1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: work permit sorunu

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Default work permit sorunu

arkadaşlar champipnship'te west brom. kariyerime başladım.kramaric'i almaya çalışıyorum ancak çalışma izni problemine takılıyor.eskiden oyuncuyu transfer edebilir ancak çalışma izni alamadığımız için oynatamazdık diye hatırlıyorum.epey zamandır hiç karşılaşmamıştım work permit olayıyla..nasıl alabilirim kramaric'i.. geç milli takımda da oynadı ancak yine de alamıyorum.hiç değilse transfer etmemin bi yolu yok mudur?oynatamasam da olur.gerekirse kiraya yollarım 1 sene.zaten o arada yeterince milli olur..
    bu arada konuları karıştırdım ama çözüm bulamadığım için başlık açtım..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yönetimden "feeder club" talebinde bulunduğunda seçimi sana bırakıyorlarsa "work permit" seçeneğini seçebilirsin. Bunun anlamı; yönetim çalışma izni problemi olmayan bir ülkenin bir takımıyla anlaşacak (çok yüksek ihtimalle Polonya liginden bir takımla). Bu anlaşma sonrası sen çalışma izni alamadığın oyuncuları gene de transfer edebilecek ancak oynatamayacaksın. Bu oyuncuları anlaştığın klübe kiraya gönderip o ülkenin vatandaşlığını almasını bekleyeceksin ki buda 3 seneyi bulabiliyor Yani o oyuncuyu 3 sezon boyunca anlaştığın takıma kiralaman gerekiyor. Biraz uzun bir süreç, değer mi değmez mi sen karar ver. Tabi sadece Kramaric olarak düşünme, 15-18 yaş arası keşfettiğin ve çalışma izni alman gereken diğer genç yıldızları transfer edebilmen için son derece faydalı bir anlaşma olacaktır.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    KARSIYAKA

West ham de 3. sezondayım Gökhan Gönül' ü 20000000 tl ye aldım WP yüzünden oynatamıyorum klüb tarihinin en pahalı transferi oyuncu alacakları ile 35 mil buluyor tam bir rezalet madem çalışma izni vermiyorsun trsf neden izin veriyorsun?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Gökhan Gönül'e çalışma izni çıkmaması pek mantıklı gelmedi bana. Aklıma 2 ihtimal geliyor:

1- Çalışma izni çıkmadıysa: West Ham'ın anlaşmalı olduğu klüpler (affiliated clubs) arasında work permit link olan bir takım vardır, dolayısıyla çalışma izni çıkmayan oyuncular bu sayede transfer edilebiliyordur.

Work Permit Link'i bilmeyenler için: Yönetimden pilot takım bulmasını istediğinizde bazen size ne tür bir takım istediğinizi soruyorlar. O zaman seçenekler arasında Work Permit Link'i görebilirsiniz (İngiliz takımı yönettiğinizde, başka hangi ülkelerde bu seçenek var bilmiyorum).

Bunu seçtiğinizde yönetim Polonya gibi AB üyesi bir ülkeden takım arayışına giriyor. Buldukları takımla anlaştığınızda artık istediğiniz oyuncuları çalışma izni çıkmasada transfer edebiliyorsunuz ancak oynatamıyorsunuz. Transfer ettiğiniz oyuncuyu (yada oyuncuları) anlaştığınız takıma kiraya gönderiyorsunuz (maaşını gene siz ödüyorsunuz). Belirli bir süre sonrada oyuncunuz o ülkenin vatandaşı oluyor ve yabancı statüsünden çıkıyor.

Bazı takımlar siz göreve gelmeden önce böyle bir anlaşma yapmış olabilir. Yukarda anlatmak istediğim oydu...

2- Belki çalışma izni çıkmıştır da, arkadaş oyuncuları kaydettirirken (squad registeration) Gökhan'ı unutmuş olabilir

Not: Jaguar 2.yazdığımı yanlış anlama, WP yüzünden oynatamıyorum demişsin gerçi ama belki oyuncu numaraları verirken otomatik seçtiysen (auto select) Gökhan seçilmemiş olabilir.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri