1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Biz işi bırakıyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Cool Biz işi bırakıyoruz..

Yaşlı bir adam emekliye ayrılır ve kendine bir lisenin yanında bir ev alır.
    Emekliliğinin ilk bir kaç... haftasını huzur içinde geçirir ama sonra ders yılı başlar.dersten çıkan öğrenciler yollarının üzerindeki her çöp bidonunu bağırıp çağırarak tekmelerler. yaşlı adam bir önlem almaya karar verir. Ertesi gün çocuklar gürültüyle evine doğru yaklaşırken, kapısının önüne çıkar, onları durdurur ve:
    - "çok eğleniyorsunuz. Bu neşenizi sürdürmenizi istiyorum sizden. Ben de sizlerin yaşındayken aynı şekilde gürültüler çıkarmaktan hoşlanırdım.Eğer her gün buradan geçer ve gürültü yaparsanız size her gün 1 dolar vereceğim" der.
    Bu teklif çocukların çok hoşuna gider ve gürültüyü sürdürürler. Birkaç gün sonra yaşlı adam yine çocukların önüne çıkar ve onlara şöyle der:
    - "Çocuklar enflasyon beni de etkilemeye başladı bundan böyle size sadece 50 sent verebilirim."
    -Çocuklar pek hoşlanmazlar ama yine devam ederler gürültüye. Aradan bir kaç gün daha geçer ve yaşlı adam yine karşılar onları:
    - "Bakın" der:
    - "Henüz maaşımı alamadım, bu yüzden size günde ancak 25 sent verebilirim, tamam mı?"
    - "Olanaksız bayım" der içlerinden biri,
    - "Günde 25 sent için bu işi yapacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Biz işi bırakıyoruz."

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Çok güzel. En temiz yöntem su dökmek ve çocukları kaçıştırmak ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel dille yapmak her zaman en güzeli kalp kırarak yaptıkdan sonra daha çok yapacaktır sonuçta adı üstünde '' çocuk '' ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

çocuk ama 25 sente çalışmıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Baya güzelmiş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

biraz masraflı ama kesin çözüm
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zekice bir yöntem. Olayı eğlenceden çıkarıp para gereksinimi gibi görmelerini sağlamış. Adam zeki
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri