Anket Sonuçlarını Görüntüle: derbi ne olur?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • bjk alır

7 25.00%
  • berabere biter

2 7.14%
  • gs alır

19 67.86%
1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: derbi ne olur?

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Default derbi ne olur?

tahmınımce son yıllardakı en heyecansız derbi heyecanını yasıoruz..2gun kalmasına ragmen ne gorsel basında ne de gazetelerde hatta forumlarda konusulmayan besıktas-galatasaray macı sızce ne olur??

benım kısısel tahmınım her ne kadar yorgun olsa da lıgde haftalar onceden havlu atsada kendı seyırcısı onunde kı bu seyırcı alınan kupa sayesınde oldukca coskulu olacaktır besıktasın gsyı cok zorlayacagı ve 1 puan alacagıdır..ama bjknın ıc saha performansına bakarsak gs favori..sizce ne olcak??

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bence güzel bir maç olmayacak...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Galatasaray rahat kazanır... Jesus_FB'ye katılıyorum...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

berabere kalır

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

galatasaray çok rahat kazanır bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.yapılan açıklamalar her şeyi anlatıyo zaten..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Bu sene her takım taraftarı sırayla Beşiktaş'lı oluyor nerdeyse sıra şimdi Fener'de.Beşiktaş bu maçı alacaktır tek düşündüren son maçın 120 dk olması.yorgun olmamız etkileyebilir belki.beşiktaşlı futbolcular bu maçta iyi oynamak zorundalar son iki hafta çünkü.tigana önümüzdeki yılın takımını kuruyor futbolcular onun gözüne girmek zorunda.başkan dedi diyede takımı oynatmayacak bir adamda değil tigana.umarım keyifli bir maç izleriz.

biz almak zorundayız gerisi beni ilgilendirmiyo

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    Bu sene her takım taraftarı sırayla Beşiktaş'lı oluyor nerdeyse sıra şimdi Fener'de.Beşiktaş bu maçı alacaktır tek düşündüren son maçın 120 dk olması.yorgun olmamız etkileyebilir belki.beşiktaşlı futbolcular bu maçta iyi oynamak zorundalar son iki hafta çünkü.tigana önümüzdeki yılın takımını kuruyor futbolcular onun gözüne girmek zorunda.başkan dedi diyede takımı oynatmayacak bir adamda değil tigana.umarım keyifli bir maç izleriz.
    valla inan kardesim hıcbır fenerli bjkden bısey beklemıyo..biz eminizki bjk yenilse bile aslanlar gibi oynıcaktır..bizim derdimiz yenilmesi degil-ki iç saha performansı felaket sizin-aslanlar gibi mucadele etmesidir...gecen senede gs ts yı 4-2 yendı sampıyon olduk o mactada kımse gsyı tutmadı gs yenerek bize kıyak yaptı belkı bu hafta da bjk yapar aynı kıyagı..yoksa bız kendımız ıcın degıl denızlı ıcın ıstıoruz yazık adamlar duscek ıkıncı lıge

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

inşallah kazanacagız ardından fenerin puan kaybetmesini bekleyecegiz(pek sanmıyorum yaa puan kaybetceni)

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

bir bjk li olarak kesinlikle gs alir diyom ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray kazanacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla gs alır gibi geliyor ama 2 sene önceki ts-gs maçını hatırlayınca insanın aklından acaba geçmiyor değil

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

besiktas eger bu maca asılmazsa yazıklar olsun ben samiyendeki macın rovansını alacagımızı dusunuyorum

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    valla gs alır gibi geliyor ama 2 sene önceki ts-gs maçını hatırlayınca insanın aklından acaba geçmiyor değil
    evet doğru sölüyosun görkem..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

eğer maçı bjk kazanırsa ya da berabere biterse kardeş kulup bjk bizim diyen gsliler ne yapacak acaba?(lafım tüm gs lilere değil sadece bjk yi kendi takımı gibi destekleyenlere)
    ayrıca tigana kupa maçından sonra önümüzdeki sezon takımdan gönderileceklerin listesini yayınlayacaktı ama bunu gs maçı sonrasına ertelemiş. yani bu maçı önemsiyo.
    bu maçın sonucu şaibelere açık bir şekilde olmasın da kim kazanırsa kazansın önemli değil.(şaibe derken gs nin kazanması anlaşılmasın.gs çıkar bir şampiyon adayı gibi oynar maçı kazanır kimse de buna bişey diyemez)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

ne kadar gs densede bjk alacak çünkü gs alırsa ortalık kaynacağa benziyor bjk güzel bir süpriz yapacak

Galatasaray Adnan Polat'ında dediği gibi senenin en zor maçına çıkıyor.

Bir tarafta zafer sarhoşu ve ne yapacağı belli olmayan Beşiktaş diğer tarafta stresli Galatasaray ...

Bence acayip bir sonuç çıkar. Tahminim yok ...
    -

Yıldırım demirören ile adnan polat karı-koca gibi (yanlış anlaşılmasın samimiyetten bahsediyorum) bjk bu maça asılmıyacaktır

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

bir mucize olmazsa bjk alır ama oyumu bjk den yana kullandım..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Arşivlerden Beşiktaş'ın benzer durumlarda asılmadığı sürüyle Fenerbahçe maçı çıkarılabilir (Bir tanesini ben çok iyi hatırlıyorum).. Benzer durum Fenerbahçe için de geçerlidir şüphesiz..

Bu konu, iki başkan sağolsun, fazla büyütüldü..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Bence gs-bjk berabere kalacak ve erciyes'in kazanabilecegini düsünüyorum.(hafta ici 120 dk lik bir mac yaptı fb yorgun olacaktır ve eger mac 60-65 e kadar berabere giderse bu mac fb icin tehlikeli bir mac olabilir.)

Nesil
    2005
    Yer
    34

biz alırız bu maçı ve feneri şamp yaparız ama gs alırsada üzülmem tabi erciyes alırsa müthiş olur. Biraz fazla taraflı oldu kusura bakmayın

bence biz BJK maçını kazanırız ERCİYES te FB ile berabere kalır ve avantaj yakalarız...

Quote Originally Posted by hezzo
    biz alırız bu maçı ve feneri şamp yaparız ama gs alırsada üzülmem tabi erciyes alırsa müthiş olur. Biraz fazla taraflı oldu kusura bakmayın
    bütün sonuçları yazmışın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

almamız lazım şampiyonluğu son ana kadar kovalamak için...

Mesaj Yetkileri