir ancak bir belediyenin asli görevi sorumlu olduğu bölgenin halkına hizmettir. O halkın önceliği; ödedikleri paralar ile futbol takımı yapıp, oldukça yüklü para harcanması değil. O halkın amatörce, bireysel ya da takım olarak spor yapabileceği alanlar oluştur, imkanlar sağla. Başka bir açıdan bakarsak da; Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, vb. İstanbul takımlarının taraftarlarının ödediği paradan, kendi takımlarına karşı oynayacak oyuncular transfer ediliyor, maaşları ödeniyor. Ben istemem şahsen.
    Bence belediyelerin de futbola destek vermesi olumlu bir durumdur. Olaya 3 Büyükler açısından baktığınızda olumsuz görülebilir, ama bir belediye takım oluşturduğunda belli bir iş olanağı da oluşturmuş oluyor.

Bende sempati duyuyorum; ama bir takımı sahada ki 11 oyuncusundan daha az destekleyeni var ise o tribünde, o takım kapanmalıdır. Belediye, Spor'a para harcayacağına halkına hizmet etsin. Nasıl olsa İstanbul'da sürüsüne bereket kulüp var.
    Bu görüşe katılmıyorum, destekçi sayısı önemli değildir benim için. Önemli olan sahada ortaya konan futboldur benim için ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor da şu ligde çok taraftarı olduğunu iddia eden birçok takımdan daha olumlu futbol oynuyor bence. Ankaraspor için de aynı şey geçerliydi.

Neyse konu daha fazla dağılmasın..

Mesaj Yetkileri