Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.
Milli maçtan sonra kilit kaldırılacaktır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kasımpaşa geçen yıla oranla gol yollarında daha bir sıkıntı çekiyor gibi.Maçın ortada geçeceğini fakat Karabükspor'un bu maçı kazanacağını düşünüyorum.
Kasımpaşa yine klasik bir şekilde lige kötü başladı.Çok kötü oynamıyorlar ama gol atmada zorluklar yaşıyorlar.Bu maç bana göre ortada geçecek bir maç ama bir kazanan çıkarsa Kasımpaşayı buna daha yakın görüyorum.
Moritz'i kaybetmek Kasımpaşa'yı çok etkiledi.Bu maçta da gol yollarındaki sıkıntıyı yaşarlar.Beraberliğe yakın bir maç.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yılmaz Hocaya Güvenim Tamve Bu Maçtaki Akıl Dolu Hareketlerini Kullanarak Kendini Toparlayacaktır.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu sene ligte iyi futbolumuzla dikkat çekiyoruz ilk 3 hafta için.Skor olarak iyi olmasakta iyi futbolumuzu ben beğeniyorum ve K.Paşa'nın bu durumundan faydalanarak iyi futbolumuzla kazanıp ligteki 2.galibiyetimizi alırız.Skor tahminim 2-1 kazanacağımız yönünde
Kasımpaşa'nın galibiyete daha yakın olduğu düşüncesindeyim. İyi oynadıklarını düşünüyorum,gol atarlarsa kazanırlar bence.
Karabükspor yardımcı antrenörü Esat Karaberberoğlu Antremanda Kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş.
Esat Karaberberoğlu'nun vefatına çok üzüldüm.Karabükspor'lu futbolcular bu durumun yarattığı şok ile zor bir maç çıkarabilirler,fakat bu durum + bir motivasyon kaynağı da yaratabilir.Sonucunu çok merak ediyorum bu maçın.
Haftanın en zevkli maçlarından biri oluyor.Karabükspor Cernat'ın attığı golle 1-0 önde.
Ayrıca bir not:Karabükspor siyah bir formayla sahada bu akşam.
Karabükspor'un siyah formayla çıkması çok güzel bir örnek teşkil etmiş.
Ayrıca Kasımpaşa'nın geçen seneki o tempolu oynayan,önde basıp rakibin oyununu da bozan görüntüsünden çok uzak olduğunu da söylemek gerek.Yine istekli bir görüntü olduğunu söyleyebiliriz ama sanki son bölgelerde ne yaptığını bilmeyen bir Kasımpaşa var gibi.
Karabük maçı 2-1 aldı.Tebrikler Karabük.
Bu sene Bank Asya'dan STSL'ye yükselen takımlar gerçekten çok kaliteli kadrolar oluşturmuşlar. Bu sene 3 takımında ligde kalacağını düşünüyorum.
Tebrikler Karabükspor... Kasımpaşa bu sezon iyi değil gibi yahu :/
Florin Cernat bence bu sezon çok iş yapcaktır. Bir Anadolu takımı için çok iyi bir 10 numara.