1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Editörde Oyuncu Özelliklerini Düzenleyebiliyor muyuz?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Default Editörde Oyuncu Özelliklerini Düzenleyebiliyor muyuz?

Editör 1.Lig veya 2. Lig Takımlarından Birinin Oyuncularının Perfonmans ve Özelliklerini Düzenleyebiliyor muyuz?

Yada Farklı Bir DB KullanıyoruZ Örneğin; Tff 3.Lig buradaki takımlardan birinin oyuncuları için de aynısı mümkün mü?

Eğer Oluyorsa Anlatır mısınız Nasıl Oluyor.Ben Ülkelere,Liglere,Takımlara Giriyorum. Ekle Var Ama Boş Sayfalar.
    Last edited by EmReLie : 13.Ağustos.2010 at 00:54

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

aynen öyle editörden istedin oyuncuyu şişirebilirsin messi ve ronaldoyu ingiltere 6.lige bile takımına atabılırsın

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Ricardinho View Post
    aynen öyle editörden istedin oyuncuyu şişirebilirsin messi ve ronaldoyu ingiltere 6.lige bile takımına atabılırsın

Ama nasıl oluyor. o özellikleri değiştirme ben bakıyorum diller ülkeler takımlar var ama liste boş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Veritabanı üzerindeki her oyuncu düzenlenebilir.

Önce arama yaptır orada People kısmında, hangi oyuncu ise, sonra gereken düzenlemeleri yaparsın zaten.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Bu tür düzenlemeleri ana veritabanı değilde, oyun içindeki kayıtlı oyununuz üzerinden yapmanız oyunun geneli açısından daha sağlıklı olur. Kayıtlı oyun editörü kullanabilirsiniz, ör: Fm Real Time Editor(FMRTE) programla yapamayacağınız şey yok gibi bişey

Mesaj Yetkileri