1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: türk milli takımında gökdeniz polemiği

1. Thumbs up türk milli takımında gökdeniz polemiği

ben 2011 yılındayım hem gs yi hem de Türkiye yi yönetiyorum gökdeniz i kadroya almadım maçları yaptım yendim basın falan çok şaşırmıştı gökdenizi kadroya almamama neyse sonraki maç da almadım maçı yaptım orta saha oyuncularımdan biri sakatlandı gökdenizi alayım dedim çağırdım reddetti nedeni de onu en başta çağırmamammış onu ikinci yarı sokacakmışım ona göre bu nedenle gelmezmiş o yüzden reddetmiş ben de almadım sonra basın soru sordu sorulan soru da gökdeniz in milli takıma gelmesi için nasıl bir davranış göstermesi gibi bişeydi ben de özür dilemesi gerektiğini söyledim ertesi gün gelen haberde özür dilenecek bir şey yapmadığını söyledi sanki bulunmaz hint kumaşıymış gibi ben de bi daha kadroya almadım grupta 1 maçım kaldı ispanya 1. Türkiye 2. (31) yunanistan 3.(28) son maçtada kadroya almadım sakat oyuncular vardı gittim ligde iyi performans göteren mehmet topuzu falan aldım en son gelen haber de basın gökdenizin uluslararası kariyerinin bitmiş olabileceği şeklinde haberler çıktı kendi etti kendi buldu sonuçta bu milli bir görev kim iyiyse o formayı kapar

Nesil
    2006
    Yer
    Orası,Burası,Şurası...

yorumsuz..sadece gülüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökdenizin kadroya gelmeyip reddetmesi bile yeter. böyle kendini beğenmiş ve disiplinsiz oyunculardan nefret ederim. git çalış kap formayı kardeşim. Allah Allah ya.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

aynı durum fm05 de benim basıma gelmişti.hasan şaş ı almamıstm bende kadroya.sonra özür mözür diledi ama iş işten geçmişti.bi daha da almamıstm kadroya.ilginç hadiseler

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

banada olmuştu serhattı galiba bana soru sorduklarında ben bi daha milli formanın üzünü zor görür dedim bi dahada cagırmadım sonra bu özürler dilemeye basladı ama geçti bolunun pazarı sür essegi nigdeye

Nesil
    2006
    Yer
    diyarbakır

bendede aynı şey olmuştu ama bende mehmet polat reddetti bende bi daha almadım

Nesil
    2006

banada oluyor sonra özür diliyor hazır böyle konu açılmış sorum olacaktı
    nuri sahini milli takıma alacaktım şuan gelemez diye yazı çıktı sonra profilden milli duruma baktım milli takımdan çıkarıldı yazıyor yardım ederseniz sevinirim

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

ilginç bir urum

9. Default

batuhan1907 hiç öyle bi durumla karşılaşmadım ama belki takımdan izin vermemişlerdir

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by batuhan1907
    banada oluyor sonra özür diliyor hazır böyle konu açılmış sorum olacaktı
    nuri sahini milli takıma alacaktım şuan gelemez diye yazı çıktı sonra profilden milli duruma baktım milli takımdan çıkarıldı yazıyor yardım ederseniz sevinirim
    yapacagın maç hazırlıkmıydı

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by zargı
    yapacagın maç hazırlıkmıydı
    evet öyledi ama daha kadroyu onaylamamıştım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tekrar almaya calissan gelir miydi acaba?

Bende Rüştü öle yapmıştı.Sonradan aldım Taraftarlar tepki gösterdi kadrodan attım

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by batuhan1907
    evet öyledi ama daha kadroyuonaylamamıştım
    onaylamadan önce kadrodaysa ve takımı maça gitmesini istemiyosa onaylanmadan önce cıkıyo kadrodan onaylandıktan sonra zaten cıkamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir Çarşı

aynısı bende alpayda oldu.bende özür falan dilesin dedim oda özür dilencek bişey olmadığını söledi bnde bi daha kadroya almadım.sonra milli kariyerinin bittiği we bundan sonra klübünde daha fazla oynayacağı die haber geldi.bnde mehmet polatı aldım kadroya..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gökdeniz degil bence sen kaybetmissin cünkü adam oyundaki en iyi 10 türk oyuncudan biri ve sen milli takımı yöneten biri olarak oyuncuları kaybetmeye degil kazanmaya calısmalısın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

vay be hikayeye bak ...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

abi gökdeniz o kadar ii oynamıyo ki.al yasin karaçayı 100 kat daha ii oynar gökdenizden.bi de sezer öztürk ü al.kadro tamamdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

boşver gökdenizi yerine dam bulursun

Quote Originally Posted by constantin
    ben 2011 yılındayım hem gs yi hem de Türkiye yi yönetiyorum gökdeniz i kadroya almadım maçları yaptım yendim basın falan çok şaşırmıştı gökdenizi kadroya almamama neyse sonraki maç da almadım maçı yaptım orta saha oyuncularımdan biri sakatlandı gökdenizi alayım dedim çağırdım reddetti nedeni de onu en başta çağırmamammış onu ikinci yarı sokacakmışım ona göre bu nedenle gelmezmiş o yüzden reddetmiş ben de almadım sonra basın soru sordu sorulan soru da gökdeniz in milli takıma gelmesi için nasıl bir davranış göstermesi gibi bişeydi ben de özür dilemesi gerektiğini söyledim ertesi gün gelen haberde özür dilenecek bir şey yapmadığını söyledi sanki bulunmaz hint kumaşıymış gibi ben de bi daha kadroya almadım grupta 1 maçım kaldı ispanya 1. Türkiye 2. (31) yunanistan 3.(28) son maçtada kadroya almadım sakat oyuncular vardı gittim ligde iyi performans göteren mehmet topuzu falan aldım en son gelen haber de basın gökdenizin uluslararası kariyerinin bitmiş olabileceği şeklinde haberler çıktı kendi etti kendi buldu sonuçta bu milli bir görev kim iyiyse o formayı kapar
    aynısı bendede oldu ama ben çek cumhuriyetindeyim. Ama ben özür dilemesi gerek demedim özür dilese dahi özrün bir faydası olmayacağını söyledim. sonra da zaten ulslar arası kariyerinin birmesi vb. şeyler yazdı...

Mesaj Yetkileri