1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Taksitle Transfer

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Taksitle Transfer

arkadaşlar yıllardır fm oynarım ve kendimi usta bir oyuncu olarak nitelendiriyorum.herrrşeyi biliyorum ama şu taksitle transfer olayını anlamadım.mesela bende 5 mn pound var ve atıyorum x oyuncuyu alıcam adam 25 mn pound nasıl alacağım

bi soru daha(10.3te hem ülke hem kulüp oluyormu??)

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Oyuncuya peşin 0 verirsen 48 ay taksitlede yüklü para verirsen olur istediğin transfer

Ama pek tavsiye etmiyorum oyunun zevki kaçıyor (:

Ülke Klup derken neyi kasteddiğini biraz daha açarsan yardımcı olabilirim.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Taksit Olayında Parayı Fazla Vermenin Yanında Ek Ödeme Seçeneğide Versen İyi Olur Yani Oyuncuyu Sonraki Satıştan Kulübüne Belli Oranda Yüzde Gibi Genelde 25-30 Arası Yüzdelerde Kulüpler Çok Fazla Hayır Diyemiyor.

Ülke-Kulüp Kastından Anladığım Sanırım Aynı Anda Yönetebiliyormuyum Diye Soruyorsun Öyle Değilsede Daha Detaylı Sorunu Sorabilirsin. Anladığım Kadarıyla Cevaplayayım Bütün Versiyonlarda Ülke-Kulüp Beraber Yönetebilirsin. Yalnızca Oyunun Yeni Çıktığı İlk Versiyonlarda 10.0da Yani Biraz Sorunluydu Sanırım Milli Takımı Yönetmek İşi Ama Sonraki Versiyonlarda Düzeltildi Sorun Kalmadı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

taksitle futbolcu alma olayı aslında günümüzde klüplerimizin sıkça başvurdugu bir yöntem,oyundaki işleyişine ve nasıl gerçekleştiğine bakarsak pekte oyunu zevksizleştirdiği söylenemez..

Şöyle ki eger sen bir futbolcuyu 0 nakit 20M€ 48 ay taksit üzerinden öneriyorsan kasanda 5M€ olmalı yani ilk seneki taksidin tamamı..Ayrıca eger bu yönteme sıkça başvurup başarı elde edemezsen klübün borç batagına saplanması da kaçınılmaz oluyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Elindeki paranın yıllık taksit olması lazım. Arkadaşların da dediği gibi 5 milyona 20 milyonluk bir adamı 4 yıl taksitle alabilirsin...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Hayatımda 1 kere yaptım o da nasıl yapılıyor diye denenmiştim. Kullanma bence oyunun zevki kaçar. Ayrıca abartırsan bu olayı taksitlerin bitmesine yakın parayı ödeyemeyip bankamatik köşelerinde yatarsın. Benden söylemesi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Abartı oyunun zevki kaçıyor ustayım diyorsan normale devam .

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

saolun beyler... iki sorumuda net cevapladınız.tavsiyelerinize uyucam madem zevk kaçıyor.ama ts yi seçeceğim için bütçe az ve en azından 1-2 transfer yaparım...)

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by EmRe41 View Post
    saolun beyler... iki sorumuda net cevapladınız.tavsiyelerinize uyucam madem zevk kaçıyor.ama ts yi seçeceğim için bütçe az ve en azından 1-2 transfer yaparım...)
    ilk sezon transfer yapıp Cl'ye giremezsen ciddi bir sıkıntı bekliyor seni uyandırayım ona göre yap hesabını defansın ortasına bir isim forvete bir isim ve çok gerekli görürsen sag tarafa bir isim ilk 2'ye sokar seni hatta takımı iyi tanıyıp yönetirsen şampiyon olabilirsin..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Defansa uygun fiyata Sorondo'yu alabilirsin. Egemen'le iyi ikili oluyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

saolun akadaşlar..sorondo diil glowacki var da... onu yaptım oyundada tsl ye nazaran iyi ..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Al ara transfer döneminde Ömer Toprak'ı £1.6M. Otamendi'yi al £2.9M.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaşlar ben tsyi yönetiyor yazdım ama daha henüz başlamadım.netlerde baktım 18 temmuzda iyi bir transfer yaması geliyor pazar gününü bekleyeceğim bi soru daha

10.0da mı oynayayım 10.3mü 3 çok eleştiriliyor bi yorumlarsanız...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by EmRe41 View Post
    arkadaşlar ben tsyi yönetiyor yazdım ama daha henüz başlamadım.netlerde baktım 18 temmuzda iyi bir transfer yaması geliyor pazar gününü bekleyeceğim bi soru daha

10.0da mı oynayayım 10.3mü 3 çok eleştiriliyor bi yorumlarsanız...
    Ben 3 oynuyorum ne zamandır bir eksisini görmedim.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

saol bende onu oynayayım o zmn...

Mesaj Yetkileri