1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Sürekli Taktiksel Değişiklik iyi midir?

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Default Sürekli Taktiksel Değişiklik iyi midir?

Evet Arkadaşlar mesela ben mecbur kaldığım vakitlerde neredeyse ortalama her hafta taktik değiştiriyorum.Sizce İyi midir?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ben taktik değiştirmem fazla takımın agresifliğini artırırım.8 sezondur kariyerimde aynı taktiği kullanıyorum.Çok memnunum takım uyum içinde hani lincolnun bakmadan attığı paslar vardı ya.En yeteneksiz oyuncum bile bakmadan atıyor çok uyumlular

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    ben taktik değiştirmem fazla takımın agresifliğini artırırım.8 sezondur kariyerimde aynı taktiği kullanıyorum.Çok memnunum takım uyum içinde hani lincolnun bakmadan attığı paslar vardı ya.En yeteneksiz oyuncum bile bakmadan atıyor çok uyumlular

Her Hafta Yeniliordum.6 Haftadır Galibiyet Alıyorum. 3.lig G1'de 11. Sıradan 8. Sıraya Yükseldim Matematiksel Olarak Playoff lara kalma Şansım var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

takım alıştıktan sonra yeni oyuncu almazsan ezbere oynuyor 3 sezondur aynı adamların üzerine yedek oyuncular alıyorum.İyi oynuyorlar.Dediğim gibi geri düşersen eğer kaybedicek birşeyin yoksa tüm hatlarla rakip yarı sahayı işaretle.Tüm güçleriyle dalıcaklar oyuncuların beklkerinde atağa katılcak.Ya gol yersin yada atarsın.

5. Default

Oyuncular belirli bi taktikle oynamalı bence . Yapay zekasıda var oyuncunun

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    takım alıştıktan sonra yeni oyuncu almazsan ezbere oynuyor 3 sezondur aynı adamların üzerine yedek oyuncular alıyorum.İyi oynuyorlar.Dediğim gibi geri düşersen eğer kaybedicek birşeyin yoksa tüm hatlarla rakip yarı sahayı işaretle.Tüm güçleriyle dalıcaklar oyuncuların beklkerinde atağa katılcak.Ya gol yersin yada atarsın.
    ben genelde yiyorum tavsiye etmem onun yerine atak oynamak olmazsa counter oynamak ! daha mantıklı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her hafta taktik değiştirirsen mutlaka ama mutlaka başarısız olursun.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Her hafta taktik değiştirirsen mutlaka ama mutlaka başarısız olursun.
    ben her maçta değiştiriyordum gerekçesi rakibin oynadığı taktiğin önceki rakipten farklı olmasıdır yani rakibe göre taktik belirliyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takımın taktiğe alışması zaman alacaktır mutlaka o durumda..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    ben her maçta değiştiriyordum gerekçesi rakibin oynadığı taktiğin önceki rakipten farklı olmasıdır yani rakibe göre taktik belirliyorum ben.
    Bende aynı şekilde yapıyorum.Bana verilen rapor'a göre verim alıyorum ama dizilişler ve oyunculara verdiğim komutlardan vazgeçmem.

Mesaj Yetkileri