1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Neden ikinci defa teklif gelmiyor ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Default Neden ikinci defa teklif gelmiyor ?

Arkadaşlar 10.3 yamasında çok sinir bozan bir durum bu sizlerde farketmişsinizdir. Bir oyuncumu belli bir miktara öneriyorum , teklif geliyor o miktar kadar ama daha yükseği gelir diye reddediyorum.

Sonra daha yüksek bir miktara öneriyorum ama teklif falan gelmiyor. Teklif gelsin diye bu kez ilk fiyattan yani teklifin geldiği fiyattan daha bile düşüğe öneriyorum teklif falan gelmiyor bir defa reddeince teklifleri. Bobo'nun değeri 6 milyon pound oyunumda. 9 milyonluk teklif geldi , reddettim 10 milyona önerdim teklif yok. Sonra 7'ye önerdim yine teklif yok.

Mantık olarak ilk seferinde 9 milyonu veren takımların tekrar 9'a yada 7'ye önerdiğimde yine teklif vermesi gerekmez mi ?

Bütün oyunlarda , bütün oyuncularda geçerli bu yazdıgım şey. İmkanı yok ilk seferinde reddeince ikinciye satamıyorsunuz adamı.

Bu sorunun bir çözüm yolu bir pratiği var mı ? Eğer yoksa çok mantıksız bir olay.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Arkadaşlar 10.3 yamasında çok sinir bozan bir durum bu sizlerde farketmişsinizdir. Bir oyuncumu belli bir miktara öneriyorum , teklif geliyor o miktar kadar ama daha yükseği gelir diye reddediyorum.

Sonra daha yüksek bir miktara öneriyorum ama teklif falan gelmiyor. Teklif gelsin diye bu kez ilk fiyattan yani teklifin geldiği fiyattan daha bile düşüğe öneriyorum teklif falan gelmiyor bir defa reddeince teklifleri. Bobo'nun değeri 6 milyon pound oyunumda. 9 milyonluk teklif geldi , reddettim 10 milyona önerdim teklif yok. Sonra 7'ye önerdim yine teklif yok.

Mantık olarak ilk seferinde 9 milyonu veren takımların tekrar 9'a yada 7'ye önerdiğimde yine teklif vermesi gerekmez mi ?

Bütün oyunlarda , bütün oyuncularda geçerli bu yazdıgım şey. İmkanı yok ilk seferinde reddeince ikinciye satamıyorsunuz adamı.

Bu sorunun bir çözüm yolu bir pratiği var mı ? Eğer yoksa çok mantıksız bir olay.
    Kısacası aç gözlü olmucaksın . Şaka bi yana takmıyorum fazla sende takma geç

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Aynısı bana oluyor.10 veriyor kabul etmiyorum 15'e öneriyorum bekle ki teklif gelsin!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Atıyorum bir oyuncuyu 10 milyon €'ya önerdiniz karşı takım 7 milyon € verdi. Bu o oyuncunun maksimum değeri oluyor genelde yapay zeka daha yüksek bir paraya almıyor sizden o oyuncuyu. İstediğiniz kadar deneyin o yüzden ilk teklifler gelmişken 3'e , 5'e bakmadan kabul etmek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Tamam ama ikinciye daha düşük bir fiyata öneriyorum yine teklif gelmiyor yani , yapay zekanın o oyuncu için biçtiği maksimum değerin çok daha altında bir fiyata öneriyorum ikinci defa ama teklif falan gelmiyor.

Bir defasında Erkan Zengin içinde böyle oldu. O daha ilginçti , adamın değeri 1.5 m € , baştan teklif geldi önerince 1.5 değerinde, beğenmeyip 2.5'a önerdim , baktım teklif yok. Sonra düşüre düşüre 400 k'ya kadar düşürdüm anca 400 k da teklif geldi.

Yani oyun ilk seferinde yaptıgı 1.5 luk teklifi ikinci defada yapmıyor sorun o.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Heralde diyorki bir kere reddetti niye şimdi bir daha teklif yapayım kendini küçük düşürülmüş hissediyor dalga geçilmiş hissediyor yapay zeka. Birde bir oyuncuyu alacaksanız mutlaka alın kontrat önerip geri çektiğinizde sonra geri dönüşü olmuyor bir daha teklif yaptığınızda gelmek istemiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Ne yapay zekaymış be

Reddedilince başka adama yönelirler haliyle. İlk gelen teklifte okutmak lazım.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

3 Milyon önerdiler bir oyuncuma satmadım aynı oyuncuya 2 gün sonra 500.000 e önerdim teklif gelmedi
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyun sonuçta o mevkide eksik görüyorsa oyuncunuza teklif yapıyor, siz reddedince diğer alternaitflere geçiyor.

Bir de gidiyorsun, bir oyuncuya, 5 milyona satacağız demişler, sen reddedip, 10 milyondan listeye koydum diyorsun, sonra teklif gelmeyince, hadi 5 oldu geri gelin dersen tabi ki gelmem ben, daha düşüğünü teklif ederim hele ki daha önceden teklif eden tek kulüpsen 5 milyondan da altına almam en mantıklısı olur.

O nedenle ilk teklifi yüksek tutun, zaten almak isteyen varsa, siz 10 isteseniz de 7 teklif ediyor, 5 milyon yerine 7 milyona satmış oluyorsunuz. Yoksa yapay zeka o mevkiye geçen sürede başka isim alırsa, sizinkiyle ilgilenmeyi bırakıyor ve fiyat çok aşağılara indiğinde değerlendirmeye alıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Oyun sonuçta o mevkide eksik görüyorsa oyuncunuza teklif yapıyor, siz reddedince diğer alternaitflere geçiyor.
    Olay bu yoksa her önerdiğin teklifi kabul etceklerse oyunun ne zevki olacak, oyuncunun bazen piyasası olur bazen olmaz doğru olan bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

benim gıcık olduğumda şu gs deyim 140 pa sı olan sadece 124 türk var oyunda(scout) serkan kurtuluş var elimde ca 100 pa 130 ne olması lazım kapış kapış gitmesi gerek ama 0 dan öneriyorum gene teklif gelmiyor gelen teklifide beğenmeyip gitmek için üste para istiyor bende daha evvel belletti ye yaptığımı yapıcam olmazsa fmrte gir maaşını 0 a düşür sonra 0 karşılığı serbest bırak naapim

Mesaj Yetkileri