Merhabalar Turksportal'ın gençlik ateşi.
Bugüne kadar sürekli yardımcı olma amaçlı konular açardık amma velakin bugün Selman abiniz sizlerden yardım istiyor. Hem de çok eğlenceli bir konuda
Lafı uzatmayı sevmem bilirsiniz. Sadede geleyim.
Pazar Günü eşimin kız kardeşinin doğum gününü kutlayacağız. Kendisi bu aralar psikolojik bir rahatsızlık yaşadığı için bu özel günde ona moral verebilmek için çaba sarfediyoruz. Kutlama hazırlıkları bir yandan devam ederken eşimle birlikte biz de özel ve eğlenceli bir video hazırlığı içerisindeyiz. Türkiye'nin her şehrinden yüzlerce bayan, çocuk ve yaşlıyı videoya çekiyor ve Ezgi'nin doğum gününü kutlamalarını istiyoruz.
Tabi 2 kişiyle zor oluyor haliyle. Bu sebepten de sizlerden ve arkadaşlarınızdan bu eğlenceli video için yardım istiyorum. Kendiniz çekebilirsiniz, arkadaşlarınızdan isteyebilirsiniz. Amacımız çekebildiğimiz kadar insana "İyi ki doğdun Ezgi" dedirtmek. Oldukça basit öyle değil mi
Dipnot: Doğum günü kızımız nişanlısından ayrıldığı için videoda erkeklerden çok bayanlar, yaşlılar ve çocukları tercih ediyoruz arkadaşlar
Yukarıda da belirttiğim gibi yapacağımız tek şey insanlara, tanıdıklarımıza, arkadaşlarımıza "İyi ki doğdun Ezgi" dedirtmek, bunu videoya çekmek, ya da çektirtmek ve bu videoları bana ulaştırmak
Süremiz Pazar günü akşamına kadar. Bu projede bana yardımcı olmak isteyen sevgili arkadaşlarıma, kardeşlerime şimdiden sonsuz teşekkür ediyorum...