Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.
Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İnşallah yeneceğiz ankaragücünü![]()
Beşiktaş kötü olduğu dönemlerde dahi Ankaragücü'nü İnönü'de mağlup etmeyi başarmıştır.Bu maçı da Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tecrübesiz Ümit Özat'ın , Schuster'in hamlelerine karşı koyabileceğini düşünmüyorum ve kadro kalitesi olarak da çok üstün oldugumuz agücü'nü 2 farklı mağlup ederiz diye düşünüyorum.
Defansımız gününde olursa ve olduk olmadık yere ileri çıkmazsa rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. 3 puanı alırız.
Ümit Özat'dan teknik direktör olmaz Ankaragücü asla kazanamaz.
Kaliteli oyuncularımız ve taraftarımızın desteğiyle rahat kazanırız bence.
Ankaragücü'nü rahat geçeriz. Quaresma'nın oynamama ihtimali varmış.
Uefa maçı için riske atılmıcak büyük ihtimalle
Quaresma UEFA ve Fenerbahçe maçında oynayabiLecek.
Bu maçta Quaresmasız Beşiktaş ın nasıL oynadığı görmek güzeL oLacak. BakaLım Süperstar oLmadan nasıL oynayacağız.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Q7 , Sofya maçında %90 oynar. fenerbahçe maçında ise Quaresma kesin olarak sahadaBu akşam Q7 olmaması bence bişey değiştirmez , 4 gol yerine 3 yada 2 atarız
![]()
Last edited by Ahmet Göktaş : 11.Eylül.2010 at 17:04
Quaresma'sız ilk maçına çıkacak Beşiktaş sanırım,bakalım yokluğu takıma nasıl etki edecek.
Beşiktaş'ın Ankaragücü maçına çıkacağı ilk on bir belli oldu.
Cenk
İsmail Köybaşı
İbrahim Toraman
Ferrari
Ekrem
Ernst
Necip
Guti
Nihat
Nobre
Bobo
HABER1903
Nihat-Nobre-BoboIcon Eek Icon Eek
yahu bu zeminin hali nedir ? sanki kar yagmis
Zemin yine berbat![]()
Bobo ile 1-0 Öndeyiz
Abi nasıl oynuyoruz yahu inanamıyorum bu takımın Beşiktaş olduguna Schustere ve onu getirenlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Helal olsun.
İlkyarının son 2 dakikası hariç tamamen ezdik Ankaragücünü. Açıkçası Q7'siz de takımın bu kadar iyi oynayabilmesi kendi özgüvenlerini de iyice pekiştirecektir diğer oyuncuların. Önemli olan Q7 değil sistemmiş demekki. Nobre harika bir oyun oynuyor. Ferrari , Necip ve İsmailde muhteşemlerdi ilk yarı. Necipi sanki Schuster bugün sol kanat olarak deniyor gibi geldi ve Necip açıkçası sol açıktada çok iyi oynuyor , İsmail ile uyumları çok iyi şuana kadar.
Allah nazarlardan saklasın hepsiniHaydi Beşiktaşım 1-2-3 gol yetmez 4-5-6 olsun , Guti-Bobo-Nobre atsın!
![]()
Skor 4-0.
Bobo, İ. Toraman, Bobo, Nobre.
Beşiktaş bu işi abarttı iyice..
BJK ye tebrikler guzel oynamislar , ligin 10. haftasindan sonra sampiyonluga oyniyan takimlarin siyrilirlar diyorum digerlerinden BJK ve Bursa bu yonde en guclu takimlar gibi duruyor su an icin , bu arada Ankaragucununde 0-0 ken macin 11. dakkasinda bal gibi golunu ofsayt diye vermemiz yan hakem
Beşiktaş'lı futbolcuları tebrik ederim.
Yine mi 4 ya ilk defa bir maçta haftaya Fb yi destekleyeceğimTebrikler...
Gerçekten ortalama 13 yıldır Beşiktaşlıyım. Bu takımı hiç böyle istekli arzulu doymaz bir şekilde görmemiştim. Bu sene en büyük transfer Schuster şüphesiz.
Öylesine geniş bir kadro varki , bugün Quaresmasız oynuyoruz , yedeklerden giren adamlar Holosko,Aurelio,Tabata...Zapotocny , Fink saymıyorum bile daha. Seç beğen oynat.
Guti gerçekten yaşına laf edenlere tokat gibi cevap verdi , tıpkı Quaresma gibi. Guti yüzünü ceza sahasına döndüğü zaman araya attıgı her top gol pozisyonu.
1-0 oluyor 2 yi istiyor , 2 oluyor 3 , 3 oluyor 4 ü istiyor takım. İşte Beşiktaşın gerçek oyun karakteri. Korkusuz ve atak futbol.
Bunu yaparken pozsiyon vermeyeceğiz mi ? Elbete vereceğiz , gülü seven dikenine katlanır. Hala bu takımı her maç 2-3 pozsiyon veriyor diye beğenmeyenler var. Normal bir maç izlediğinizde maç çok kısır değilse görülürki her takım en az 1-2 pozsiyon verir defansif oynasa bile.Kaldı ki bu takım 2002 Brezilyası gibi sürekli hücum hücum hücum diyen bir takım.
Açık konuşmak gerekirse bu kadro kalitesinin ve zenginliğinin Schuster'in tecrübesi ile ve Guti ve Quaresmanın üstün yetenekleri ile birleştiğinde şampiyon olmasını hiç de zor görmüyorum.
Şu kadro UEFA'da da çok iyi derece yapacaktır muhtemelen zaten. Önümüzdeki senelerde yavaş yavaş yaşlanan oyuncuların yerine yenileri monte edilerek Galatasarayın 2000'lerde yaptıklarını yapmak bizede kısmet olabilir bence.
Önümüzdeki hafta Fenerbahçe maçındanda galip ayrılırsak ki buna inanıyorum , Galatasarayın toparlanması halinde Galatasaray ile belki çekişiriz , eğer GS'de toparlanamazsa ben 2004 yılındaki gibi ligi erken koparacağımızı düşünüyorum ve bu kez 2004'ün aksine sonunu getireceğimizi düşünüyorum.
Tebrikler karakartalım.
Guti varken Bobo, Quaresma ve böyLe duran top organizasyonLarı yapmaya devam ettikçe Nobre daha çok goL atar.
Guti daha 4 haftada DeLgado nun 5 sezonda yaptığı asist sayısına uLaştı neredeyse.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çifte bayram oldu benim içinBJK+Basketbol ne müthiş gece
![]()