1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Kaleci Hataları

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Arrow Kaleci Hataları

Gerçek futbol maçlarında bir kaleci ard arda 4-5 maç hatalı gol yemez FM 'de ise baya bi hatalı gol yiyor topu ayagından acıyor baska hatalar yapiyor ama bunu 1-2 maç değil 6-7 maç yapiyor acaba sorun oyunun versiyonunda mı yoksa nerde anlamadım?

Bu sadece kalecinin ya da herhangi bir oyuncunun hatasıyla ilgili değil bence.O gün takım yorgundur ya da taktik de bir sorun vardır ve rakip takımın gol atması için yapay zeka o durumu seçmiştir.Yani eğer gol yenilecekse yenilir

Nesil
    2006

Başlığı değiştirdim, belirgin bir başlık olursa arama sistemini kullananlar için daha mantıklı olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aerysnmz View Post
    Bu sadece kalecinin ya da herhangi bir oyuncunun hatasıyla ilgili değil bence.O gün takım yorgundur ya da taktik de bir sorun vardır ve rakip takımın gol atması için yapay zeka o durumu seçmiştir.Yani eğer gol yenilecekse yenilir

Güzel tespit katılıyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Başlığı değiştirdim, belirgin bir başlık olursa arama sistemini kullananlar için daha mantıklı olabilir.
    evet doğru

Nesil
    2006
    Yer
    11

Sergey Veremko ilk sezon 1, ikinci sezon 5, üçüncü sezon 2 kez olmaz üzere 3 sezonda tam 8 kez rakip forvetleri çalımlamaya çalışarak tamamen kendi başına, bireysel hatasından takımına 8 gol yedirerek kırılması güç bir rekora imza attı.

Ben taktiğe değilde daha çok kaleciye yoruyorum bunu.Taktik aynı, her ligde bir sezonu hemen hemen birbirine yakın sayılarda maç yaparak geçiriyorsun, dolayısıyla yorgunluk vs gibi durumlarda aynı.Bu konularda katılmam.Yapay zekanın gol yemem için bu durumu seçmesi, eski serilerde kalecin degaj yaparken rakip forvetin kafasına gözüne çarpıp gol yememden daha iyidir der, bu durumu kabullenebilirim.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

peki yapay zeka bi tane atak geliştiremiyor mu :P şaka bir yana bugun INGILTERE-ABD macında green'in yedıgı gol neydi ole gercekten fm'yi aratmadı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Sergey Veremko ilk sezon 1, ikinci sezon 5, üçüncü sezon 2 kez olmaz üzere 3 sezonda tam 8 kez rakip forvetleri çalımlamaya çalışarak tamamen kendi başına, bireysel hatasından takımına 8 gol yedirerek kırılması güç bir rekora imza attı.

Ben taktiğe değilde daha çok kaleciye yoruyorum bunu.Taktik aynı, her ligde bir sezonu hemen hemen birbirine yakın sayılarda maç yaparak geçiriyorsun, dolayısıyla yorgunluk vs gibi durumlarda aynı.Bu konularda katılmam.Yapay zekanın gol yemem için bu durumu seçmesi, eski serilerde kalecin degaj yaparken rakip forvetin kafasına gözüne çarpıp gol yememden daha iyidir der, bu durumu kabullenebilirim.
    acaba Sergey Veremko'nun profiline bakmadım ama bu tarz hareketleri yani kaleci için saçma sapan hareketleri Ekstantriklikle bi alakası olabilir mi bendede Boruc böyle çalım gibi hareketler deniyor saçma sapan goller yiyor acaba bundan mı ?
    Bu arada Boruc'un Ekstantrik 20

Nesil
    2006
    Yer
    11

Veremko'nun Ekstantrik 6.Tek özelliğe bağlamak da doğru olmaz zaten.O zaman bunu yapmasına sebep olan o tek özellik düşük yada yüksek olan bütün kaleciler sürekli aynı hatayı yaparlardı.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Antrenörlerin Raporlarındaki Kaleci Detayları. İngilizcesini Şuan Tam Bilmiyorum Ama Eğer Raporda Olumsuz Görüşlerin Kısmında Sık Sık Özel Hareketler Dener Diye Bir Not Varsa O Kaleciden Biraz Tırs Bu Bazen Çok Olumlu Yansır. Ama Bazende Takımın Başına Çok Sorun Açar. Çünkü Bu Tip Kaleciler Biraz Artistlik Özelliği Yüksektir. Ben Genelde Kaleci Alırken Bu Antrenör Raporlarına Dikkat Ederim.

Bu Antrenör Raporu Aslında Tüm Oyuncularda Baktığım Raporlardır. Bunuda Belirteyim Çok da Faydasını Gördüm Bunun ve İnanırım Bu Raporlara.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Mental ozelliklerin etkili oldugu kanisindayim bu tip hatalarda.

Mesaj Yetkileri