Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Kimler yenilince save yapmayıp tekrar load yapıyor?

Question Kimler yenilince save yapmayıp tekrar load yapıyor?

Ben bunu yapmıyorum.Çünkü oyunun amacı kalmıyor.Tabi çoğu kişiler yapıyor.
    sizin yorumunuzu bekliyorum
    yada hakkındaki düşüncelerinizi???
    fm oyunun zevki zaten bu yenince sevineceksiniz yenilince masaya yumruklacaksınız
    sizce???

Bu konu sabitlenirse sevinirim!
    Last edited by cagty : 27.Nisan.2010 at 22:43

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

milli takım oyunlarımda bir maçı 10 kere oynadığımı bilirim hey gidi günler hey büyüdüm lan galiba

10 kere biraz fazla diil mi??
    yorum için teşekkürler!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2007 de yaptım

Ondan sonra oyunu kapatırken saveliyorum..

Geçen şampiyonlar liginde bir tur yükselmiştim.. Ligte de 5 maç kazanmıştım, bigisayarım durdu. Hoop baştan oynamak zorundayı.. Bende 2 gündür oynamıyorum.. Soğudum şimdi.. Keşke o maça başlamadan saveleyedim...
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by cagty View Post
    10 kere biraz fazla diil mi??
    yorum için teşekkürler!
    hatırladığım kadarıyla Türkiyeyle finalde rakip İngiltere dünya şamp.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bazen gol yiyince sinirlenip çıkıyorum. 1-2 gün oyuna bakmıyorum sonra yeniden açıyorum oyun 3-4 hafta geriden başlıyor küfür edip save'i siliyorum.Yeni oyuna başlıyorum benim stilimde bu.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Cm 03-04de bıraktık bu işleriCm01-02de Roma ile manyak gibi 10 kere şampiyonlar ligini alırdım arka arkayaAma hakkaniyetle haaa, güya şampiyonlar ligi zor olduğu için orda yapardım sadece Serie A'da yapmazdımHiç unutmuyorum Cm3-4de Newcastle gelmesin diye dua ederdim.Lua-lua 2 mactada 2şer tane cakardı kesin.7-8 kere Newcastle ile oynadığımı biliyorum, yenerdim bazılarında ama 3-1 örneğin Lua-Lua tek sayısını atardı takımnın hazmedemezdimBaşka biri atınca kabullenir devam ederdim, deli oluyodum o adamaBu arada cagty kardeş tipik yeni kayıt olmuş üye triplerine girmiş gördüm seniBiraz sakin

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Göztepeyle çorumspor maçına çıkıyordum fm 2010 da İki takımda Bank Asyayı garantilemişti ama şampiyonluk maçıydı ve 4 kez yenildim yenildim tekrar başladım.Sonunda 1. olarak çıktım Bank Asyaya.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by cagty View Post
    Ben bunu yapmıyorum.Çünkü oyunun amacı kalmıyor.Tabi çoğu kişiler yapıyor.
    sizin yorumunuzu bekliyorum
    yada hakkındaki düşüncelerinizi???
    fm oyunun zevki zaten bu yenince sevineceksiniz yenilince masaya yumruklacaksınız
    sizce???

Bu konu sabitlenirse sevinirim!
    iyi de bunu yapmayan biri neden böyle bir başlık açsın ki ? sanki sen de yapıyorsun gibi... hade hade itiraf et Biz eskiden 34'de 34 yapmak için yapardık
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Cmde Yapardım Bende Tekrar Load Edip Maça Tekrar Başlardım. Fmde Daha Hiç Yapmadım.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

o anda başka bir işimin olduğu (yemek yemek gibi) ve fazla ilgi gösteremediğim karşılaşmalarda istediğim sonucu almassam 1000 de 1 yaparım o da diğer takımların sonuçlarına etki etmemek üzere

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Eskiden çok yapardım yaw şimdi konu açılınca anılarım canlandıNeler yapmadım yaw bi finali kaç kere oynadım FM2007'de

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eski serilerde bunu yapan kişi sayısı çoktur ancak son serilere doğru bu sayıda azalma olduğu kesin.Ben en son hangi seride bunu yaptığımı hatırlamıyorum ancak Cm 03-04'de Fildişi Sahilleri'ni Dünya kupası yarı final maçında yenmek için ne kadar çok uğraştığım aklımdan çıkmıyor.O zamanlar Fildişi Sahilleri oyuncularını da fazla bilmiyordum.Bu adamlar kim ya diye acayip sinirlenmiştim.Benim takım da Kamerun'du.Bir yerden sonra sıkıyor zaten hep kazanmak.Bu yüzden insanlar daha çok heyecan yaşamak için bu yöntemi tercih etmiyor.Hatta bu yüzden küçük takım yönetmeye yönelenlerde fazla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cm 01-02'de Giresunspor'u Bank Asya'ya çıkarmak için uğraşırdım bu stille. O da İnternet Cafe'den olduğu için

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Cm 01-02'de bende yapıyodum hile

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fm2006 da cok yapmistim ondan sonra biraktim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Benim böyle birşey yapmaya fırsatım olmuyo zaten

2014-2015 sezonundayım. Save açılması uzun sürüyo haliyle. 2 saat onu bekleyeceğime elenirim veya yenilirim daha iyi

Bazen 20-30 şut çekiyorum ben. Rakip 1 kere geliyor. 1-0 yeniliyorrum. Arada bu gibi durumlarda kullanırım

bende fazla abartılı maçlarda yaparım..oyun kafayı yiyor bazen uçuruyo karşıyı.90+ larda 4 gol yediğimi biliyorum ama şampiyonlar ligi tek maçlı yada çift eleminasyonda yapmam...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

10 yaşımda cm 93-94 oynarken, 386 işlemcisi olan bilgisayarım vardı. her yenilgiden sonra reset atardım. o zamanlar zaten 15 saniyede açılırdı bilgisayar reset sonrası. liverpool'u 15 sene üst üste namağlup premier lig şampiyonu yapınca oyundan sıkılmıştım. diğer oyunlarda da bunu yapmamıştım.

bir de fm 2010 oynarken everton ile ilk maçım liverpool deplasmanıydı. oynayasım da yoktu maçı. tatile çıkayım dedim. 7-0 yenilmiştim. kapatmıştım oyunu bari şerefli mağlubiyet alayım diye. tekrar açtığımda 3-0 yenilgiye razı olmuştum.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

ben ilk kezde son kezde CM4 de yaptım...
    ŞL aldım Galatasaray ile...
    eski CM sürümlerinde de yapmazdım sonrakilerde de yapmadım...
    zaten yaşı 20 üstü olup uzun zamandır oynayanların hemen hepsi CM serilerinin bir tanesinde yapmıştır...

Nesil
    2006

Fenerbahçe - Barcelona maçında rakibimi yenmek için, bunu çok uygulamıştı 6-7 maç boyunca her seferinde daha farklı yenilince sıkıldım. Bir daha yapmadım. Ama Galatasaray veya Beşiktaş'a yenilirsem, yapabilirim bu konuda söz vermiyorum.

fm'yi uzun süre oynanınca artk gerk kalmıyo
    bnm için
    *******YORUMLAR İÇİN TEŞEKKÜRLER***********

Quote Originally Posted by nannar View Post
    iyi de bunu yapmayan biri neden böyle bir başlık açsın ki ? sanki sen de yapıyorsun gibi... hade hade itiraf et Biz eskiden 34'de 34 yapmak için yapardık

Ben yapmıyorum başka kişilerde gördüm onun için böyle sayfa açtım.İlgilendiğin için teşekkürler

Ey gidi günler ey
    Ben FM 2006 da yapardım bir daha yapyığımıda hatırlamıyorum.
    Zaten FM'nin zevki yenilmek değil mi?
    Daum bi maçtan önce ligi saveleyip kaybedince tekrar açıyormu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CM 03/04'te Galatasaray'la Uefa Finaline çıkmıştım. Liverpool'a karşı 3 kez load yaptım 3.de penaltılarla yenildim tekrar daha da hiçbir oyunu tekrar filan etmedim

Yorumlarınız Için Teşekkürler

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kariyer paylaşırmış gibi bir hali var konu açanın..

Cm 01-02 de oyunda hata varken yapardım. Maçın oynadıktan sonra kaydedip çıksanız bile maç yeniden başlardı o zamanlar küçüklük bir kaç kez yapmışımdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben FM 2005 ya da 2006 idi, o zamanlar acayip derecede hile yapmıştım bir oyunumda, Konyaspor ile dünya devi olmuştum ama yaptığım tek hile yabancı oyuncu alırken uyruğunu Türk yapmak, takıma girince tekrar gerçek uyruğunu veriyordum. Sonuç... 92 puanla ligde ikinci oldum. Bu puanla ikinci olmak hala kırılamamış bir rekordur. Dur yarın arayayım da onun görüntüsünü size göstereyim.

Ayrıca konu sabitlensin bence de. Dört köşesinden çakılsın, yel alıp götürmesin.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Ben FM 2005 ya da 2006 idi, o zamanlar acayip derecede hile yapmıştım bir oyunumda, Konyaspor ile dünya devi olmuştum ama yaptığım tek hile yabancı oyuncu alırken uyruğunu Türk yapmak, takıma girince tekrar gerçek uyruğunu veriyordum. Sonuç... 92 puanla ligde ikinci oldum. Bu puanla ikinci olmak hala kırılamamış bir rekordur. Dur yarın arayayım da onun görüntüsünü size göstereyim.

Ayrıca konu sabitlensin bence de. Dört köşesinden çakılsın, yel alıp götürmesin.
    O kadar hile yapmışsın, 10 puan daha alamadın mı? Kimseye hakkın geçmezdi.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri