Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Bursaspor Hazırlık Kampı [2010-2011]

  1. #1

    Default Bursaspor Hazırlık Kampı [2010-2011]

    Takımımız Toplanıyor
    28 Haziran 2010 Pazartesi günü takımımız sezonun ilk antrenmanını yapmak üzere Özlüce Tesisleri`nde toplanacaktır. Şampiyon takımımız yaklaşık 1 buçuk aylık izinin ardından tekrar antrenmanlara başlıyor.

    Sezonun ilk antrenmanı 28 Haziran 2010 Pazartesi günü saat 19:00`da Özlüce Tesisleri`nde yapılacak.

    Antreman Bursaspor TV'den naklen yayınlanacak.

  2. #2

    Default


    Hazırlıklar Başladı
    Akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri`nde Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan antrenman ile hazırlıklara başlayan takımımız idmanı düz koşular ile tamamladı.
    2010-2011 sezonu hazırlıklarına Özlüce Tesisleri`nde akşam saatlerinde yapılan antrenman ile start veridi. Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği ilk çalışma Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirildi. Bu yıl Türkiye`yi Şampiyonlar Ligi`nde temsil edecek olan ekibimiz yeni sezon hazırlıklarına son transferler İnsua, ve Harun Tekin katılırken. 2 gün izinli olan Vederson katılmadı Ayrıca altyapıda görev yapan 3 futbolcumuz da A takımla birlikte antrenmana çıktı.
    Antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcular ile yöneticiler yeni sezon öncesi kurban keserek dua ettiler. Ertuğrul Sağlam antrenman sahasında basın mensupları ile tek tek tokalaşarak yeni sezonun herkese hayırlı olması dileklerini iletti. Daha sonra antrenman sahasında kaptan Ömer Erdoğan, İnsua ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.






    Özlüce Günlüğü: 29 Haziran 2010
    Takımımız sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü.Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

    Dün koşular ile başlayan antrenman 15`er dakikalık 3 periyot halinde tempolu koşular ile devam etti.

    Antrenman sonunda takımımız buz dolu havuzda yürüyerek serinlediler.




  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    33
    Mesajlar
    3,484

    Default

    oo ilhanda sezon başına çıkmış.
    çok yakın arkadaşımdır kendisi.

  4. #4

    Default

    Akşam Antrenmanı
    Takımımız akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve yardımcı antrenörlerimiz nezaretinde gerçekleşen antrenmana, izinli olan Volkan Şen ve Vederson katılmadı.

    Düz koşular ile başlayan antrenman, karşılıklı yapılan pas çalışması ardından 5`e2 pas pres oyunu ile devam etti.

    Son bölümde ise takım 3 gruba ayrıldı ve 2 grup yarı sahada çift kale maç yaparken, diğer grup ise tempolu koşulara devam etti.

    Takımımız yarın yapacağı antrenmanlar ile çalışmalarına devam edecek.



  5. #5

    Default


    Özlüce Günlüğü: 30 Haziran 2010

    Takımımız sabah saat 07.30`da yaptığı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü.

    Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Vederson haricinde tüm futbolcular katıldı. Düz koşularla başlayan idman açma germe hareketleri ve ardından tempolu koşular ile son buldu. Takımımız gün içerisinde yapacağı iki çalışma ile hazırlıklarını sürdürecek.

    Takımımızın yetenekli golcüsü Sercan Yıldırım antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıldız futbolcu şampiyonluğun kendilerini rehavete sokmadığını ancak bu yıl da başarıyı sürdürmek istediklerini belirtti.

    Antrenman sonrası genç oyuncumuz Sercan Yıldırım basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tatildeyken sezon başı kampının nasıl geçeceğini hep düşündüğünü belirten Sercan, yorucu bir kamp dönemi geçireceklerini söyledi. İyi çalıştıklarını belirten genç oyuncu, "Hedeflerimiz var. İnşallah bu sezonda da hedeflerimiz arasında şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi`nde de bir üst tura çıkabilmek var. Kadroya yeni katılan arkadaşlarımız da var inşallah onların da faydasını göreceğiz" dedi.

    Sezon sonunda şampiyonluğun ardından takımda kimsenin inanamadığını, tatilde bu duyguyu daha iyi anladıklarını belirten Sercan, "Şampiyon takım gibi hareket etmeye başladık. Sadece geçtiğimiz senede kalmamalı. Her sene şampiyonluğa oynayan bir takım olmak istiyoruz. Bu takım herşeyi hakediyor. İnşallah başarıları sürdürürüz" diye konuştu.

    Gol hedefi koymayacağım

    Bir gazetecinin, `Bu yıl kaç gol atmayı hedefliyorsun?` sorusunu cevaplandıran Sercan, "Bu sezon gol hedefi koymayacağım. Rakam söylemeyeceğim. Onun altına düşünce tepki alabiliyoruz. Bu sene inşallah hedefim çok gol atmak ve takıma faydalı olabilmek" şeklinde konuştu.

    Bursaspor`dan Avrupa`ya gitmek istiyorum

    Hedeflerinin arasında Bursaspor`dan Avrupa`ya gitmek olduğunu belirten genç oyuncu, "Belki de Bursaspor`u hiç bırakmam. Ama eğer bir gün buradan gideceksem sadece Avrupa`ya gitmeyi istiyorum. Benim tek hedefim Bursaspor`dan Avrupa`ya gitmek" dedi. Kendisi ile ilgili çıkan transfer dedikodularını da değerlendiren Sercan, "Benim de telefonlarla haberim oluyor. Haberlere bakmıyorum. Menajerime böyle bir durum olursa başkanımızla görüşmesini söyledim. Şu anda Bursaspor`un başarısına yoğunlaştım" dedi.

    Şampiyonlar Ligi`ni düşünerek koşuyorum


    `Şampiyonlar Ligi rüyalarına giriyor mu?` şeklindeki soruyu cevaplayan Sercan, "Açıkçası koşularda bile Ronaldo`nun reklamında geleceğini düşündüğü gibi, Şampiyonlar Ligi maçlarını düşünerek, neler yapabileceğimi düşünerek koşuyorum. Bu da beni hırslandırıyor" diye konuştu. Çekilecek kuraların merak konusu olduğunu söyleyen Sercan, "Takımda o heyecanı görebiliyorum. Takım içerisinde özellikle istenen bir takım yok ama Real Madrid ve Barcelona diyoruz. İnşallah Türkiye`yi en iyi şekilde temsil ederiz" diye konuştu. Sercan takıma yeni katılan İnsua ve Vederson ile ilgili ise şunları söyledi:

    "İnsua`nın bana faydası olacak bir futbolcu. İnşallah güzel işler yaparız. Vederson ise en iyi solbeklerden biri. İnşallah ikisi de fayda sağlar."

  6. #6

    Default

    Şampiyonlar Ligi`ni düşünerek koşuyorum
    `Şampiyonlar Ligi rüyalarına giriyor mu?` şeklindeki soruyu cevaplayan Sercan, "Açıkçası koşularda bile Ronaldo`nun reklamında geleceğini düşündüğü gibi, Şampiyonlar Ligi maçlarını düşünerek, neler yapabileceğimi düşünerek koşuyorum. Bu da beni hırslandırıyor" diye konuştu.
    Bu kısım çok hoşuma gitti.

    Şampiyonlar Ligi arenası çok zor bir sınav olacak Bursaspor için.Ben Bursaspor'un ilk maçına galibiyetle başlaması ve kalan 5 maçından herhangi birinden puan ya da puanlar almasını başarı olarak görüyorum şu anda.Eğer 3.olup Avrupa Ligi'ne katılma hakkı alırlarsa bu müthiş bir başarı olur.

  7. #7

    Default

    Özlüce Günlüğü: 2 Temmuz 2010
    Takımımız bugün akşam saatlerinde yaptığı ikinci antrenman ile sezon hazırlıklarını sürdürdü.
    Hector Damian Steinert Antrenmanda
    Yeni transferimiz Arjantin`li santrofor Hector Damian Steinert antrenmana katıldı. Takım arkadaşlarıyla tanıştıktan sonra antrenmana başlayan Steinert antrenmanı düz koşular ile tamamladı.

    Tercüman Volkan`a Sürpriz Doğumgünü
    Kulübümüz tercümanı Volkan Çay`a antrenman öncesi, soyunma odası önünde süpriz bir doğum günü partisi yapıldı. Doğum günü pastasının mumlarını üfleyen Volkan`a pastasının ilk dilimini Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam taktim etti, daha sonra teknik heyetimiz ve futbolcularımız Volkan`ı tek tek tebrik etti.

    Bursaspor`a Yakışan Uğurlama
    Takımdan ayrılmak istediğini belirten Veli Acar`a Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam`dan izin çıktı. Antrenman öncesinde Veli`ye şampiyon takıma yakışan bir uğurlama töreni yapıldı, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Veli`ye Bursaspor`a yaptığı katkılardan dolayı bir plaket armağan etti. Veli Acar Özlüce Tesisleri`ni Ömer Erdoğan ve Turgay Bahadır`ın omuzlarında terk etti. Çok duygulandığını ifade eden Veli Acar, "ben neredeyse futbola Bursaspor`da başladım, bu takımda iki defa şampiyonluk yaşadım benim için ayrılmak zor oldu. Bursaspor`a bundan sonraki dönemde de başarılı sezonlar geçirmesini dilerim" dedi.

    Çalışmalar Devam Ediyor
    Daha sonra düz koşular ile başlayan antrenman, 5`e 2 pas pres oyunu ile devam etti.


  8. #8

    Default

    Takımımız Laktak Testinden Geçti
    Laktak Testi bugün sabah saatlerinde Şükrü Şankaya Halı Sahası`nda gerçekleşti. Yardımcı Doç.Dr. Tahir Hazır nezaretinde Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojileri Yüksek Okulu`ndan gelen uzman ekip tarafından gerçekleştirilen teste, takımımız 4`er kişilik gruplar halinde girdi.

    Laktak Testi Nedir?
    Laktat testi egzersiz sırasında sporcunun kanındaki laktik asit seviyesinin takip edilerek sporcunun kondisyon durumunun ve dayanıklılık kapasitesinin belirlenmesini sağlayan bir testtir. Bu testin bu derece yaygın kullanılmasının başlıca sebebi diğerleriyle kıyaslandığında toplamda en güvenilir, en kolay yöntem olmasıdır.




  9. #9

    Default

    Özlüce Günlüğü: 4 Temmuz 2010
    Takımımız bugün geçtiği Laktak testinden sonra, akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

    Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, yarı sahada yapılan pas çalışmalarıyla sürdü, son bölümde ise takım 3 grup halinde yarı sahada çift kale maç yaptı.

    Takımımız yarın yapacağı 3 antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.




  10. #10

    Default

    Özlüce Günlüğü: 5 Temmuz 2010
    Takımımız sabah erken saatlerde yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü.
    Takımımıza Sabah Koşusu
    Takımımız yeni sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri`nde sabah 07.30`da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular açma germe hareketlerinin ardından serbest koşu yaptı. Yeşil beyazlı ekip açma germe hareketleriyle idmanı sonlandırdı. Bu sabahki antrenmanda sakatlığı bulunan Hüseyin Çimşir takımdan ayrı salonda çalışma yaptı.
    Personele Antrenman
    Öte yandan yeşil beyazlı ekibin koşu sırasında, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam saha kenarında duran Doktar Şafak Selimoğlu, Fizyoterapist Recep Lokmanoğlu, tercüman Volkan Çay, masörler Erol Korkmaz ve Harun Dobruca, malzemeci Mehmet Demir ve Gökhan Topcan`ı çağırarak koşmalarını istedi. Personel yaklaşık 20 dakika düz koşu yaptı. Başarılı çalıştırıcı gazetecilerin yanından geçerken de, `Haftaya da sizi koşturacağım. Hazırlanın" dedi.
    Takımımız öğle salonda ve akşam yapacağı iki idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

    Takımımızın altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon oynadığı maçlarda alkış toplayan genç sağ kanat oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Geçen yıl iyi bir çıkış yakaladığını ve bu yıl da bunu sürdürmek istediğini belirten İsmail Haktan, "Çok çalışıyorum. Bu yıl Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Lig var. Bir çok kulvarda oynayacağız. Şampiyonlar Ligi`nde oynayarak bir ilki yaşayacağız. Taraftarımızın ve Türkiye`nin beklentisi büyük. Bazıları `5-6 gol yerler` diyor. Ama biz Süper Lig şampiyonu olduysak, bunu da başarabiliriz diye düşünüyorum" dedi.
    Altyapıdan A taktıma yükseldiği sezonda şampiyon olmayları kendilerini rehavete sokmadığını belirten İsmail Haktan, "Ağabeylerim çok destek oluyor. Heyecanım tabiki var. Şampiyonlukta benim de payım olduysa ne mutlu bana. Çok dikkatili olmaya çalışıyordum. En ufak hata şampiyonluktan edebilirdi. Herkesin emek verdiği başarıya da zarar vermek istemedim. Başardıysam ne mutlu bana. Taraftarlarımız bizden çok şey bekliyor. Bu yıl geçen yıldan daha iyi olacak. İlk 11`i daha çok zorlayacağım. Geçen sene adapte dönemiydi. Neden bu yıl Şampiyonlar Ligi olmasın? Ben çalısıp kendimi göstereceğim. Psikolojim kuvvetli olduğu sürece destekle ben de oynamak istiyorum" diye konuştu.
    Şampiyonluğu değerlendiren genç oyuncu, "Biz hakediyorduk. Bu kadar çalıştığımız, emek verdiğimiz şeyin karşılıksız kalmayacağını biliyorduk. Allah da yardımcı oldu. Hiçkimse şüpheye düşmedi. Hepimiz şampiyonluğa inandık. Son haftalarda Kasımpaşa maçında buna inanmaya başladık. `Acaba` kelimesi yoktu. Takım olarak kenetlenmiştik. Arkadaşlık ve hava çok iyi olduğu için şampiyonluk geldi. Biz büyüklerimize saygılıyız ağabeylerimiz bize sevgiyle yaklaşıyor. Tartışma ve olumsuz hiçbirşey olmadı. Başarı böyle geldi" şeklinde konuştu.
    Altyapıdan kendisini Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam`ın A takıma çağırdığını ifade eden genç yetenek, " Hayatımda hiçbir zaman unutmayacağım bir teknik adam. Çünkü hayallerim vardı. 5 yıl önce geldiğimde altyapıdan beri hedefim burada oynamaktı. Bunların hepsi Ertuğrul hoca sayesinde oldu. Onun hakkını hiçbir zaman ödeyemem. Gençler için değil tüm futbolcular için öyle. Çünkü hakedeni oynatıyor. Rekabeti ayarlıyor. Ertuğrul hocanın da forma şansı vermesi için bizim de birşeyler yapmamız lazım. Bu formayı haketmemiz lazım" dedi.
    6 2 2 sistemi ile ilgili soruyu yanıtlayan genç futbolcu, "Şampiyonlar Ligi ve UEFA`da mücadele edecek olan takımlar yabancı oyuncu tercih ediyorlar. Türkiye`ye gelen yabancı oyuncularla, bizim oyuncularımız arasında bana göre fark yok. O yüzden bize daha çok önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yabancılar büyük parala mal oluyor. Çok büyük beklentiyle geliyorlar. Onlar geldiğinde sanki oynama mecburiyetleri varmış gibi görünüyor. Ama genç oyuncular var, altyapıdan geliyorlar. Onlar da bazı şeyleri başarmak, kendilerini kanıtlamak istiyor. Yabancı oyunculara göre gençlerin şanssız olduğunu düşünüyorum. Kadroya yabancılar girince gençler dışarıda kalıyor" cevabını verdi.
    7-8 yıl daha Bursaspor`da kalmayı düşündüğünü, yeşil beyazlı ekipte daha çok zamanı olduğunu belirten İsmail Haktan, "Bursaspor`a daha birşey veremedim. Burada görevimi tamamlayacağım zamanı çok iyi biliyorum. Ayrıca burada çok mutluyum. 7-8 yıl kalmayı düşünüyorum. İleriki yıllarda da yurdışına gitmeyi hedefliyorum. Henüz çok erken" dedi.


  11. #11

    Default

    Özlüce Günlüğü: 6 Temmuz 2010
    Takımımız bu sabah saat 10:00`da yaptığı antrenman ile çalışmalarını sürdürdü. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam nezaretinde çalışan takımımız kondisyon depoladı. Yaklaşık 2 saat boyunca tempolu koşular yapan takımımız idmanı açma germe hareketleriyle sonlandırdı.



  12. #12

    Default

    Özlüce Günlüğü: 7 Temmuz 2010
    Takımımız bugün sabah saatlerinde ve öğle saatlerinde yaptığı iki antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Sabah antrenmanını saat 07:30`da kondisyon koşularıyla tamamlayan takımımız, öğle saatlerindeki antrenmanı salonda yaptı.

    Takımımız bu akşam yapacağı antrenman ile kampın Bursa etabını tamamlayacak.




  13. #13

    Default

    Kamp Günlüğü: 10 Temmuz 2010 (Akşam)
    Takımımız akşam saatlerinde yaptığı ikinci idmanla bugünkü çalışmalarını tamamladı. Akşam TSİ 19.30`da başlayan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Taktik ağırlıklı çalışılan antrenmana sakatlıkları süren, Serdar Aziz düz koşu yaparak ve Hüseyin Cimşir havuzda çalışarak eşlik etti.

    Takımımız yarın TSİ 12:00`da salonda ve akşam TSİ 19:30`da yapacağı iki antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.




  14. #14

    Default

    Kamp Günlüğü: 11 Temmuz 2010 (Akşam)
    Takımımız bugün TSİ 19:30`da yaptığı ikinci antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanda, topla yapılan ısınma hareketlerinin ardından, taktik pas çalışması yapıldı, son bölümde ise takım 3 gruba ayrıldı sağ ve sol ayaklarla farklı kalelere şut çalışması yapıldı.

    Sakatlığı süren Hüseyin Cimşir çalışmalarını havuzda sürdürdü. Öte yandan sakatlığı geçen Serdar Aziz akşam antrenmanında takımla çalışmalara katıldı.

    Takımımız yarın TSİ 19:00`da yapacağı tek antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.




  15. #15

    Default

    Kamp Günlüğü: 12 Temmuz 2010
    Takımımız bugün yaptığı tek antrenmanla ikinci etap çalışmalarını sürdürdü. Akşam TSİ: 19.30`da başlayan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Sakatlıkları bulunan Hüseyin, İvan Ergic ve İnsua salonda ve havuzda çalıştılar.

    Sahada antrenman yapan futbolcularımız ise ısınma hareketlerinin ardından, 5`e2 pas pres çalışması, kontrol pas çalışması ve son bölümde ise taktik çalışması yaptılar.
    Takımımız yarın sabah TSİ 10.30`da yapacağı antrenmandan sonra, maç saatini beklemeye başlayacak.

    Basın, Teknik Heyete Karşı

    Antrenman sonunda basın mensuplarının kurduğu takım ile teknik ekibimizden oluşan takım kıran kırana maç yaptı. Futbol Şube Sorumlumuz Mesut Mestan attığı gollerle göz doldururken, basın mensuplarından oluşan takım vasat bir görüntü çizdi. Karşılaşmada çok fazla gol olduğu için skor belirlenemedi.




  16. #16

    Default

    Kamp Günlüğü: 13 Temmuz 2010
    Takımımız bu sabah TSİ 10.30`da yaptığı antrenmanla ikinci etap çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenmana, sakatlıkları süren Hüseyin, İnsua ve İvan Ergic yürüyüş yaparak eşlik ettiler.

    Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. Kanatlardan orda, korner ve frikik çalışan takımımız, idmandan sonra maç saatini beklemeye başladı.

    TSİ 19.00`da oynanacak Bursaspor - Steel Azin karşılaşması TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.



  17. #17
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Bursaspor - Steel Azin karşılaşması iptal edilmiş onun yerine Polonya takımı Bial'le oynuyor Bursaspor. TRT Haber kanalında Canlı olarak izleyebilirsiniz maçı..

  18. #18

    Default

    Bursaspor 1-1 Jagiellonia Bialystok
    Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren takımımız, ilk hazırlık maçında Polonya Ligi`nden Jagiellonia Bialystok ile 1-1 berabere kaldı.
    Avusturya`nın Bad Tattzmannsdorf bölgesinde ilk hazırlık maçımızı İran ekibi Steel Azin ile yapılması planlandı, ancak İran ekibinin futbolcularının zehirlenmesi nedeniyle, ilk hazırlık maçımızı Polonya Ligi`nden Jagiellonia Bialystok takımıyla yaptık.
    İlk 11`ler
    Bursaspor:
    Yavuz, Ömer, İbrahim, Vederson, Ramazan, Kirita, Bekir Ozan, Volkan, Ozan İpek, Batalla, Turgay…
    Jagiellonia Bialystok :
    Gikiewicz, Norambuena, Sidqy, Skerla, Rangel, Burkhardt, Grzyb, Kascelan, Lato, Frankowski, Kupisz…

  19. #19
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Bursaspor ilk hazırlık maçı olmasındanmı bilmiyorum hiçte iyi sinyaller vermedi. Ertuğru Sağlam yeni bir oyun düzeni deniyor sanırım ama anlamadım ne olduğunu. 4-5 tane kanat oyuncusu aynı anda sahadaydı.. O geçen sezon hazırlık maçlarında saldıran, rakibi bozan Bursa gitmiş rakibine baskı bile yapmıyo oyuncular..

  20. #20

    Default

    Ergiç - Hüseyin - Insua zaten kadroda yoktu maçın hemen başında Bekir sakatlanınca ön libero için bir tek Krita kaldı bu yüzden 4-5 kanat oyuncusu aynı anda sahada idi. Sabah antreman akşam maç olunca fazla sıkmadılar diye düşünüyorum. Ligdeki gibi pres yapan bir takım o sıcakta ve yükleme antremanlarından sonra beklenemez zaten.
    Eren, çabuk, hızlı biri ancak fiziksel açıdan yeterli değil. Muhammed birşey yapmaya çalışıyor fakat bu sene TSL veya Bank Asya'dan bir takıma kiralık verilmesi tecrübe kazanması açısından iyi olacaktır. Steinert, iyi bir alternatif olacak.

    Stoper ve forvet transferlerinden sonra takım daha iyi bir hale gelecektir. . .

  21. #21
    Nesil
    2006
    Yer
    Bursa
    Yaş
    33
    Mesajlar
    3,484

    Default

    Eren yeterlide Süper lig için tecrübe kazanması gerekiyor.
    Muhammed'inde öyle en azından 2B'ye 1 sezon kiralanıp geliştirmesi gerek gelecek sene Muhammed'i kimse tutamaz..

    İlk hazırlık maçı olduğu için skorun önemli olmadığını düşünüyorum nasıl bir oyun vardı maçta bilgimde yok ama hazırlık maçlarına göre sezonun nasıl geçeceğini bilmek biraz ahtapot paul olur..

  22. #22

    Default

    Kamp Günlüğü: 14 Temmuz 2010
    Takımımız bugün TSİ 11.30`da yaptığı antrenmanla ikinci etap çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenmana, dünkü maçta sakatlanan Bekir Ozan Has katılmazken, takımımız ormanda kros çalışması yaptı.

    Takımımız akşam TSİ 19.30`da yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.



  23. #23

    Default

    Bugün Stoke City ile hazırlık maçı var Bursaspor'un saat 18.00'da..

  24. #24

    Default

    Ivankov - Keçeli - Ömer - İbo - Vederson - Krita - Ramazan - Volkan - Ozan - Sercan - Turgay

    Maç birazdan başlıyor. . .

  25. #25
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    dk 37. Gol İbrahim Bursa 1-0 önde Stoke maçında..

  26. #26
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    İlk 45 dakika sona erdi. genelde Bursaspor'un üstünlüğü vardı. Yinede bence Bursa bu oyununu dahada geliştirmeli Ş.L açısından. Vedersonu beğendim, çok istekliydi..

  27. #27
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    Bursaspor Stoke City'yi 37. dakika da stoper İbrahim Öztürk'ün attığı golle 1-0 mağlup etti.

    İbrahim bugün çok iyi oynadı..

  28. #28
    Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    4,500

    Default

    Maçı hangi kanal verdi. Şifresizse diğer maçları takip edeyim.

  29. #29
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    18:00 değilmiydi maçın başlangıç saati :S bende rahat rahat geziyorum dışarıda. Bitmiş bile maç :]

  30. #30
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    5,342

    Default

    Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    18:00 değilmiydi maçın başlangıç saati :S bende rahat rahat geziyorum dışarıda. Bitmiş bile maç :]
    Bir şey kaçırmadın merak etme. İkinci yarı çok sıkıcıydı zaten.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •