ManisaSpor olarak eksik yerlerimize çok güzel takviyeler yaptık. Defans olarak sağlamız orta sahamızda sağlam. İleri hatta Kahe iyi kalitli bir forvet ama arkadaşlarına uyum sağlayabilecek mi göreceğiz. KarabükSpor hakkında pek bilgim yok ama Manisa yenilmez.
Karabüksporumuz geçen seneki kadro ile ister istemez oynadı ama önemli oyuncularımız hala kadroda.Geçen sene gol krallığı yarışına giren Yasin ve Emenike mesela.Kadromuza da da çok önemli oyuncuları kattık.Örneğin Cernat gibi bi oyuncumuz var ve çok çok önemli bir isim olacak bu sene keza Emil Angelov çok önemli bi forvet defans hattımızda Deumi vs çok iyi oyuncular var lige yeni çıkan bi takım için ve bu maçı kazanacağımıza çok inanıyorum.Süper Lige çok güzel başlayacağız Allahın izniyle...
Hakan Kutlu Karabülbülü Ezer Geçer![]()
Bu Sene Kutludan Patlama Bekliyorum Çünkü O Yetenek Var Adamda
Zaten Sinir Oldum Karabülbüle Benle Beraber Bank Asyaya Çıktılar![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Emenike ve Angelov gol attı ve Karabükspor 2-0 önde.Kaliteli bir hücum hattı var gerçekten Karabükspor'un.Angelov'un nasıl bir futbolcu olduğunu geçen seneden biliyoruz zaten.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kardemir Karabük 2 - 1 Manisaspor
zaten Galatasaray'ım da yenildi.Bu üstüne iyi geldi..
Angelov kendini besleyecek kaliteli futbolcuları bulmuş atar artık . Zaten bu skorlar bir H.K. klasiği.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Emenike cok klas bir gol atmis , bu adami alsa GS bari yahu
Emenike-Angelov iyi bir ikili olacak gibi.Karabükspor'un kazanmasına sevindim.
Geçen senede bu oyuncu Karabükspor'daydı..
Çok ucuz paralara oynadı, emenike batdal gibi ama onun hızlısı, ha battal ha emenike..
Maça gelecek olursak, Manisa iyi pozisyonlar yakalamış ama değerlendiremedi 2 3 zamanlama hatası vardı kötü bitiricilikler vardı..
ALLAH Tarzanlara sabır versin o forvet kahé ile..![]()
Galatasaray kaybetmişti bu galibiyet süper olduBugün aldığım en iyi haberlerden biri diyebilirm çok iyi oynamışız ve bol şut çekmişiz.Fatih,Cernat,Emenike,Angelov hepsi çok iyi oyuncular ve umarım bu sene ligte kalırız
![]()
Emenike harika bir gol atmış gerçekten. Maçın Özetinden izlediğim Cernat'a hayran kaldım yalnız![]()
Karabükü çok iyi buldum bu performansını devam ettirirse ligde sıkıntı yaşamaz
Karabükspor bu sene Angelov-Emenike ikilisiyle ligte adından söz ettirecek gibi duruyor.
Yücel İldiz'in takımda kalıp istikrar sağlamak istemeleri ve bu bağlamda ligimize yabancı olmayan transferler yapmaları Karabükspor'un bu sene kolay lokma olmayacağını gösteriyor.Deumi,Seric,Angelov gibi ligimize alışkın olan yabancıların dışında Kerim Zengin,İlhan Parlak gibi de yetenekli Türk oyuncularla kadroyu takviye ettiler.
Konuşmak için erken ama bana kalırsa Karabükspor bu yılı 10-14 arası bir konumda bitirir ligde.