Iste bukadar umursamaz olduk
ve penalti kazandik![]()
Iste bukadar umursamaz olduk
ve penalti kazandik![]()
Anonsa bak aynı ipte 2 canbaz pazar günü telegolde
penaltı!!!!!!!!!!!
golllllll emre 1-0
oha nası penaltı bu yaböyle penaltımı verilir ya yazık oldu romanyaya
![]()
Guzel penalti atti Emre
bayıldım ben bu ikiliye![]()
Maçın başında izleme hevesiyle Kanaltürk'ü açtım ama Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar ikilisini görünce bütün keyfim kaçtı.Nedir durum izleyen arkadaşlar nasıl oynuyor Milli Takım?
Erman hoca yapıştırıyor bunlardan cacık olmaz dedi çünkü HIYAR yok
iyi oynamıyoruz arada bikaç tehlikeli atağımız var okadar oyuncuların aklı ligte gibi sanki asılmıyor çoğu..
2-0 oldu arda çok güzel gol attı
offfffffffff gole bak Arda 2-0
Neytin sen yigen yaw![]()
Çok güzel bir gol attı Arda Turan..
Arda astı resmen![]()
Bu sene bayağı çalışmış Arda şutlara belli..
Dikkat ettinizmi golden sonra oğuz çetin hiddinkten bir tepki bekliyor tip tip bakıyor suratına çok komikti![]()
Alışmış Fatih Terim'den![]()
Arda hadi avrupaya git artık![]()
Konu gec acildi ama tam acildi10 dk icinde 19 cevap
vay anasını 1965 ten beri yenemiyomuşuz ha Romanya'yı maç bitti 2-0
Herkes birinin açmasını bekliyormuş biri açsada yazsam diye (ben dahil) bu arada maç bitti 2-0..
Erman Toroğlu '' Ne biçim uzatma veriyor bu hakem ya adam gibi +4 ver yada 90'da bitir. Olmadı 20 dakika ver oyuncular ölsün bayılsınlar.'' Süper ya. Babamda bu Telegol'ü izleye izleye gülüyordu bu senede bende izliyeceğim süper birşeye benziyor.
Takım oyunu yoktu bugün sahada.Umarız Eylül ayına yansımaz bu performans.Sezon başı diye mazaret sunulabilir belki.Bireysel yeteneklere dayanarak kazandık yine bugün.Şu takımın olmazsa olmazlarının Arda,Emre,Gökhan Gönül,Nihat ve iyi oynadığı zaman Hamit olduğunu herkes biliyor zaten.
Galibiyet güzeldi.Bu galibiyet ile birlikte Dünya Sıralaması'nda birkaç basamak atlarız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arda nasıl attı ama koçum benim ahhhhhhh.
Arda takımın maç başından sonuna kadar yapılması gerekeni 2 kez yaptı 1inde direğe isabet 2.de çerçeveye helal olsun çocuğa yakışıyor kırmızı beyaz aslana..
Milli takım umut vermiyor, hiddink'e verecemiz parayı memleketimin güzel insanlarından Yılmaz Vural'a verseydik hem arkadaş ortamını daha iyi kurardık hemde hiç değilse Türk teknik adamımız olurdu yenilsekde kendi adamımıza kızardık yenersekde kendi adamımızı överdik hiddink mağlubiyetten sonra alacak çantasını ülkesine.
Hayırlısı olsun bakalım, umarım yanlış düşünüyoruzdur hoca hakkında..
Kadroyu Hiddink seçmeye başlasada birde onun kadrosunun nasıl oynayacağını görebilsek.
bu görüntüyü izleyen var mımüthiş
aureilo'nun yerine başkası oynamalı artık. mehmet topal, ceyhun gülselam, olmadı necip uysal. aurelio'nun yedeğine bakın hele: selçuk şahin!? ya ben lan neyse bir şey diyemiyorum
hamit ve nuri nedense eriyip gitti. kendilerini maça veremiyorlar galiba. hakan balta stoperde aksadı. ismail solda aksadı. servet bildiğimiz servet. o kadar iyi niyetli oynuyor ki yaptığı pas hatalarına kızamıyorsun.
gökhan gönül, arda, emre ve tuncay (en azından çabasıyla) ümit verdiler.
kazım'ın milli takımda yeri yok.