1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Sağ Bekte mi? Stoperde mi? [FM 2010]

Question Sağ Bekte mi? Stoperde mi? [FM 2010]

Arkadaşlar aşağıda gördüğünüz regen ben yıllar öncesinde satın almıştım.Kiralık oynatarak ve yeni yeni as takımda oynatarak muhteşem bir gelişme gösterdi.Oyuncu gördüğünüz gibi sağ bek.Ama bir stoperde olması gereken bütün özellikleri (Top Kapma,Markaj,Kafa,Güç,Dayanıklılık vb.) neredeyse üst düzeyde.Yeni pozisyon olarak DC'de denemeli miyim?Yoksa sağ bek olarak mı bırakmalıyım?Önerileriniz nelerdir?Teşekkür ederim.

Ayrıca herkes bundan 5 kat daha iyi regenler nasip olur inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence kesinlikle stoper

Teşekkürler yorum için. Bu arada konu başlığında ufak bir yanlışlık olmuş.Oyuncu sağ bek olmasına rağmen ben başlığa 'sol bek' yazmışım.Orası sağ olacak.Bunu da düzeltmiş olalım.

bence hemen stoper mevkisinde oyuncunuzu çalıştırmaya başlayın çünkü özellikleri zapata ile yarışır düzeyde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir stoperde olması gereken agresiflik ve cesaret özelliği 9. Ayrıca pozisyon almasıda 12 yani çok iyi sayılmaz. Bence dünyanın en iyi defansif sağ beki var elinizde. Kesinlikle bek oynasın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence sağ bek de düşünülebilir, eğer defansif bekler istiyorsan, çünkü mental özelliklerinde bazı eksiklikler var, pozisyon alması ve cesareti az. Ama stoper de oynar bayağı iyi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sağ bekde stoperden oynayacağından daha iyi oynar. Hem fiziksel olarak hem de mental olarak bir stoperde olması gereken özelliklerin hepsi yok. Ama defansif bir sağ bek, çok iyi olur bu adamdan.

WBR oynatıyordum.İyi de verim alıyorum.Ama sanırım daha çok verim alabilmem için daha defansif bir şekilde oynatmam gerekecek.Sağolun.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ne sol bek nede stoper sağ bek oynat bence

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Solak, sağ bekte, feci saçma olmuş :|
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

bence solak olduğundan dolayı stoper oynamalı ayrıca çalıştırılırsa sol bekide çok iii yapar aynı şekilde bendede bir regen vardı hem sağ bek hem stoper kararsızdım sonra gözlemcilerin 8inden 6sı sağ bek dedi sağ bek oynattım şimdi yılın en iii futbolcusu ödülüne aday

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Neden ki
    Mesela sol bekte sağ ayaklı Lahm var.Gayette güzel oynuyor.
    Mesela yine sol bekte sağ ayaklı Ümit Özat vardı.Daha bir sürü örnek var.Gerçekte olan birşey

Quote Originally Posted by uAnil94 View Post
    Neden ki
    Mesela sol bekte sağ ayaklı Lahm var.Gayette güzel oynuyor.
    Mesela yine sol bekte sağ ayaklı Ümit Özat vardı.Daha bir sürü örnek var.Gerçekte olan birşey
    Onunda kendine göre avantajları dahi var

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    sadece sol ayaklı değil yani az çok sağ ayağı da var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sağ ayaklı sol bek var çünkü sol ayaklı oyuncuların sayısı çok daha az. Tam tersi normalde olmamalı ama eninde sonunda fm de bir oyun.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Hem sağ kanattan içeri katedip gol atabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ters ayaklı bekler, hem hücumda hem de defansta başarılı oluyor. Sadece ilk topu ona oynatmayın yeterli, hatta oyun tarzınıza göre ilk topu ona oynatmanız da faydalı olabilir. Ben Fabio- Rafael ( Şeytan İkizler) hastasıyımdır. Bir zaman Galatasaray'a almıştım ikisini de. İkiz oldukları için ikisi de Sağ ayaklıydı yanlış hatırlamıyorsan. Doğal olarak sol bekte oynayan Fabio ters ayaklıydı çok faydasını görmüştüm.

Mesaj Yetkileri