1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: FM 2010 Takımın Dünya Sıralaması

Default FM 2010 Takımın Dünya Sıralaması

arkadaşlar takımımın dünya sıralamasında kaçıncı olduğuna nerden bakılıyor FM 2010da böyle birşey varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim herkese saygılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kulüp takımı için Şampiyonlar Ligine gelince yandaki menüden katsayılar vardı oradan bakıyordun diye hatırlıyorum.

Uzun süredirde oynamıyorum oyunu.

öyle bir menü yok yan tarafnda :S

cevap yokmu arkadaşlar :S

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Üst tarafta World kısmından Nation bölümünde Europe'a giriyorsun. Karşına ülkelerin listesi çıkıyor. Onun hemen üst sekmesinde Nation List'in seçili olduğunu görüyorsun. Sağdan World Rankings sekmesine girdiğinde ülkeler için sıralamayı görüyorsun, Coefficients sekmesine girdiğinde de sadece Avrupa'yı görüyorsun. Onların üstünde Clubs'ten Coefficients'e girdiğinde ise Avrupa kulüplerinin sıralamasını görüyorsun.

Quote Originally Posted by Dooki View Post
    Üst tarafta World kısmından Nation bölümünde Europe'a giriyorsun. Karşına ülkelerin listesi çıkıyor. Onun hemen üst sekmesinde Nation List'in seçili olduğunu görüyorsun. Sağdan World Rankings sekmesine girdiğinde ülkeler için sıralamayı görüyorsun, Coefficients sekmesine girdiğinde de sadece Avrupa'yı görüyorsun. Onların üstünde Clubs'ten Coefficients'e girdiğinde ise Avrupa kulüplerinin sıralamasını görüyorsun.
    çok teşekkürler hocam buldum ancak bunun klavye kısayolu yokmu her seferinde bu kadr uğraşmasak

Ctrl - Shift - W ile Dünya sekmesine geliyor Ordan katsayılar yaparsın zaten direk.

Quote Originally Posted by Ghazi View Post
    Ctrl - Shift - W ile Dünya sekmesine geliyor Ordan katsayılar yaparsın zaten direk.
    teşekkürler

Rica ederim

Mesaj Yetkileri