1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Rezerv Lig Sorunsalı

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Default Rezerv Lig Sorunsalı

Selamlar;

Arkadaşlar ben ordan burdan topladığım dosyalarla en sonunda Makedonya ligine kavuşabildim.. Fakat gençlerin oynayacağı bir altyapı ligi yok zaten takımların u20 u19 takımları da yok bunları nasıl ekleyebilirim?

lig kuralları editöründe General tabında sana iki alt takım yaratma şansı veriyor. Oradan Yaş gruplarını ve bölgesel mi liglere göre mi olduğunu seçerek otomatik olarak altyapı klüplerini oluşturabiliyorsun...
    Böyle şeylere dikkat etmeyen bir yama yapıcısının dosyasına denk gelmişsindir. Ondan yoktur o ttakımlar...

First Reserve/Youth Team
    Second Reserve/Youth Team'In yanına işaret koyuyorsun...

(Dosyayı editörden load editör data ile aç general tabına tıkla göreceksin sonra da save et)

Nesil
    2009
    Yer
    Avcilar, Istanbul

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    lig kuralları editöründe General tabında sana iki alt takım yaratma şansı veriyor. Oradan Yaş gruplarını ve bölgesel mi liglere göre mi olduğunu seçerek otomatik olarak altyapı klüplerini oluşturabiliyorsun...
    Böyle şeylere dikkat etmeyen bir yama yapıcısının dosyasına denk gelmişsindir. Ondan yoktur o ttakımlar...

First Reserve/Youth Team
    Second Reserve/Youth Team'In yanına işaret koyuyorsun...

(Dosyayı editörden load editör data ile aç general tabına tıkla göreceksin sonra da save et)
    Teşekkürler, hallettim şimdi çok işe yaradı bu

Mesaj Yetkileri