Böyle güçlü bir kadroya sahipken kupayı ve ligi kaybedip başarısız bir teknik adam olduğunu kanıtlayan Christoph Daum artık gitmeli mi?
Böyle güçlü bir kadroya sahipken kupayı ve ligi kaybedip başarısız bir teknik adam olduğunu kanıtlayan Christoph Daum artık gitmeli mi?
Kesinlikle. Gitsin Almanya'ya Houness'e mi Beckhenbauer'e mi kanıtlayacak kendini kanıtlasın. Beşiktaş'taki ateşli Daum'u istiyorum ben bunu değil.
artık daumun bence erkekce cıkıp istifa etmesi lazım.Zaten bu dakikadan sonra daum kendi ayrılmasa bile taraftarın yoğun baskısından dolayı yönetim daumu kovar.
şampiyon fener olsaydı bile gitmeliydi. adam kötü bir taktisyen. fenere yakışmıyor bence.
valla her zaman söyledim şampiyon olsak bile söylerdim.daumu istemiyorum.
önümüzdeki sezonda böyle komik hallere düsmek istemiyorlarsa bir an önce kovmalılar tabi hersey aziz yıldırıma kalmıs bisey![]()
bence kalsınvalla en korktuğum şey daum un gitmesi ....
ayrıca a.yıldırım daum un arkasındaydı ... bu lafı hatırlatıyım da ilerleyen günlerde arkasında ki yıldırım onu nasıl kovucak ....
bencede gitmeli türkiye için çok iyi bir kadro war ama ne awrupa da nede yurtta hiç bişi yapamdı hayret yani
ee bi zahmet gitsin artık...zahmet olucak ama...
ben galatasaraylı olarak kalmasından yanayımişini iyi yapıyor
Daum a bundan sonraki kariyerinde başarılar..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Aziz yıldırım iyi bir düşünceye sahip, istikrarlı olma konusundan. Sırf istikrarlı olacağız diye Daum'u hep destekledi.
"Biz burada oldukça Daum burada kalacak" demişti Aziz Yıldırım.
Bir de şu yandan düşünmek lazım. M. Keçeli'nin şutunu Rüştü çelse, ya da uzatmalarda gol atsa fenerbahçe, şimdi en büyük daum. Yanlış yaptı kereta ama hadi yırttı gene denilecekti.
abi puanlar alırken maç kazanırken dahi daum gerçek bişey var ki artık GS şampiyon
o zaman istifa eder sen canını sıkmaOriginally Posted by paco
![]()
walla şu saatten sonra gıtsede oluuurrr gıtmesedeee zaten warlıgıyla yoklugu fark edılmıo![]()
Yha işte Türk milleti ..
Fener'in ligde o durumda olmasının nedeni Daum.
Belki Fener 2. bile olamayacaktı.
Ama bunların hepsini Daum başardı !
Şampiyonluk Fener'in olmadı dite Daum Gitsin deniliyor ..
Bence çok saçma.
Asıl siz FB taraftarları olarak tebrik etmeniz lazım ..!
Daum istifasını önümüzdeki hafta kesin vericek zaten fenerbahce de aldıgı para iyi olmasına ragmen mutsuz..gözümüz aydın..
Yerine GeLicek en büyük aday isE Lucescu diye istikbarat aldım.
cngrsry sadece bisey sölücem uzatmayalım diye.
Daum un elinde anelkası var tuncayı var appiah ı var alex i var.yani TSl ye göre üst düzey bir kadroya sahip..Bu kadroda Ne gs de var ne baskasında var.Ayrıca serkan gibi kemal gibi,zafer,can gibi mukemmel yedeklerin var..sen bu kadroyla sampiyon olamıyosan git öl yaaa..
daum bu saatte sonra kalırsa ayıp
Niye böyle düşünüyorsun ki ..?Originally Posted by hurmet