1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Güncelleştirmeleri yüklerken

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Güncelleştirmeleri yüklerken

FM yi kurdum şimdi ama güncelleştirmeleri yapıcam direk 10.3 yüklesem olur mu yoksa 10.1 ve 10.2 yüklemem gerekir mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

10.3'ü yüklemen yeterli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teşekkürler

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

10.1 i yüklersen onu oynarsın 10,2 de onu ama 10,3 ü yükliceksen diğerleri gereksiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

merhaba arkadaşlar benim buna benzer bir sorunum var..Ben 10.3'ü yüklemiştim bir ay önce kadar dün oyunu açtım ama zevk alamadım.. 10.1'i tekrar yüklemek istiyorum..Cd'si mevcut değil bende bunu oyun cdsi olmadan gerçekleştirmek mümkün mü ?

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    merhaba arkadaşlar benim buna benzer bir sorunum var..Ben 10.3'ü yüklemiştim bir ay önce kadar dün oyunu açtım ama zevk alamadım.. 10.1'i tekrar yüklemek istiyorum..Cd'si mevcut değil bende bunu oyun cdsi olmadan gerçekleştirmek mümkün mü ?
    10,3 ü silmeyi updates klasöründen silebilir yada oyunu kaldırıp yeniden kurduğunda 10.3 ü kurmazsın ama yeni oyun kurmak şartıyla.
    steam den kurabilirsin internet bağlantısı gerekir cd gerekmez ama steam kodu gerek eğer cd den kurduysan kaldırmak yeniden kurman gerek cd yi al kurma kısmında steam de kodunu gir(oyun kutusunun üstünde yazar yoksa kuramazsın) internet üzerinden oynarsın.
    not:steam internet üzerinden otomatik update yaptıığından gene 10.3ü kurar.kaldırman gerekir.
    umarım yardımcı olmuşumdur.iyi oyunlar.

Mesaj Yetkileri