Last edited by Varonil : 06.Ağustos.2010 at 11:35
Bunlar puanlara göre değil rastgele belirlenmiş sanırım.
Peki ilk maçların tarihi belli mi?
PSG ile eşleşirse şaşırmam..
Baya sağlam takımlar varmış ya hadi bakalım iyi kura olur umarım..
birde ne zaman kura çekimi dün elaman söyledi unuttum..![]()
Sol taraftakiler seri basi takimlar. Ayni torbadaki takimlardan biri ilemi eslesecek takimlar ?
Fenerbahçe - Mothherwall
Beşiktaş - Slovan Bratistlava
Galatasaray - Debreceni
Trabzon - Celtic
Kuraları olur.
Umarım bize Debreceni gelmez.Geçen sene Liverpool'a kök söktürmüşlerdi.Trabzonspor için en hayırlı kura,Levski Sofya'nın gelmesi olur.Beşiktaş için Maritimo,Fenerbahçe içinse,Dnepr ya da Lozan iyi olur.Tahminlerim:
Trabzonspor-Celtic FC
Maribor-Galatasaray
Fenerbahçe-Györi
Slovan Bratislava-Beşiktaş
Umarım takımlarımız için en hayırlı olan kuralar çekilir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Trabzon'un çok şanslı bir kura çekmesi lazım...
Fenerbahçe'ye umarım PAOK gelmez.Gerçi gelse bile eleriz(elemek zorundayız,Yunan takımlarına karşı zaten ayrı bir motivasyonla oynuyoruz...) ama yine de başka rakipleri tercih ederim...
Galatasaray - Maribor çıkan diye bi his geldi![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
4 takiminda Gruplara kaldigini dusunsenizeHerkesin Allah yardimcisi olsun, Gonlum Levski Sofiadan yana, Deli tarafim Liverpoolu istiyor ama bize cikacak takim Celtictir
bence de trabzona celtic çıkacak ve eleyecek trabzon
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Çok ciddi bir şekilde Lausanne-Sport'un çıkmasını istiyorum Fenerbahçe'ye.Şöyle içerde,dışarda bir gol manyağı yapalım da İsviçrelileri kim kimi kebap yapıyormuş görsünler.
Trabzonspor inşallah şanslı bir kura çeker. Levski Sofya, en kötü ihtimalle de Steau Bükreş dileyelim
Galatasaray Genk hariç kimle eşleşirse zorlanmaz. Genk biraz daha iyi takım gibi duruyor diğer olası rakipler arasında.
Beşiktaş hangisiyle eşleşirse eşleşsin eler, R.Wien kötünün iyisi gibi duruyor rakipleri arasında ama onlarda eski gücünde deği.
Fenerbahçe'yi zorlayabilecek rakipler PAOK ve Motherwell gibi geldi bana.
Trazonspor'a birşey diyemiyorumda diğer 3 takım kimle eşleşirse eşleşsin turu geçmesi gerekir.
şu takımlardan bile çekiniyoruzya ne hallere düştük ya![]()
Trabzon Celtic'i mi eleyecek?![]()
Saat 14:30'da bu linkten kura çekimini izleyebilirsiniz.
http://video.uefa.com/video/Competit...ideoFlash.html
trabzon'un şanslı olması lazım kurada. Liverpool falan çıkmasa bari...Bizim en zoru Debreceni gibi. Fenerin en zor rakibi mothervell olur, BJk ise Rapid Wien'le eşleşmezse iyi olur
yani bu 4lü rakiplerden en tehlikelileri bence.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Galatasaray - Genk
B.Dortmund - Trabzonspor
Beşiktaş - Helsinki
Fenerbahçe - PAOK
Yalçın Dümer'den duyum aldım.![]()
Lozan takımının çıkmasını istiyorum bende en kötü kura PAOK olur hiç bir takımdan çekinmememiz lazım şu kurada ama maalesef durum buna müsait değil.
Galatasaray'a Ukrayna takımı Lviv gelmesin de hangisi gelirse gelsin.
Last edited by Hugo : 06.Ağustos.2010 at 15:28
Şu konuşma da çok sıkıcı oluyor ya,her sene aynı olay hızlı geç.
lviv benim takım![]()
Bu adam da yıllardan beri hiç yaşlanmadı ya![]()