Herşeyin olabileceği bir karşılaşma olarak bakıyorum. Galatasaray kazanır diyemiyorum, kaybeder demek içimden gelmiyor. Elenme durumu olursa büyük bir deprem etkisi olur.
Büyük olasılıkla zorlanmadan geçeriz turu..
Galatasaray'ın oyunundan dünki maçta zevk aldım iyi top oynamaya çalışıyorlar..
ama defansdaki eksiklikler o güzel oyuna biraz abez kaçıyor..
zorlanmadan alacaz maçı..![]()
Rakibimiz çok iyi kontraya çıkıyor bizim ağır ve müdafaa yoksunu defans anlayışımız ile gol bulucaklardır. Çok tehlikeli maç. %60 ihtimalle Karpaty turu geçen taraf olur.
3-1 maçı alacağımızı düşünüyorum.İlk golü atana kadar zorlanırız golden sonrası çorap söküğü gibi gelir.Başarılar Aslanlarımıza.Aslanın kim olduğunu göstereceklerdir![]()
Sırf son maçtaki oyunumuz yüzünden kazanırız diyorum ama gol yiyeceğimize de eminim bu maç bence 2-1 biter ve gruplara kalırız Allahın izniyle![]()
Eğer oynarsa Ufuk'un maça damgasını vuracağını düşünüyorum. Galatasaray geçer turu sanırım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Zor maç.Takım Bursaspor maçında nispeten daha iyi oynadı diğer maçlara oranla.Bu maçta Elano ve Cana'nın oynamasını umuyorum.Zor olacağını fakat turu geçeceğimizi düşünüyorum.Bu zorlu dönemde Uefa'da gruplara kalmanın moraline ihtiyacı var takımın.Aksi takdirde ise,büyük bir moral çöküşü olacağı kesin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
zaten sorunumuz iyi oyun değil, savunma hattındakileri mücadele eksiği ve pozisyon hataları. bunları giderdiğimizde sorun kalmaz.inşallah turu geçeriz fakat geçmezsek neler olacak bilmiyorum![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Turu geçeriz desem geçemeyiz, geçemeyiz desem geçeriz. O yüzden yorumda bulunmayacağım ama geçemezsek çok kötü şeyler olacak...
Kolay maç olmayacan gsde sıkıntılar var ama her zaman karpatyden büyük takımdır turu zorda olsa geçeriz
Galatasaray Ukraynada Karparty (medyaya göre Kharkiv) farklı yener ve turu geçer.
Ukrayna takımın galatasarayı epey zorlayacağını düşünüyorum herşey olabilir,gs takım olarak iyi oynamıyor bu maçta düzelmelerini umut ediyoruz.
Maçı alırız gibi geliyor.Ama 3-2 falan önde olursak son anlarda yiyecek tırnak bulamayız![]()
Kazanacağımızı düşünüyorum ama Belgrad maçı kadar kolay olmayacak bence .Turu geçemezsek %80 Rijkaard kovulacak ,Rijkaard için oynasın topçular madem taraftarlar için oynamıyor ...
Nedense içimde en az 2 farklı kazanacağız gibi bir his var..
Umarım geçeriz turu bizim takımın artık kimle oynarsa oynasın hiç bir maçı garanti değil zorlanırız ama kazanırız gibime geliyor..
Bursa maçına çıkan 11 rakibin 11 inden kötü mü ?
galiba Kewell sakatlanmış, perşembe günü yokmuş
footbaLLove Kewell sakatlandı Perşembe günü yok!
4 minutes ago via Tweetie for Mac
Retweeted by tribundergi and 7 others
Screw you guys, I'm goin' home