Sanırım geçmiş yıllarda böyle bir çalışma yapılmıştı. Herkes yetenekli olduğu noktalara göre keendini oyuna yansıtmış ve yanılmıyorsam 3 klüp oluşturulmuştu.
Yine böyle bir çalışma olsa güzel olur aslında![]()
Sanırım geçmiş yıllarda böyle bir çalışma yapılmıştı. Herkes yetenekli olduğu noktalara göre keendini oyuna yansıtmış ve yanılmıyorsam 3 klüp oluşturulmuştu.
Yine böyle bir çalışma olsa güzel olur aslında![]()
Bencede iyi fikir.![]()
İyi fikir : )
Forvette ne goller dizdirirdimBu işle en çok EreN abi ilgileniyordu.Ama o da ÖSS Mod'unda halen.
güzel olur yapılırsa iyi fikir...
Screw you guys, I'm goin' home
Eren abi bu aralar ÖSS modda ÖSS geçsin bakar çaresine![]()
Bence bir an önce gerçekleştirilmeli.
Bunu sizlerde yapabilirsiniz, illaki bizden bir girişim olmasına gerek yok, kendinizde oluşturabilirsiniz, biz sizlerin eksik kaldığı noktalarda yine yardımcı oluruz.
İlla 1 kişiye kalacaksa zaten böyle bir işe girilmez. Yapacak kişiye editöryal kısımlarda yardımcı olurum.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Sanıldığı kadar kolay bir iş değil.![]()
I'm back...
Geçen sene Mehmet Ali yapmıştı bu takım işini nerelerde o görünmüyor gelse el atar.
Arkadaşlar bırakın fm olayını. Çıkaralım bir halı saha takımı lige girelim. Bu kadar elemanız.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Olsa güzel olur gerçektende
Birini seçip girişimi biz yapalım o zaman. Bir grup oluşturalım öncelikle![]()
Online olarak oluşturalım diyorum![]()
Bir öncekine girmek için o kadar mesaj atmıştım200 sınırı vardı herhalde
Bu sefer girecem taktım kafaya
Yardım edebilirim yapanlara ama fazla bi şey beklemezseniz
![]()
turksportal...
ilk turksportal sk'yı 2006 yılında Mehmet abi (meddah) ve ben yapmıştık. ondan sonra her sene yapıldı galiba.
aslında Disco'ya gazı verirseniz yapar birşeyler.
Madem birbirini takip eden yıllarda bu konu gerçekleştirilmiş serinin bir parçası olmak isterim.
Bu konuyla ilgili iyi bir ekip çalışması çıkarabiliriz. Ciddi olarak bende katkı sağlarım diyenler bana ulaşırsa rotayı çizip ona doğru beraber yürürüz.
ben katkıda bulunmak isterim ama 7 Hazirandan sonra...
Screw you guys, I'm goin' home
Bende yardım edebilirim belki..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ben de yardım edeyim bari.![]()
Yalnız çok zor bir iş herkes iyi düşünsün![]()
Burada yapılması düşünüldüğü takdirde biz kendi reeldeki bitiriciliğimizi falan söyleyip bir arkadaş mı yapacak bunu.
Çok zor değil, zor bir iş.
Size FM'deki özelliklerin listesi verilecek siz burada kendinize göre bir profil oluşturacaksınız.
Sonra bu özellikler doğrultusunda CA/PA ortalamasına göre girişler yapılacak.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Çalışmalarda Yardımcı Olurum Bende![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Konuyu başlatacak kişi olarak yardımcı olurum uygun görülürse.
6 Haziran'dan sonra günde 10-15 saat online olacağım çünkü![]()
Böyle bir çalışma yapılıyor zaten, görmeyen varsa, haber edeyim dedim.
"YÜCE ATATÜRK"