Hemen hemen herkesin inandığına bende katılıyorum.
Trabzonspor'un bu takımı evinde yenmesi sürpriz olmaz. Ancak yense bile turu bırakacağını düşünüyorum. Çünkü Liverpool gol atabilecek güçte. Bu hafta City 3-0 kaybettiler. Umarım Trabzonspor maçında da gol yolları kitlenir ve atamazlar.
Maci kazanacagimizi dusunuyorum ama 1 gol yedimi 3 atmamiz lazim ondan turu gecemiyecegiz.
2-1 alicaz bu maci
İnşallah geçeriz diyorum, çok zor bir ekip geçemezsekte üzülmemek lazım..
trabzon gruplara kalmayı herkesten fazla hakediyo ama işi çok zor bu macta kuyt torres ve gerrard oynamazsa küçükte olsa bi şansı olabilir ama bence liverpool bu maçı ciddiye alır ve turu geçer
Bana Trabzon kazanacak ama yine de eleneceğiz gibi geliyor.Çok zor ama umutsuz olmamak lazım.
Trabzonspor turu geçecek, öyle inanıyorum.
En büyük avantajı Liverpool'a elense bile kimsenin neden elendiniz dememesi olacak ve maça bu rahatlıkla çıkacaklar. Yenebilirler ama eleyebilirler mi orasını maçta göreceğiz.
Trabzonspor'un turu geçebileceğine inanıyorum.Normal sürenin 1-0 bitebileceğini ve maçın uzatmalara gidebileceğini düşünüyorum.Umarım Perşembe akşamı 4te 4 yapmış oluruz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Trabzon savunma hattı hafta sonu Fenerbahçe maçında SOS verdi. Hem de yoruldu. Ayrıca Glowacki savunmayı toparlayan isim gibi görünüyordu ve bu maçta forma giyemeyecek. İnşallah benim düşündüğümün tersi olur fakat ben Liverpool'un eğer Trabzonspor'un üzerine gelirse en az 2 gol bulacağını düşünüyorum.Skor tahminimi 2-2 ya da 1-2 Liverpool lehine. İnşallah beni yanıltır karadeniz ekibi... Başarılar Trabzon....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Formunun zirvesinde olan Trabzonspor bir o kadar çöküşte olan Liverpool'u yener ve turu geçer.
Trabzon şu anda 4 büyükler içinde en iyi top oynayan takım.. Dünkü maçta ekstra efor sarfettiler yorgunluk belirtisi olmaz umarım takımlarımız artık alışmalı yogun mac trafıgıne..
Insallah hersey gonlumuze gore olur , Yunus'a katılıyorum 4 takımla Avrupa Ligi'ne gideriz inşallah.. Tahminim 2-0 TS..
Trabzonspor alır umarım maçı ve turu geçer.Ama işleri oldukça zor.
Liverpool iyi başlamadı sezona,trabzon ise geçtiğim yıllara nazaran daha derli toplu,oturmus kadro ve iyi oyunla başladı,trabzonun yeneceğini düşünüyorm ancak turu kim geçer o konuda tahminim yok
Trabzon elerse büyük sükse yapar inşallah kazanırız.
Trabzon bizim maçta oynadığı gibi oynasın epey zorlayacaktır Liverpool'u.Ama turu geçerler mi bilemiyorum.Zor olacak ama imkansız değil.
inşAllah geçer turu Trabzon...
Trabzon bu maçta gol falan yemez şimdiden söyleyeyim.Onur Kıvrak olağanüstü bir kaleci...1 gol bulabilirse maçı uzatmalara ordan da penaltılara taşır.Ordan sonrası şansa kalmış...
Trabzon turu geçemese bile liverpoolu çok zorlayacak
Geçenlerde arkadaşlarla konuşurken En kolay kura Trabzonspor'a en zor kura Fenerbahçe ve Galatasaray'a diye konuşmuşdukNitekimde ilk maçlar sonucu bir nebze olsun doğru oldu . . .
Trabzon kendi sahasında o seyirci ile İngilizleri sahaya gömer gibime geliyor.Ne olursa olsun turu geçemeseler bile kimse çıkıpta yazıklar olsun diyemeyecekAma Trabzonspor'un turu geçmesini can-ı gönülden istiyorum. . .
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Torres ve Gerrard maç kadrosuna alınmamış.
Trabzonsporlu oyuncular ve taraftar eğer kaybetmenin çok önemli olmadığı düşüncesiyle hareket ederse ve kazanıp turu geçeceklerine inanırlarsa şu sıralar pek iyi durumda olmayan Liverpool'u formada olan Trabzonspor eleyebilir bence.İşleri kolay değil yine de.Umarım Trabzonspor turu geçen taraf olur.
So what?
Saike
adnan aybaba
yarın fotomaç'ta trabzonsporla ilgili yazı yazacağım. eğer şenol güneş onu okursa liverpool'u elemek işten bile değil.
![]()
Trabzon maçı alabilir. golü erken bulurlarsa çok daha iyi olur..
Torres ve Gerrard'ın olmaması büyük avantaj. İnşl. turu geçecek Trabzonspor.
Torres, Gerrard, Mascherano, Agger, Jovanovic gibi adamlarını Trabzon'a getirmemişler. Umarım şansda Trabzon'un yanında olur.
zor gençler Liverpool ne yapar eder bu maçı aLır ...
Young Boys Fenerbahçe'yi eleyebilyorsa, Tottehnam'a kafa tutabiliyorsa, Braga Sevilla'yı eleyebiliyorsa, Trabzonspor'da Liverpool'u Avni Aker'e gömebilir. Hemde en uygun zaman bunun için, Liverpool kötü bir dönemde, Trabzonspor'da tam tersine bomba gibiLiverpool hücum oyuncularını durdurmak anahtar. Her türlü gol bulacak Trabzonspor yeterki yemesinler.
adam komik beylerarkadaşlar liverpool'da torres ve gerard yokmuş. trabzonspor eleyemezse bu liverpool'u şenol güneş istifa etmeli. yerine en büyük aday abim.![]()