1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Sakaryaspor Biyediç’e emanet

Default Sakaryaspor Biyediç’e emanet

Teknik direktör Metin Yıldız ile yollarını ayıran Yeşil-Siyahlı kulüp, Boşnak teknik adamla el sıkıştı. Süper Lig’e çıkılması halinde de tecrübeli hocayla devam edilecek

Çabuk çözdüler
    Sürpriz bir kararla Metin Yıldız’ın sözleşmesini tek taraflı fesheden Sakaryaspor Yönetimi, elini çabuk tuttu ve teknik direktörlük koltuğuna Nejat Biyediç’i oturttu. Bitime 2 hafta kala ilk iki şansını yitiren, ancak Play-Off’u garantileyen Yeşil-Siyahlılar, dün görüştüğü Boşnak hoca ile her konuda anlaşmaya vardı. Sakaryaspor’un teklifine olumlu yanıt veren tecrübeli çalıştırıcının Süper Lig’e ulaşılması halinde de takımın başında görevine devam edeceği açıklandı.

‘Bir adım öndeyiz’
    Hedefi büyük olan ve iddiası süren bir ekibe geldiğini hatırlatıp kendisine böyle kritik bir dönemde görev verenleri mahcup etmemek için çalışacağını belirten Nejat Biyediç, şunları söyledi: “A Kategorisi’nde bu sezon müthiş bir yarış var. İlk 6 garanti olduğu için Play-Off hazırlıklarını daha rahat yapabileceğiz. Takımın önemli bir kısmını yakından tanıyorum. Güçlü rakiplerle karşılaşacağız ama Sakaryaspor, potansiyeli itibarıyla bir adım öne çıkıyor. Bunu sahaya da yansıtacağız.”

Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

way BURSASPOR ve NEJAT BİYEDİÇ yanyana çok kullanılan iki kelime ve şimdi sakaryada hayırlısı olsunn

Nesil
    2006

sakarya ligi hak edecek bir kadroya sahip inşallah biyediçle başarırlar

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

yanlış hatırlamıyosam bes kere

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

nejat biyediç imparatordu bir zamanlar bursaspor düşmesine 6 maç kala takımın başına gelmiş ve 6 maçını kazanmıştır.ama kader işte şanssız bir şekilde düştük.bende nejat hocanın nosu var.bursasporda oynarken bazeb antremanlarımızı izlemeye gelirdi.bende yardımcısından çaktırmadan nosunu almıştım.şimdi arıyıcağım.(adamın 5 tane hattı varmış benimkisi sadece ailesinin bildiği hattıymış.şans işte).tebrik edeyim.sizin tebriklerinizide söylerimD:
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

ben sakaryaspor u severim umarım çıkarlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım Nejat Biyediç Sakarya'da başarılı olur ve takımını Süper Lig'e taşır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya metin yıldızda o kadar takım çalıştırdı bi dikiş tutturamadı ilginç...
    ayrıca biyedic hocama ve sakaryaspora başarılar 1.ligde görmek istiyoruz kendilerini

Mesaj Yetkileri