ben 2011 yılındayım hem gs yi hem de Türkiye yi yönetiyorum gökdeniz i kadroya almadım maçları yaptım yendim basın falan çok şaşırmıştı gökdenizi kadroya almamama neyse sonraki maç da almadım maçı yaptım orta saha oyuncularımdan biri sakatlandı gökdenizi alayım dedim çağırdım reddetti nedeni de onu en başta çağırmamammış onu ikinci yarı sokacakmışım ona göre bu nedenle gelmezmiş o yüzden reddetmiş ben de almadım sonra basın soru sordu sorulan soru da gökdeniz in milli takıma gelmesi için nasıl bir davranış göstermesi gibi bişeydi ben de özür dilemesi gerektiğini söyledim ertesi gün gelen haberde özür dilenecek bir şey yapmadığını söyledi sanki bulunmaz hint kumaşıymış gibi ben de bi daha kadroya almadım grupta 1 maçım kaldı ispanya 1.Türkiye 2. (31) yunanistan 3.(28) son maçtada kadroya almadım sakat oyuncular vardı gittim ligde iyi performans göteren mehmet topuzu falan aldım en son gelen haber de basın gökdenizin uluslararası kariyerinin bitmiş olabileceği şeklinde haberler çıktı kendi etti kendi buldu sonuçta bu milli bir görev kim iyiyse o formayı kapar
![]()