1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Transfere engeli.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

Default Transfere engeli.

arkadaşlar sürekli bişey transfere engel oluyo ne demek istediğini de anlayamıyorum italya ligindeyim 2 den fazle avrupa dışı oyuncu oynatmıyo ama bende 1 tane var o da değil sebeb ne anlamadım sırf bu yüzden bir sürü oyuncuyu kaçırdım genellikle hatta yüzde 90 klüpler taranfından satılık listesine konulan oyuncularda oluyo almak istiyorum hep bu hata trasnferi iptal ediyo adam mesela luganoya 3 m euro istiyo ben 5 veriyorum reddediyo otomatik trabzon 3 veriyo alıyo resim bu ;

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

10.3 yamasını indirmen lazım büyük ihtimalle 10.1 falanla oynuyorsun onda bu tür hatalar mevcüt önerilen hiçbir oyuncuyu alamıyorsun hep fazlasını istiyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

yok zaten 10.3 kardeş dedimi anlamımışsın zaten fazlasını istemiyo otomatikman ne verirsen ver reddediyor alttada hep aynı yazı yazıyo indicated that there interested diye gidiyor işte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunun sebebi kulübün görüştüğü başka kulüpler var.Öncelik onların diyor.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bunun sebebi kulübün görüştüğü başka kulüpler var.Öncelik onların diyor.
    bilgi için teşeşkkür ederim kardeş bi sorum daha olacak bununla ilgili niçin öncelik onların olabilr pilot klübü değil takas olayı yok yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genellikle o oyuncu için önceden kulübe teklif veriyorlar.Kulübde diğer teklifleri reddediyor.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

şimdi de aynı şey nani için oluyo 3 kuruşa gitcek alamıoyorum ihtiyacım olan oyuncuyu buun önleyecek bi yol yok mu kesin alamam mı yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla kesin alamazsın diye bir şey yok.Teklifi arttırmaya dene.Yapacak başka bir şey yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

valla bilmiyorum bu olay bana 10.1 de çok oluyordu yok potansiyal bilmem ne diyordu senin ssdeki gibi ama şu anda 10.3 teklif ettikleri fiyatı 24 ay taksitle öneriyorum yine kabul ediyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

kesinlikle 10.3 de direk 10.3 yükledim bildiğim kadarıyla sırasıyla 10.1 ... diye gitmesine gerek yotu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu durumla çok karşılaşmıyorum ancak bazen oluyor böyle durumlar.Sanırım senin şansına almak istediğin oyunculara olta atmışlar.

Olay şu ki sen takıma teklif verirken cevap verme gününü bugün ya da yarın olarak belirtmişsin. Gelecek haftaya kadar süre verirsen takıma teklifin kabul edilecektir. İstersen 2 katını öner yine de gelecek haftaya ayarlamazsan reddediyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

400 M falan öner kabul ediyorlar Ben denedim oldu ama kontratı iptal ettim tabiki

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

güzeş plan

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Olay şu ki sen takıma teklif verirken cevap verme gününü bugün ya da yarın olarak belirtmişsin. Gelecek haftaya kadar süre verirsen takıma teklifin kabul edilecektir. İstersen 2 katını öner yine de gelecek haftaya ayarlamazsan reddediyorlar.
    eğer dediğin gibiyse cidden o kadar aradım cevabı bulunamayan önemli bi konuya büyük bi yar dımın olmuş olacak teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

hatta ben şöyle diyeyim, decision deadline(yani karar, cevap verme günü) tarihini hiç ayarlama. en garantisi bu olur.

Mesaj Yetkileri