1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Fm 2010 Türkçe Turksportal

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Default Fm 2010 Türkçe Turksportal

Merhabalar..

Uygun yer mi bilemedim ama Konu Şu ki;

Turksportal 2008 en iyi türkçeleştirme prog. oldu. 2009 geç çıktı ama iyi oldu.Peki 2010 Ne Zaman Çıkacak?

%70'in Üstünde bir Türkçeleştirme Prog. Sabırsızlıkla Bekliyorum.Ta ki 2011 çıkacak...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Merhaba.

Sanırım çıkmayacağı önceden belirtilmişti.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Çıkmayacak diye belirtildi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

bu kötü oldu niye ki.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmReLie View Post
    bu kötü oldu niye ki.
    Türkçeleştirme işlemi uzun ve yorucu bir iş.Daha başından çıkmayacağını belirttiler.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Merhaba

Çıkmayacak

Teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu konu aşağıda linkini verdiğim başlık altında uzun uzadıya tartışıldı. Linkten gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz:

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=79920

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Turksportal artık Türkçe yama yaparak harcayacağı mesaiyi oyuna Türkçe dil seçeneği ekletmek için harcamakta. O yüzden 2010 için Türkçe yama yapılmadı ve yapılmayacak.

Adminlerimiz perpetua ve Vieri SIGames ile kontak içerisindeler. Yakın zamanda Türkçe dil desteği ile oynayabileceğimizi ümit ediyoruz.

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Turksportal artık Türkçe yama yaparak harcayacağı mesaiyi oyuna Türkçe dil seçeneği ekletmek için harcamakta. O yüzden 2010 için Türkçe yama yapılmadı ve yapılmayacak.

Adminlerimiz perpetua ve Vieri SIGames ile kontak içerisindeler. Yakın zamanda Türkçe dil desteği ile oynayabileceğimizi ümit ediyoruz.
    Bu site sigamesin Türkiyedeki resmi temsilcisi değilki niye sizle kontak halinde olsunlar.Zaten türkçe için resmi temsilciler iyi çalışıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Resmi temsilci diye bir kavram yok aslında, sadece Türkiye Araştırması'nı yapan ekibin başında perpetua ve Vieri var. Onların SIGamez ile imzaladıkları sözleşme var, onlar da bu sitenin admini olduğu için ve araştırma ekibi bu sitede oluşturulduğu için resmi site deniyor yoksa siteler değil kişilerle anlaşıyor SI.

Türkçe konusunda da bu isimler zaten kontak halinde, gelişmeler oldukça duyurular yapılıyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Bu site sigamesin Türkiyedeki resmi temsilcisi değilki niye sizle kontak halinde olsunlar.Zaten türkçe için resmi temsilciler iyi çalışıyor.
    Yazdığımı bir kez daha okursanız kim kontak halinde anlayacaksınız. Teşekkür ederim ayrıca ben yöneticisi olduğum siteyi Türkiye'nin resmi temsilcisi sanıyordum bugüne kadar öğrenmiş oldum sayenizde.

Mesaj Yetkileri