1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Amatör Sözleşmeler

Default Amatör Sözleşmeler

turksportal sitesinde bulunan Turkiye amatör lig yamasını kullanırken kadromda buyuk bir degisiklik yaptım. bircok oyuncuyu amatör sözlesmeyle aldım fakat cogu baska takımlar tarafından ocak ayında istendi ve elimde tutamadım.. kadromdaki önemli oyuncular gittiler. bunu önleme imkanım var mı ? yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Amatör sözleşmelerin dezavantajı bu zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Amatör sözleşmelerin dezavantajı bu zaten.
    profesyonel kontrat yap 5 sene ben 4 sene tutup 5.sene sözleşme imzalamak istemeyen olursa fm 2006 da 4.senesinde satıyodum bedava sezon sonu gitmesin diye ama satarkende iyi oyuncu ise geri alma maddesi koyuyodum zaten benim ürettiğim adam ne demek ben giderim diye kızıyodum adama her neyse oyuncunun editörden favori takımını oyuna başlamazdan evvel takımım yaptığımdan bi süre sonra geri alıyodum iyi ise,kötü ise gönder gitsin zaten o kadar kalmazdı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    profesyonel kontrat yap 5 sene ben 4 sene tutup 5.sene sözleşme imzalamak istemeyen olursa fm 2006 da 4.senesinde satıyodum bedava sezon sonu gitmesin diye ama satarkende iyi oyuncu ise geri alma maddesi koyuyodum zaten benim ürettiğim adam ne demek ben giderim diye kızıyodum adama her neyse oyuncunun editörden favori takımını oyuna başlamazdan evvel takımım yaptığımdan bi süre sonra geri alıyodum iyi ise,kötü ise gönder gitsin zaten o kadar kalmazdı
    Fakat sizin bahsettiğiniz durum ile bu durum arasında fark var (:

Burada oyunculara para önermiyorsunuz.Transfer teklifi yaparken haftalık aylık yıllık maaş gibi durumlar yok.

Ayrıca 2006'da amatör ligler varmıydı ? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

amatör ligde oynama sende
    amatör ligdeki takımlardaki oyuncular cidden para almıyorlar benim bi arkdaşım vardı almıyordu
    ayrıca ben amatör ligde takım yönetirmiyim hiç bi kez 3.ligde yönettim ondan zaten kendi takımımı oluşturmaya karar verdim
    bi düşün takımın amatör,oyuncu az maaş alıyor ya da almıyor kalırmıydın sen iyiysen başka takıma giderdin zaten, kötüysen de kalırdın
    söylediğim gibi ya üst düzey bi takım seç yada editörden oluşturup finansı düzenle ve reputasyon da önemli klübün adı bilinmiyorsa kimse gelmez(bakınız ben fm 2006 da dürüst olup yaptığım takımın bilinirliğini 0 yaptım ki öyleydi ama 2 milyar dolar para 100 m dolar tr.bütçesi ile zor adam aldım gelmek istemediler bende adı bilinmemiş ama pa sı iyi oyunculara yöneldim)
    ayrıca amatör ligler vardıysa ki bilmiyorum ama oynamadım.hadi iyi oyunlar.

Mesaj Yetkileri