UEFA Avrupa Ligi
29.07.2010 Rabotnički 0 - 2 Liverpool
05.08.2010 Liverpool 2 - 0 Rabotnički
UEFA Avrupa Ligi
29.07.2010 Rabotnički 0 - 2 Liverpool
05.08.2010 Liverpool 2 - 0 Rabotnički
Koymaya bile gerek yoktu kadroyu.Trabzon'un bu kuralardan çektiği ne yahu ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kötü bir kura oldu ama Liverpool da pek iyi durumda değil, bi umut diyorum..
Trabzonspor'un tur atlamasını can-ı gönülden istiyorum ama çok zor.Ama umarım başarırlar.
Fenerbahçe'nin PAOK'u, Beşiktaş'ın Helsinki'yi, Galatasaray'ın ismini hatırlamadığım Ukrayna takımınıelemesine şüpheyle bakarken, Trabzonspor'un Liverpool'u elemesine umutla bakmak ilginç geliyor.
![]()
Değer : 343.000.000 EUR
Trabzon'dan bir sürpriz bekliyorum açıkçası.İşleri çok zor ancak futbol bu herşey olabilir.Liverpool şu anda tam hazır değil.Sanırım Torres sakatlığı olduğu için oynamaz.
Birde Trabzon şu açıdan sevinmeli.Kura zor ancak Liverpool gibi dünya devi Trabzon'a gelecek.Gerrard'ı felan Avni Aker'de izlemek zevkli olucak.
çinli 350 milyon euro önerdiya ordan biliyoduk![]()
Trabzon her zaman ki gibi yine en zorunu çekti![]()
Nedir arkadaş bu Trabzonspor'un kura şanssızlığı.Adamlar her sene ilk 5'te bitiriyolar çıkan takımlar hep zor hep zor.Hadi Trabzon yaz bi destan Liverpool'u it kupanın dışına![]()
En değerli oyuncuları - Torres - Gerrard - 55.000.000 EUR
Trabzonun başa çıkamayacağı bir rakip. Liverpool rahat geçer.
Trabzon 2 sene üst üste küçük takımlara elenmeyip 1-2 tur atlasaydı, sonraki senelerde de hep zorlu takımlarla eşleşmezdi ve seribaşı olurdu. Bu şekilde olunca hep başta eleniyor ve hiç yukarı çıkamıyor.
Liverpool'un Liverpool olduğu dönem, Türk takımlarının her gelenden en az 3-4 yediği dönem, Avni Aker'de Trabzon Liverpool'u yenmişti. Belki elemesi çok güç ama Trabzon'da bir galibiyet bekliyorum Trabzon'dan, 1 galibiyet çıkarmalılar. Tur çok zor ama kolay pes etmeyecektir Şenol Güneş.
"YÜCE ATATÜRK"
Trabzonspor'un işi çok zor ama top yuvarlaktır..Umarım futbol bütün cilvesini L'pool'a yapar bu maçlarda![]()
Trabzonspor'un bir hedefi varsa rakibin kim olduğu pek önemli değil. Trabzonspor'un Avrupa tecrübesi az olduğundan zorlanacağını düşünüyorum. Günümüzde kadro kalitesi çok önemli ama futbolun doğrularını yapabilmekte önemli.
Trabzonspor deplasmanda futbolun doğrularını yerine getirir ve baskıyı kaldırırsa en azından tur için yenilse bile avantajlı skorla geri döner. Kendi evinde ise seyircinin desteğine çok ihtiyacı var.
Liverpool 10 adım önde ama Trabzonspor'a güveniyorum.
açıkcası avni akerde tek farklı yenip deplasmanda 3-1,4-1 kaybedeciğini düşünüyorum Ts'nin
bkz : (Çöldeki bahtsız bedevi )
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
En azından Yattara oynasında az çizik atsın adamlara eğlenelim. TrabzonSpor için en kötüsü oldu.
ilk maç Anfield'de sanırım.yani liverpool orda fark yapıp buraya yedeklerle gelirse trabzon maç kazanabilir.Çok kötü oldu bu kura umarım Şenol hocam bir sürpriz düşünüyordur
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Trabzon'um bir süpriz yapacak gibi geliyo bana ama hadi bakalım..
keşke umutlu konuşabilseydik ama Liverpool gibi bir takım ilk turdan Avrupa'ya veda etmez. Üzgünüm ama Trabzon'un işi imkansıza yakın. Ne güzel 4 ekipte gruplara kalma hayali kurarken kötü oldu bu kura![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Trabzon'dan umutluyum...Turu geçemese bile gerekli mücadeleyi gösterecektir.Rakip hiç önemli değil.İstenilen oyunu sahaya yansıttığı zaman her rakip elenebilir...
Gerçekten kötü oldu. Trabzonspor'dada şans yok. Ama futbol bu deplasmandaysa ilk maç. Ordan iyi bir skor alırsa Avni Aker'de belki bişiler olabilir.
trabzon zoru sever 5 atar trabzon![]()
Bu eşleşme Trabzon için hem büyük şans hem büyük şanssızlık. Büyük şanssızlık çünkü; daha kolay bir rakiple eşleşip Avrupa'da yoluna devam edebilirdi. Büyük şans, çünkü; Trabzonspor bir sürpriz gerçekleştirip Liverpool'u elerse hem şehir hem camia müthiş bir hava yakalayabilir, bu hava hem lige hem de Avrupa'ya yansıyabilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Elense bile en azından bir galibiyet almalı.