1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Riquelme , Misimovic Gibi Adamlar Nasıl Oynamalı ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Riquelme , Misimovic Gibi Adamlar Nasıl Oynamalı ?

Böyle fizikleri değilde teknikleriyle öne çıkan oyuncuları hangi görevde oynatmak gerekir ? En iyi nasıl verim alınır ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu oyuncuların hızları pek iyi olmadığı için Trequartista ya da Türkçesi ile "10 numara" oynatmak en uygun seçenek diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

forvet arkasında support rollü olarak advanced playmaker olarak verim alınabilir. Trequartista rolüyle de verim alınabilir. İki rolde de oyuncunuz rakip savunma ile rakip orta sahası arasında kalan boşlukta topla buluşup meziyetlerini sergilemeye çalışır. Trequartista rolü verirseniz savunma anlamında pek bir çaba sarf etmeyeceği için gücünü daha çok top sizdeyken harcar fakat takım savunması adına 1 kişi eksilmiş olursunuz...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Trequartista oynatıLacak adamın azıcıkta hızLı oLmasında fayda var. Zaman zaman topLa da gideceği için RiqueLme ve Misimovic gibi ağır adamLarda sıkıntı yaratabiLir. Yani bazı maçLarda 9,5 iLe oynarken bazı maçLarda rakibin DM oyuncusunun sürekLi sizin AMC adamınıza baskı yaptığı maçLarda 5,5 iLe feLanda oynayabiLirLer. Bu yüzden en iyisi PLAYMAKER oynatmaktır. Diego, Dzegoev gibi top sürme ve hızı iyi oLan oyuncuLarı Trequartista oynatmak daha verimLi oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Advanced Playmaker en uygunudur bence..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trequarista en uygunudur. Playmaker topla daha çok oynar, savunmaya daha çok gider. Trequarista ise sadece aldıkları topu uygun noktaya gönderir, topu ayağında az tutar, bu tip adamlar için en uygun seçenek.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 AMC'li sistem oynatıyorum Galatasaray'a

--Misimovic - Arda - Riquelme--

------ Salvador Cabanas------

Misimovic ile Riqu Trequartista Arda ise At. Midfielder.

bence en uygun ofansif ortasaha-atak...

Advanced Playmaker - Support (İleri uç oyunkurucu-Destek)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Baskı yapmak 0 ve topla ilerleme ortada ya da 0 olmak üzere AMC Advanced Playmaker Support.
    Ama benim o tarz oyuncuları 3 MC'li veya 2 MC 1 DMCli sistemde yine baskı düşük topla ilerleme orta olmak üzere yine Advanced Playmaker oynattığım oldu. Ve "iyi de oldu çok güzel iyi oldu." MC pozisyonuna da alıştırmaya çalışıyorum. Mesela FM 2010 ilk çıktığında ELano AMC'ydi, MC'de bu şekil oynatınca Ligin Xavi'si olmuştu.
    Yani biraz Xavi gibi oynatmaya çalışıyorum diyebiliriz.

Mesaj Yetkileri