İçeride 2-1 yenildiğimiz İspanya maçına benzer bir maç olur diye düşünüyorum. Önce 1 tane atıp öne geçeriz,havaya gireriz. Sonra sonlara doğru Almanlar 2 tane atar,havamız söner 2-1 yeniliriz. Ama umarım tersi olur-ki ankette de gönlümden geçeni,Türkiye galibiyetini işaretledim.
Almanya bence çok asılmaz kazanacağımızı düşünüyorum ben...Burak oynarsa hele kazanma ihtimalimiz daha yüksek olur...
Gerçekçi olmaz lazım.Almanya havada karada alır bu maçı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Volkan
Gökhan-Egemen-Ömer-İsmail
Hamit-Selçuk İ.-Emre-M.Topal-Arda
Burak
görünen en iyi ideal 11
lakin ileri de sorun yaşarız çünkü oyun stilimiz ilerideki tek elemanın pasör görevi görmesine bağlı, bu da sırtı dönük oyuncu gerektirir, böyle bir oyuncu da kadroda yok.
...
ömer toprak formsuz falan diyorlar hiç gerek yok , kaç kere oynadı ki ? hangimiz iyi mi değil mi biliyoruz ?
egemen oynasın onun yanında da onla oynamış bir adam oynasın , böyle büyük maçlarda stoper ikilisini birden değiştirmek gibi bir hata yapılmaz umarım.
egemen-gokhan zan ikilisi oynar galiba.
gokhan gonul sakatliktan yeni cikti hoca belki risk etmiyebilir
maca gelirsek siddetle puan almaliyiz almanlar rahat 0-0 veya 1-0 kazaniriz
Servet yedekteydi bizim maçta hoca belki milli maç için oyntmamıştır...Servet-Egemen oynar bence...Zan çok hata yapıyor...
Almanya Milli takım teknik direktör Joachim Löw 24 kişilik aday kadroyu belirlerken, 2 Eylül'de Avusturya ile oynanan maçta sakatlıklar nedeniyle şans veremediği Mario Gomez, Sami Khedira, Cacau ve Dennis Aogo'yu bu kez aday kadroya davet etti.
24 kişilik kadroda yer alan Hannover kalecisi Ron-Robert Zieler ve Möenchengladbach'lı ortasaha oyuncusu Marco Reus ise, şu ana kadar A Milli takım formasını hiç giyemedi.
Teknik direktör Löw yaptığı açıklamada, "Mümkün olduğunca erken bir şekilde Euro 2012 vizesini almak çok önemliydi. Şimdi Türkiye ve Belçika maçlarına da yüksek konsantrasyonla hazırlanmaya devam edeceğiz. Hedefimiz grubu namağlup şekilde 10'da 10 yaparak tamamlamak" dedi.
Almanya Milli takımının kadrosu şöyle:
Kaleciler: Manuel Neuer (Bayern Munich), Tim Wiese (Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (Hannover)
Defans: Dennis Aogo (Hamburg), Jerome Boateng (Bayern Munich), Holger Badstuber (Bayern Munich), Philipp Lahm (Bayern Munich), Benedikt Howedes (Schalke), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Per Mertesacker (Arsenal), Christian Trasch (Wolfsburg)
Ortasaha: Mario Götze (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Mesut Özil (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern Munich), Thomas Muller (Bayern Munich), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich), Marco Reus (Borussia Mönchengladbach), Simon Rolfes (Bayer Leverkusen), Andre Schurrle (Bayer Leverkusen)
Forvet: Lukas Podolski (Köln), Mario Gomez (Bayern Munich), Miroslav Klose (Lazio), Cacau (Stuttgart)
Eğer Servet ve Egemen Oynarsa Stoperde Almanya'nın Hızlı Adamlarına Karşı Halimiz Vay Vay Vay...!
Last edited by BaGa TaRKaN : 05.Ekim.2011 at 16:35
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Birde Bişey Dikkatimi Çekti 4 Oyuncu; Öezil, Khedira, Klose ve Mertesacker Dışında Almanya Liginin Dışında Oynayan Adamlar Yok. Birde Deriz Kendimize ve Hayıflanırız Elin Adamları Dünyanın Her Liginde Her Kalitesinde Adamlar Bizimkiler Yalnızca Kendi Ligimizdeki Adamlar Diye. Şimdi Bizimkilere Baksan Almanlardan Daha Fazla Ligde Oynayan Var Dışardaki Oyuncularımızdan. Ama Sorun İlla Bir Şeyleri Görmezden Gelmek ve At Gözlüğüyle Bakmak Olursa Bunda Üstümüze Yok Hiçbir Ulusta Olduğu Kadar.
Alman Ligi Marka Diyenler Olacaktır Bunu Biliyorum Ama Birazda Biz Kendimizi Yaratalım...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Almanya her turlu alacak. Az biraz sistemimiz belli olsa, az biraz futbola benziyen bir oyun oynasak umudum olacak ama malesef.
Adamlar makina gibi oynuyorlar. Bizim tek avantajımız eğer iyi teknik adamlarımız oynarsa onların üstün teknikleri olur. Almanya'da o tarzda bir tane isim gösterirsiniz o da Mesut. Zaten hem Alman disiplini hemde tekniği olması bu kadar iyi yerlere getirdi onuda. O sebepledirki makinanın dişlilerinin arasına demiri sokmayı başarabilirsek işlemesini durdurabiliriz yok öyle yapalım diye elimizi kaptırırsak parçalanırız... Almanya favori bana göre.
Almanlara karşı şansımız yok gibi bir şey. İlk golü yersek kesin yeniliriz. Tek farklı bir mağlubiyet bekliyorum.
Kalitemizin yetmeyeceği bir takımla oynuyoruz bakalım yüreğimiz bize ne kazandıracak?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Rakibimiz bizden 3-4 gömlek üstün bir futbol oynuyor.Rahat kazanacaklarını düşünüyorum.
Bence bu maçtan en kötü beraberlik koparıcaz.Hiddink'in 'Almanya Favori' açıklamaları Almanya'yı rahatlık havasına sokmak içindi oda biliyor maçın önemini ve çok iyi hazırlandığına ve hazırladığına eminim.
Emre ve Servet kesin olarak oynayamayacaklarmış .
Sporx
Selçuk Şahin sakatlanmış kadrodan çıkartılmış
Sakatlanmasına üzüldüm.Ama oynamaması milli takım için daha hayırlı olacak gibime geliyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Volkan
G.Gönül - Ömer Toprak - Egemen - H.Balta
Kazım - Hamit- S.İnan - M.Topal - Arda
Burak
Bu kadro esasında benim istediğim kadro değil, ama Hiddink'in böyle bir 11 süreceğini düşünüyorum.
Ömer olmaz bence onun dışında böyle olur bence de ama Kazım istediği zaman oynayabilen birisi Hamiti sağa çekip ortada başka bir oyuncu oynatsa hoca fena olmaz...
Muhtemelen iyi mücadele eder milli takım oyuncuları ama maçın sonunda şu meşhur Almanların kazandığı oyundur lafını söyleriz gibi duruyor. Tahminim 2-0 Almanya alır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ömer bencede oynamaz oynamamalıda böyle bir maçta onu oynatmak uygun olmaz![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
omer bu macda oynamamali uyum sorunu vs olucak azerbaycan macinda oynasin daha iyi.
Hiddinkin 11"i boyle bence
Volkan
G.Gonul - Gokhan Zan - Egemen - H.Balta
Kazim- Hamit - M.Topal - S.Inan - Arda
B.Yilmaz
sol bekte ismail oynar umarım. bıktım hakan balta'nın ağır vasıta hareketlerinden.
İsmail bir benze de olsa hızlı geri dönüşleriyle sıkıntı yaşatır Müller'e. Ama Hakan Balta'yı hallaç pamuğu gibi sallar atar.
Şahsen oynadığımız oyunu pek iç açıcı bulmuyorum. İnşallah kazanırız. Zamanında Norveç'e de çok umutsuz gittik sonrasında Avrupa 3.sü olduk..
Solda İsmail oynamalı Kazım'da 11 başlamamalı.
Gönlümden geçen türkiye kazanır ama realist olursak maç doksan dakka ve sonunda malesef almanlar kazanıyor hele son yıllarda bu olay daha da bvelirgin o güzden almanya kazanırı işaretliyorum.