1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Şut ve Gol Oranında Dengesizlik

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Angry Şut ve Gol Oranında Dengesizlik

Arkadaşlar birgun FM yüzünden bilgisayarıma elveda demek zorunda kalacağım.

Biraz önce yaptığım maçta 18 şut çektim 12'si kaleyi buldu sonuç 0 gol.
    Rakip 2 şut çekti 2'si kaleyi buldu 2 gol

bu nedir ya delircem delircem

kalecının =) gunluk sansı ve basarısı bırazda futbolcularının o an bıtırıcılk becerısızlıgı dıyebılırım.. benımde cok basıma geldı

sakary Ali Misafir

Arkadaş bu gerçek futboldoda olmuyor mu?İlla iyi oynayan kazanacak mı?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

ohooo sen böyle bırakıyorsan hiç baktınmı kariyerler bölümüne ne kadar şut atıpta kazanamayanlar var turnuvada öyle..Gerçektede böyle değilmi? TS gol kaçırma rekoru kırmıyormu gerçekte? çok saçma bir karar vermişsin bence..Her şey istatistik değildir bunu bil NETİCEYE değil HATİCEYE bakıcaksın o yüzden adam gibi bir sistem oluştur derim az şut çok gol gibi..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

yok ya bırakırmıyım ben 4 sene ligden cıkamadıgım seneler oldu - kucuk takımla kupalar aldıgım seneler oldu sadece suan kı sınırle deliryordum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by darkpart2 View Post

Çok değil daha 1 ay önce Fenerbahçe - Trabzonspor maçından pay biçebilirsin kendine..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Aynı şekilde maçı kazansaydın bırakırmıydın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bırakmıyormuş zaten üstüne gelmeyin bu kadar

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    bırakmıyormuş zaten üstüne gelmeyin bu kadar

evet ya ben bırakıyorum diye bişey demedm ki böyle bişeyde FM bıraklır mı yaw

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    ohooo sen böyle bırakıyorsan hiç baktınmı kariyerler bölümüne ne kadar şut atıpta kazanamayanlar var turnuvada öyle..Gerçektede böyle değilmi? TS gol kaçırma rekoru kırmıyormu gerçekte? çok saçma bir karar vermişsin bence..Her şey istatistik değildir bunu bil NETİCEYE değil HATİCEYE bakıcaksın o yüzden adam gibi bir sistem oluştur derim az şut çok gol gibi..
    Haticeye bakarsak nedene bakmış oluruz ki bırakmasının nedeni de istatistikler.Arkadaşımız kariyer ve turnuva bölümlerinde fazla aktif olan birisi değildir.Kendi oyunundan başka bir oyun görmeyen birisinin böyle bir şey demesi gayet doğaldır.İstatistiklere bakarsak uzaktan 15 şut çekersin 13'ü isabet bulur ama bu senin daha iyi oynadığını göstermez.Koştuğun km rakamı,kesinlen şanslar vs. iyi oynadığını gösterir.Bitirici forvetler almanı öneririm ve ccc sayısına bakmanı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Hocam bu çok oluyor ya FM'de. Benimde birçok kez başıma geldi. Oynayan benim adam bir kere geliyor golü atıp gidiyor ve maçı kazanıyor. Sizi anlıyorum. Bunun için yapacak pek birşey yok gibi. Şans gibi bana göre . Yani ya çok iyi kadro kurup taktik yapıp denemek lazım. İnsanı çok sinirlendiren bir durum bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Yav adam sinirle yazmış FM'ye veda edeceğim demiyorki amma abartmışsınız, bilgisayarını parçalıyacak bu gidişle hangimiz sakin sakin oynuyoruz ki bu oyunu.. Bir gün klavye, bir gün fare, en sonunda da bilgisayarın kendisi parçalanacak bu gidişle..

Nesil
    2006

Fenerbahçe'de 35 şut çekip 1 gol attı, Trabzon bir şu çekip(şut bile değil. ) 1 gol attı.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bazı an geliyor gerçekten deliriyor insan.Oyun bazen gerçekten abartıyor.Canı gol yemek isterse yiyor, yoksa senin bilgisayarın başında çıldırmanı izleyerek içinden kıs kıs gülüyor.Bizede böyle şizofrenik cümleler kurduruyorBenim başıma sık gelir ve sslerini alırım.Şaka bir yana ne demek istediğimi daha iyi anlatabilirim umarım...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006

Türkiye'yim İngiltere ile 2014 Dünya Kupasında maç yaptım. 25 şut çektiler, ben ise 3 ve 1-0 kazandım.

10.3'te çok rastlıyorum buna.

En acısı her maç rakip kalecinin 9'un üstünde alması

bence bu oyunun gerçekciliğini gösterio bazen aynı durum karşı takımada oluyop ama ben kazanyorum

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

[quote=Lim10;1748479]Bazı an geliyor gerçekten deliriyor insan.Oyun bazen gerçekten abartıyor.Canı gol yemek isterse yiyor, yoksa senin bilgisayarın başında çıldırmanı izleyerek içinden kıs kıs gülüyor.Bizede böyle şizofrenik cümleler kurduruyorBenim başıma sık gelir ve sslerini alırım.Şaka bir yana ne demek istediğimi daha iyi anlatabilirim umarım...

gercekten cok iyi bir acıklama olmus bu

Aynı şey bazen sizin de başınıza geliyordur. Ben bunu şuna benzetiyorum, yazılıdan 20 alırsan hoca verdi, 90 alırsan kendin aldın.

Yani hiç mi olmuyo berbat oynadığınız bir maçtan tek şut atıp karşıyı yendiğiniz? Benim oluyor ama ben bunu çalıştık direndik kazandık şeklinde yorumluyorum, peki ya tersi olduğunda? İşte o zaman bırak ya bu oyunun bi hilesi diyerek sinirleniyorum. Halbuki bunlar futbolda gerçekte de olan şeyler. Bu arkadaşın da kaybetmenin verdiği hırs ve sinirle bu konuyu açtığını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

forvetlerini değiştir
    şaka bi yana avrupa maçlarında ve şu anki dünya kupasında görürüz ki gol gelmeyice yabancılar forvetleri değiştirirler
    forvetlerin yetersiz olabilir.
    ama söylediğin bu oyunda herkesin başına gelebilecek bişey
    mesela bi takım 30 tane dışarıdan şut çeksin yada forveti hakan şükür olsun farketmez karşı takım kontra oynasın gsnin şamp.ligindeki maçları öyle olmuyomuydu 20 şut 1 gol karşı taraf 2 şut 2 gol
    baskılı oynamak tek başına yetmiyor sakin de olmak lazım kaleyi gördüğünde şut çek diyor oyunda mesela ben pek kullanmıyorum çünkü her yerden çek dışarı at rakip 1 kontrada golü bulsun
    futbol böyle güzel...

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by barpolla View Post
    10.3'te çok rastlıyorum buna.

En acısı her maç rakip kalecinin 9'un üstünde alması
    bende fm 2006da öyle oluyordu
    fm 2010 da yüksek puan pek verilmiyor 7-8 alan maçın yıldızı oluyor pek rastlamadım yada dikkat etmedim
    bu arada ochoa yı aldım maçlara başlamadan kilit adam diyor ya orada hep onun adı olmaya başladı ki bu da normal aslında ca sı en iyi olan o ama ben takımın en iyisinin kaleci olmasını pek beğenmedim forvet olsaydı...

bende o nedenle oyun sistemimi değiştirdim 5-2-3 oynuyorum kontra atak varsın makıne cıldırsın ama şu var adebayor-tevez-rossi-robinho bunlardan daha iyisi kaç paraya alınır ...

İstatistikler: Arjantin Almanya

Topla Oynama Yüzdesi: 54 46
    Şut Sayısı: 15 14
    Kaleyi Bulan Şut Sayısı: 7 6
    Korner: 5 4
    Ofsayt: 6 0
    Faul: 19 10
    Sarı Kart: 2 1
    Kırmızı Kart: 0 0

bu yazdığım bugünkü ispanya - arjantin maçının istatistikleridir..
    inceleyince görürsünüz açıklamaya bile gerek yok

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

az önceki maç bu konuyu aklıma getirdi
    bakınız young boys 2 fb 2 (ilk devre 1-2)
    ilk devreyi seyretmenizi öneririm.
    şahsen ben young boyslu olsam kafayı yerdim
    gsliyim ama fb tr yi temsil ediyor.
    cevaplar:
    1-atamayana atarlar
    2-sakin olmak gerekir
    3-finishing-yetenek vs.
    hadi iyi oyunlar.

Mesaj Yetkileri