accayip ihtiyacım var ucuz olursa sevinirim..
accayip ihtiyacım var ucuz olursa sevinirim..
cesar peixoto var portoda ona bi bak gerçekten iyi bir oyuncu pahalı da değil.
pisculichi
liguera
uğur yıldırım
=========>>>>>>>>HePsİ_UcUz<<<<<<<<===============
matias campos
Stewart DOWNİNG'i es gecmemek lazım.
ucuz diyo kardeş orayı görmedin galiba.Originally Posted by RoCCo_42
Kardeş Hangi Takımsın Bütçen Ne Kadar Eğer Sınırlıysa(yani anadolu takımıysa fln)Samsunspor dan Serkan Özatak'a bir bak kaliteli oyuncudurEğer Biraz Daha İyiyse(yani 4-5 milyoh doalr fln)o zamanda montolivo yu önerrim!!!
caruusca bende super oynuyorr hemde ucuz
Fabio santos...
ugur yildirim
liguera
yasin karaça
sezer öztürk iyi performans gösteriyor ama senin ucuz anlayışın ne kadar? 2-3 milyon dolar mı yoksa 300-400 bin dolarmı?? onu belirtirsen daha yardımcı olabiliriz
abicim delirdinmi ugurla yasin sag acık oynuyooo dikkat etOriginally Posted by draculord
ama bence en iyi ucuz ugur boral bide carrusca
daniel osornoayrıca başlıkla ne alakası war????
Kardes dikkat etmemisdim Uyarın icin saolasın.Originally Posted by cureshot
isim vermiyim sana ama Portekiz takımlarının PAF'larina bak 5k ciwari cok adam bulursun.Eger TÜRK takımıyla oynamıyorsan Sayet.
arkadaşım uğur yıldırım sağ kanat ve forvet oynar hiç fm oynamadın galibaOriginally Posted by forza_texas
uğur yıldırım sağ açık ve striker değil miOriginally Posted by forza_texas
martin liguera iyidir vasat takımlar için iyi takımlar için mauro esposito ya da di natale
downing iii
erhan albayrak ve murat hacıoglundan şaşma eger anadolu takımıysan
bende carrusca süper oynuyo
pisculishi
vede yasin karaca hepsi süper
vukcevic(sırp),rafalel van der vaart(hollanda)
Türk Tuncay(ama ucuz değil-benim takımım FB olduğu için beleş
İbrahim Akın, Sezer Öztürk.
Yabancı Pisculishi(ama çok ucuz sayılmaz takımın Türkse)
bastian sweinstegier amlrc olarak en iyi oyuncudur bence,sol tarafta ( roncatto tavar tabi...) her iki ayağınıda iyi kullanır...serest atış kullanır...takıma kaptanlık yapar....uzun şutları iyidir...kısaca komple bir oyuncudur ve istikrar abidesidir...2013 yılındayım ve performansında en küçük bir düşme yok...herkese öneririm...o kadar büyük para ödemenide de gerek yok hem...
12 milyon pound a 2007/2008 de bayern den almıştım ve o gün bugündür yüzümü hiç kara çıkarmadı...