Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Erciyes maçında Fenerbahçe taraftarından müthiş organizasyon

Hybrid View

Nesil
    2006

Default Erciyes maçında Fenerbahçe taraftarından müthiş organizasyon

Taraftarımızdan Takıma Konvoy
    Taraftarlarımız Fenerbahçemiz'in Pazar günü K. Erciyesspor'la Şükrü Saracoğlu Stadımızda seyircisiz oynayacağı maç için mükemmel bir organizasyona imza atamaya hazırlanıyor. İlk önce Samandıra Tesislerimize gidip Takımımıza stada gelene kadar konvoylarla eşlik edecek olan taraftarlarımız, takımımız stada geldiğinde stad etrafını çevreleyecek şekilde el ele tutuşup tek vücut olduğumuzu gösterecekler. Maç başladığı andan itibaren ise Stadımızın yanında bulunan Salı Pazarı'nda kurulacak DEV EKRAN'da maçı izleyerek, kurulacak SES düzeniylede takımımıza stad dışından destek verecek.

İşte Pazar günkü program:

1) 16:30 - Takımımız Samandıra'dan Stadımıza hareket edecek. Taraftarlarımız takımımıza konvoylarla stada kadar eşlik edecek. En geç saat 16:30'a kadar tüm taraftarlarımızın Samandıra'da olmasını bekliyoruz.

2) 17:15 - Takımımız taraftarlarımızın konvovyları eşliğinde stadımıza gelecek. Taraftarlarımız stadın etrafını el ele tutuşarak çevirip Taraftar Zinciri oluşturup, birbirimize kenetlendiğimizi gösterecek.

3) 19:00 - Taraftarlarımız, stadımızın yanında bulunan Salı Pazarı'na kurulacak DEV EKRANDA Fenerbahçemiz'in K. Erciyesspor ile oynayacağı maçı izleyip, yapacakları tezahüratlarla takımımızı destekeleycek. Kurulacak SES sistemiyle de taraftarlarımızın tezahüratlarını futbolcularımız saha içinde duyup motive olacaklar.

TÜM TARAFTARLARIMIZI BU DEV ORGANİZASYONA BEKLİYORUZ

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O ses sistemi olayı çok zor.

Nesil
    2006

bencede ama teknoloji gelişti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

dikkat et dayak yeme sakın

bakalıom bu organizasyon olumlu sonuç verecek mi görecez. bu arada FB maçı hangi gün saat kaçta?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ben sahadaki futbolcuya o taraftarın sesi az da olsa ulaşırsa takımı dolu tribünden daha çok motive edeceğine inanıyorum. futbolcu bu taraftar için şampiyon olmalıyız diye daha hırslı olup maçı kazanacaktır. imkanı olan tüm fb li akadaşların o gün orda olmasını istiyorum.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

o ses sistemi çok zor yapamazlar hatta yaptırmazlar çünkü izin vermezler

bence buna izin vermezler ama tabi belli olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben böyle bir organizasyona izin verileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Suadiye GFB 12 kişi ordayız........

yürüyüş ayrı. stadın çevresine taraftar yaklaştırmayabilirler

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

biz orda 5000 kişi toplansak kim durduracak........

arkadaşım ya yazdığın msja bak yasalara karşımı geliceksin polise mi saldırcaksın?!?!?!?!

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by hurmet
    arkadaşım ya yazdığın msja bak yasalara karşımı geliceksin polise mi saldırcaksın?!?!?!?!
    suçumuz nedir toplanıp tezahurat yapmakmı??

Quote Originally Posted by senderson
    suçumuz nedir toplanıp tezahurat yapmakmı??
    ben toplanıp tezahürat yapmana bişey demiyorum öle bi yazmışsın ki polis dokunursa saldırırız gibi olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Abicim stadın icine ses sitemi felan taraftarların sesleri futbolculara dinletilecekmis allah askına böyle ceza mı olur?Ceza ya gerek o zaman gecin stadın icinde bagırın ne fark eder?
    Hee bide fener yönetimi taraftarlardan bilet parası alacak mı? Hayır dev ekran felan organizasyon var isin icinde...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

3 sene evvel adana maçında polis dağıtmıştı milleti ..seyircisiz maçta, fenerbahçeli taraftarlar stadın dibinde olan fenerbahçeliler derneğinde maç izlemektedirler... lakin feci kalabalık aşırı gürültü stada ulaşınca polis derneğe gelir, "üye olmayan çıksın" der ; bunun üzerine dernek yetkilileri herkese üyelik formu dağıtır ( nasıl bir ayar vermişler helal olsun [ gsliyim bu arada ] ) ..polis dellenir ve milleti dışarı çıkartır, derneği mühürler..ama aldıkları ayarla kalmışlardır bir kere.. [ maçta fb -adana berabere kalmıştı ]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    3 sene evvel adana maçında polis dağıtmıştı milleti ..seyircisiz maçta, fenerbahçeli taraftarlar stadın dibinde olan fenerbahçeliler derneğinde maç izlemektedirler... lakin feci kalabalık aşırı gürültü stada ulaşınca polis derneğe gelir, "üye olmayan çıksın" der ; bunun üzerine dernek yetkilileri herkese üyelik formu dağıtır ( nasıl bir ayar vermişler helal olsun [ gsliyim bu arada ] ) ..polis dellenir ve milleti dışarı çıkartır, derneği mühürler..ama aldıkları ayarla kalmışlardır bir kere.. [ maçta fb -adana berabere kalmıştı ]
    Derneğin yöneticileri akıllıca davranmışlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bence çok iyi düşünülmüş ve de işe yarayacağına inanıyorum..TV'den duyarım umarım o taraftar seslerini
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

valilikten izin almak sorun olmaz yeterkı duzgun bı organızasyoın yapılsın..olursa bır ılk olacak ve takıma olumlu katkı yapacak dıye dusunuyorum..eger olası bı gs maglunıyetı fb galıbıyetı halınde garantı olacak olan sampıyonluk ıcın bıle emınım bıseyler planlanıyordur..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yaklaşık 15 bin kişi garantideymiş
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

aslında konuşulan maçtan sonra kapıların açılıp oyuncuları stadda kutlamak.Çünkü maç sırasında seyirci yasak.Maçtan sonra??

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

guvenlık onlemlerı alınması gerek orda polıs olması gerek ve bunun ıcınde gereklı ızınler alınmalı

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ses sistemine ben de izin vermezler diye düşünüyorum...

Ayarlanan diğer organizasyonlar çok iyi, FB'li oyunculara çok olumlu itici güç olur...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri