1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Gönüllü gönülseverler aranıyor :)

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Default Gönüllü gönülseverler aranıyor :)

Merhabalar Turksportal'ın gençlik ateşi.

Bugüne kadar sürekli yardımcı olma amaçlı konular açardık amma velakin bugün Selman abiniz sizlerden yardım istiyor. Hem de çok eğlenceli bir konuda

Lafı uzatmayı sevmem bilirsiniz. Sadede geleyim.

Pazar Günü eşimin kız kardeşinin doğum gününü kutlayacağız. Kendisi bu aralar psikolojik bir rahatsızlık yaşadığı için bu özel günde ona moral verebilmek için çaba sarfediyoruz. Kutlama hazırlıkları bir yandan devam ederken eşimle birlikte biz de özel ve eğlenceli bir video hazırlığı içerisindeyiz. Türkiye'nin her şehrinden yüzlerce bayan, çocuk ve yaşlıyı videoya çekiyor ve Ezgi'nin doğum gününü kutlamalarını istiyoruz.

Tabi 2 kişiyle zor oluyor haliyle. Bu sebepten de sizlerden ve arkadaşlarınızdan bu eğlenceli video için yardım istiyorum. Kendiniz çekebilirsiniz, arkadaşlarınızdan isteyebilirsiniz. Amacımız çekebildiğimiz kadar insana "İyi ki doğdun Ezgi" dedirtmek. Oldukça basit öyle değil mi

Dipnot: Doğum günü kızımız nişanlısından ayrıldığı için videoda erkeklerden çok bayanlar, yaşlılar ve çocukları tercih ediyoruz arkadaşlar

Yukarıda da belirttiğim gibi yapacağımız tek şey insanlara, tanıdıklarımıza, arkadaşlarımıza "İyi ki doğdun Ezgi" dedirtmek, bunu videoya çekmek, ya da çektirtmek ve bu videoları bana ulaştırmak

Süremiz Pazar günü akşamına kadar. Bu projede bana yardımcı olmak isteyen sevgili arkadaşlarıma, kardeşlerime şimdiden sonsuz teşekkür ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Selman Abi hoşgeldin uzun zamandır yokdun (:.Abi yarın yapabilirsem sana yardım etmek isterim ama yarınki durumuma bağlı yinede deneyebilirim abi (:.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yeğenime dinletirsem elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım..

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Selman Abi hoşgeldin uzun zamandır yokdun (:.Abi yarın yapabilirsem sana yardım etmek isterim ama yarınki durumuma bağlı yinede deneyebilirim abi (:.
    Geçen gün Kafe bölümünde de belirttim ben hep buralardayım da bir süre sadece sizi takip etmekle yetinebildim kardeşim Şimdiden ellerine, emeğine sağlık. Çabalayacak olman bile beni çok mutlu etti kardeşim teşekkür ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    yeğenime dinletirsem elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım..
    Çok teşekkürler kardeşim, iyi haberlerini bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim de yarın arkadaşlarla halı saha var Selman abi ama söyleyenlerin erkek olmaması gerektiği için arkadaşların kız arkadaşı, ablası, kardeşi filan gelirse birşeyler çıkarmaya çalışırım. Elimden geleni yapacağım abicim

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Bizim de yarın arkadaşlarla halı saha var Selman abi ama söyleyenlerin erkek olmaması gerektiği için arkadaşların kız arkadaşı, ablası, kardeşi filan gelirse birşeyler çıkarmaya çalışırım. Elimden geleni yapacağım abicim
    Hay abisinin çalışkan karıncası Haydi bakayım...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Abicim keşke daha erken haber verseydin 2 gün biraz kısa değil mi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abinin işine karışma Aygün

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abicim keşke daha erken haber verseydin 2 gün biraz kısa değil mi
    Biz de yeni karar verdik Aygüncüm, ondan böyle acil bir şekilde abiniz yardım istiyor ya Ama 10 dakikalık bir iş için de 2 gün yeterli olsa gerek kardeşim ne dersin

Meraba Televole Gibi Olmaz İnşallah

Kamera Telefonda Mevcut 1.3Mpiksel Olmazsa Bir Denerim Görüntü Uygun OLursa Atarım.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Erkek olmasam çekerdim

Şaka bir yana uygun ortamı bulup kameramı tamir edersem neden olmasın ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Biz de yeni karar verdik Aygüncüm, ondan böyle acil bir şekilde abiniz yardım istiyor ya Ama 10 dakikalık bir iş için de 2 gün yeterli olsa gerek kardeşim ne dersin
    Yeterli sanırım abi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Erkek olmasam çekerdim

Şaka bir yana uygun ortamı bulup kameramı tamir edersem neden olmasın ?
    Dipnot: Doğum günü kızımız nişanlısından ayrıldığı için videoda erkeklerden çok bayanlar, yaşlılar ve çocukları tercih ediyoruz arkadaşlar

Çek sen çek

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Meraba Televole Gibi Olmaz İnşallah

Kamera Telefonda Mevcut 1.3Mpiksel Olmazsa Bir Denerim Görüntü Uygun OLursa Atarım.
    Görüntü kalitesi hiç mühim değil, olsun da taştan olsun misali

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Belki bende birşeyler yaparım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bilirsin abi öyle çok kız arkadaş yok çevremde Ama doluca erkek toplayabilirim ama kaş yaparken göz çıkarmak istemem.Yine de elimden geleni yaparım.Sizin gibi insanlar bulundukça insanın bi ayrı yardım edesi geliyor.Umarım mutlu olur kardeşin
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Çek sen çek
    Aygün malum forum, cevap veremiyorum, altı çizili hani

Nesil
    2006
    Yer

Teşekkür ederim arkadaşlar, sizin çabanızı böyle gördükçe ben inanılmaz mutlu olurken doğum günü kızımız ne hale gelir düşünemiyorum bile Emekleriniz için şimdiden teşekkürler. Güzel haberlerinizi beklemedeyim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha önce denemiştim böyle bir şeyi abicim,tanımadığı insanların bile böyle ilgi göstermesi insanı çok mutlu ediyor.özellikle 30 dan fazla insan olması kişiyi özel hissettirir.bunun yanında "İyi ki doğdun x" yerine onu tanıyormuş gibi onu anlatan kişiler insana tebessüm ettiriyor eğer konuşmalar çoğunlukla iyi ki doğdunla kısıtlı kalacaksa, hiç olmadı araya onu yakından tanıyan kişilerin 20-30 saniyelik konuşmalarını ekleyebilirsiniz eğer böyle bir imkanınız varsa.

Emin ol ki ben de bu sürprize dahil olmak isterdim,ama ne yazık ki kamera bulmak ve bu kadar kısa sürede (özellikle Ramazan ayında) yardım edecek insan bulmak çok zor.

Umarım güzel bir vidyo hazırlarsınız

Nesil
    2006
    Yer

Var mı arkadaşlar bir aşama kaydeden?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Abi bugün 4-5 kişi sordum hiç biri sıcak bakmadı yarın öğleye kadar deneyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tatilde olsaydım mutlaka yapardım ama halı sahaya da kimsenin kız arkadaşı filan gelmedi ki Selman abi kusura bakma ya bişeyler çıkarmaya çalıştım ama olmadı..
    Last edited by Estranged : 15.Ağustos.2010 at 03:00

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Şimdi kendim çektim abi. Basit ve sade oldu ama tek kişi ve kendim ancak bu kadar . Artı benim tipsizliği ve fotojenik olamamamın da etkisi le ancak böle bişi çıktı

http://hotfile.com/dl/62120846/66b91...00815.wmv.html

alternatif

http://rapidshare.com/files/41298310...e_20100815.wmv

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Şimdi kendim çektim abi. Basit ve sade oldu ama tek kişi ve kendim ancak bu kadar . Artı benim tipsizliği ve fotojenik olamamamın da etkisi le ancak böle bişi çıktı

http://hotfile.com/dl/62120846/66b91...00815.wmv.html

alternatif

http://rapidshare.com/files/41298310...e_20100815.wmv
    Aşkolsun kardeşim o nasıl söz Ellerine, emeğine sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abi kusura bakma. halledemedim..

İdman oruç susuzluk açlık derken gün bitti hakkını helal et..

Mesaj Yetkileri