Merhaba arkadaşlar, oyun oynarken durmadan oyunda hata veriyor ve bu beni bezdirdi oyunu 2-3 kere silip yükledim yinede düzelmedi sorun şöyle birşey;
Sebebi nedir acaba teşekkürler?
Merhaba arkadaşlar, oyun oynarken durmadan oyunda hata veriyor ve bu beni bezdirdi oyunu 2-3 kere silip yükledim yinede düzelmedi sorun şöyle birşey;
Sebebi nedir acaba teşekkürler?
Ayrıca oyuna yeni skin yüklediyseniz, bu skinden kaynaklanabilir. Orjinal skini load yaparak deneyin.
Orjinal skini kullanıyorum bu hata genellikle, Taktiklere falan tıklayınca oluyor artık korkmaya başladım maçta taktik değiştirmeye yine hata verirse diye..
Başka bir sitenin türkçeleştirme çalışmasını kullanıyorum ondan kaynaklabilir diye düşünüyorum olabilirmi acaba?
Bende de oluyordu oluyor.
Bu hata Pc eğer çok kasılırsa yani zorlanırsa veriyor bende..
Benim tavsiyem Fm açıkken başka program açma ve Fm açıkken masaüstü dönüp hızlı bir şekilde tekrar Fm ye dönme yani Pc yi kasacak her şeyden kaçın.
Benim bir dönemimi zehir eden bu hatadan bu şekilde yani Pc yi az yorarak kurtulmayı başardım..
Yaşadığım tecrübelere dayanarak, makinanın eskiliği/performansı ile direk orantılı bir durum olabileceği gibi; Türkçe yama, fazla tercih edilmemiş (kapalı kutu) Xml kodları eksik olarak yapılmış değişik skinler, kale ağları, oyun içi reklamlar gibi gereksiz grafiksel dosyaları kullandığınız taktirde karşılaşılan bir sorun genelde.Bu gibi durumları en aza indirmek en sağlıklı çözüm olur bence.Aksi halde arkadaşın verdiği linkteki gibi "N" sayısı kadar değişik çözüm yolları denemek zorunda kalıyor insan.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim, makinam eski değil alalı daha 5-6 ay olmamıştır belkide, bende türkçe yamadan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü oyunu silip yükledim ama türkçe yama daha halen var onu nasıl kaldırıcağımı bi türlü bulamadım. Orjinal skin kullanıyorum,oyun içi reklamlar kale ağlar vb. şeylerin tamamı orjinal.
arkadasım bu hata bırcok sebepten olabılır fakat tecrubelerıme dayanaraktan sana soyleyebılecegım su. muhtemelen yenı turkce paketı yuklemıssındır ama spıker ama genel turkce ama baska bırsey emınım bundan dolayıdır.
cozume kavusamazsan onuda anlatmaya calısayım.
Fm'yi pcden kaldırıp tekrar yükledim tamamen herşey orjinal hiç bir yama eklenti yok Türkçe çalışmasını kaldırdım ve şuan sorunsuz böyle devam eder inşallah, yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Artık abonesi oldu sitemizin bu konuBayılıyorum okurken çünkü hep aynı şeyler söyleniyor
Ne yaparsak yapalım bu şey bizi bi yerden bulup vuruyor. Ve şunu da söylücem hep de en sevdiğim karierlerimde oluyor :@
Önemsizlerde olmuyor özene bezene yapıyorum tak hata gidiyor her şey
![]()
turksportal...