Maçın oynanacağı stad;
![]()
Maçın oynanacağı stad;
![]()
Tövbe tövbeeVikingur kazanır kesinlikle
Şaka bir yana BJK 2 ya da 3 farklı skorla kazanır diye düşünüyorum..
Top denize falan kaçmasın. Ah bir Sabri olacaktı bu sahada.
Anam !.
Vikingur'un taam ismini bilmiyordum..
Stadları da güzelmiş..
Quaresma'yı izler BJK taraftarları şov yaparken, 5-0 biter.
Bjk taraftarı ne arar la Faroe'de![]()
BJK şov yapar gibi orada.. Q7'nin ilk maçtaki adamlarla adalga geçisini gördükten sonra Vikingurlu oyuncu olsam bu maçı oynayasım gelmezdi...
Stada ilk bakınca PS de oynanmış gibi geldi ama gerçekmiş.. 2 takımın ortak noktasıda stadyumlarının muhteşem manzarada olması olabilir galiba..
Antrenman maçı havasında geçebilir.Ortam müsait bunaBeşiktaş 1-0 ya da 2-0 kazanır.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Antreman tadında bir maç olur Yunus'un da dediği gibi.Beşiktaş 2 ya da 3 farkla kazanır.
Schuster Necip,Atınç,Cumali gibi oyunculara şans verebilir.
Mac ATV avrupada'da yayinlayacakmi bilen varmi?
İşte bu ya sonunda televizyondan maç izleyebilicem.
Bana berabere bitecekmiş gibi geliyor. Ama kazanan olursada zaten Beşiktaş duman eder.
Bu maçın birincisi ne zamandı da rövanşı oynanacak yahu.![]()
Abi geçen 3-0 yendilerya Q7 penaltı kaçırmıştı..
Beşinci kattayım atlasam olur heralde.
Haberim yok valla. Kazanırız ama yine heralde.![]()
Askerlik telaşı sardı galiba![]()
İlk maçı izlememiştim; ama bu manzarayı gördükten sonra izleyebilirim; ama ben bu saatte yazlıkda mangal yakmayı tercih edeceğim. Beşiktaş zaten turu geçti; ama genede kazansın. =))
Hakan-Ekrem-Zapo-Ferrari-Ismail-Ernst-Delgado-Tabata-Q7-Nihat-Nobre, beklenen kadro bu. Ben acikcasi Cenk, Ali Kucik, Erkan Kas ve Necip'i gormek istedim ilk 11'de.....
Ne günlere kaldık. TV'de maç izleyebileceğimize seviniyoruz![]()
2-0
Ekrem
Nihat
Farka gider bu maç
Vikingur'un yıllılk geliri 500 bin euro imiş.Başkanlarının bir balık fabrikası varmış ve 1-2 sene öncesine kadar takımdaki futbolcular burada çalışıyormuş![]()
zaten takımda bir kaç yıllıkmış galiba
Gayet zevkli bir maç. İzlenesi maçlar kategorisine baştan girer.
İlk yarı 4-0 bitti. Bobo 2 gol attı. Quaresma ve Nihat da oldukça etkili.
Bu 2 maç için de konuşursak geçen seneden çok farklı bir Nihat var Beşiktaş'ta.Schuster ile birlikte takıma daha çok verimli olacak gibi geliyor bana bu yıl Nihat.
Ben şehri çok sevdim. Askerlik dönüşü oraya yerleşeceğim.
Maç hakkında yoruma gerek yok Vikingur şut dahi çekemedi. Hakan'ı da sanırım kamera 2 ya da 3 kere gösterdi o derece yani.
Nihat geçen seneden farklı yerde ve istediği yerde İspanya'daki gibi oynuyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Erhandan olmaz.