1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Juan Sebastion Veron veda ediyor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default Juan Sebastion Veron veda ediyor

7 Ekim 2011 14:07 | NTV Spor ve Ajanslar
    Arjantin'in Estudiantes La Plata takımında forma giyen 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Juan Sebastian Veron, bu ayın sonunda futbolu bırakacağını söyledi.

Arjantinli Veron, bu ay sonunda futbolu bırakıyor.
    Veron, Arjantin'in Ole gazetesine yaptığı açıklamada, 31 Ekim'de Racing ile oynanacak maçta futbol hayatına nokta koyacağını bildirdi.
    Boca Juniors, Sampdoria, Parma, Lazio, İnter, Manchester United ve Chelsea'de oynayan Veron, 1998, 2002 ve 2010 yıllarındaki dünya kupalarında da Arjantin milli takımının formasını giydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir devir daha bitiyor. Zamanın en iyi orta saha oyuncularından biriydi Veron. Kolay kolay unutulmayacak bir futbolcu. FM'de hala mükemmel özellikleri. Almışlığım vardır şu yaşında.
    FM Gazetesi

Çocukluğumun favori futbolcularının birer birer futbol sahnesinden çekilmesiyle yavaş yavaş büyüdüğümü hissediyorum.

Veron çok beğendiğim futbolculardan birisiydi.Arjantin futbolu adına yaptıkları kolay kolay unutulmayacak bir futbolcu.Hiç unutmam 2002 Dünya Kupasının çıkartma albümünü biriktirirdim,Veron her seferinde en çok çıkan futbolculardan birisi olmuştur ben de.O yüzden de ayrıca bir sempati duyardım.
    Last edited by Varonil : 07.Ekim.2011 at 17:37

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Gabriel Omar Batistuta'dan sonra en sevdiğim Arjantinli...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Arjantinli Batigol"den Sonra en sevdigim 2.ci Topcudur Veron umarim uzun yillar futbol"a hizmet eder hocalik olarak,antronorluk olarak..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Veron gibi büyük futbolcular futbola veda ettikçe büyüdüğümü hissediyorum. Keşke hep oynasalar.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

benim en çok sevdiğim oyuncuların arasındaydı juan sebastian veron o da bırakıyor ya futbolu artık içim üzülmüyor değil çünkü bu adam çocukluğumun en çok sempati duyduğum oyuncuların başında geliyordu 2002 dünya kupasındaki bütün oynadığı maçları seyretmiştim artık oda çekildiğine göre futbol sahnesinden bize de söyleyecek laf düşmez yolun açık olsun JUAN SEBASTİAN VERON

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Batistuta ve Veron...

Mesaj Yetkileri