Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

35 77.78%
  • Belçika kazanır

5 11.11%
  • Berabere biter

5 11.11%
Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 412 sonuç

Konu: Türkiye - Belçika | Euro2012 Eleme Grup A

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Türkiye - Belçika | Euro2012 Eleme Grup A

Yayın: NTV veya NTVSPOR
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Zor maç olacak ama alacağız bu maçı ALLAH'ın İzniyle

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kazanacağımızı pek sanmıyorum. Almanya karşısında güzel bir oyun ortaya koymuştu Belçika. O oyunu bize sergilerlerse bizi rahat geçerler. Ama gönül isterki Türkiye'm kazansın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Belçika Fellaini'yi 10 numara gibi oynatmaya devam ederse hiç bişey elde edemez.Bu sebepten yenilmeyiz 2 gol falan atabilirsekte kazanırız
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Belçika Fellaini'yi 10 numara gibi oynatmaya devam ederse hiç bişey elde edemez.Bu sebepten yenilmeyiz 2 gol falan atabilirsekte kazanırız
    10 numara gibi oynatmıyor. Sadece 10 numarayı giymiş adam.
    41221 gibi oynuyorlar.
    Lukaku çok ağır bi oyuncu. Servet onu durdurur bence.
    Kanatlarda Dembele ve Hazard çok önemli. Onlara dikkat etmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Belçika'nın Dünya Sıralamasında geride olması kimseyi rahatlatmasın.Çok iyi bir kadroya sahipler.Van Buyten,Kompany,Defour,Hazard,Lukaku,Dembele bunlardan birkaçı...Gerçekten işimiz çok zor.Hele ki Kazakistan karşısında oynayan 11'le çıkarsak bu iiş burda biter.Kesinlikle Tuncay'ın yerine Colin Kazım,Nihat'ın yerine ise Sercan veya Halil'le başlamalıyız...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Oyuncuları teker teker değerlendirdiğimizde kadroları bizimkinden ağır basabilir. Büyük liglerde oynayan oyuncu sayıları fazla. Maçın sahamızda olması dolayısıyla biz bir adım daha önde gibiyiz ancak çok dikkatli olmak gerek.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Gruptaki gidişatımızı belirleyecek maçlardan biri, umarım kazanan taraf oluruz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    10 numara gibi oynatmıyor. Sadece 10 numarayı giymiş adam.
    41221 gibi oynuyorlar.
    Lukaku çok ağır bi oyuncu. Servet onu durdurur bence.
    Kanatlarda Dembele ve Hazard çok önemli. Onlara dikkat etmek lazım.
    ben maçın bir bölümünü seyrettim sadece (belçika-almanya) forma numarasına göre yorum yapmadım bana baya baya amc gibi geldi.Belçika'da Dembele etkili bi oyuncu onun dışında Hazard'ında ara paslarına dikkat etmeliyiz diyorum.Umarım Lukaku oynar forvetlerinde Tam Servet'in dişine göre harcar Servet çünkü daha çocuk Lukaku Servet azman kişiliği ile top göstermez gol yersek ya saçma bi gol yeriz ya yan top yani yeme ihtimalimiz yüksek bu yüzden 2 tane atmalıyız en az diyorum
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Belçikanın çok ciddi bir kadro kalitesi var ama henüz oturmuş bir sistemleri yok hocaları yeni bizim kadromuz biraz daha oturmuş bir kadro zorlanırız ama istanbulda alırız maçı

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ben maçın bir bölümünü seyrettim sadece (belçika-almanya) forma numarasına göre yorum yapmadım bana baya baya amc gibi geldi.Belçika'da Dembele etkili bi oyuncu onun dışında Hazard'ında ara paslarına dikkat etmeliyiz diyorum.Umarım Lukaku oynar forvetlerinde Tam Servet'in dişine göre harcar Servet çünkü daha çocuk Lukaku Servet azman kişiliği ile top göstermez gol yersek ya saçma bi gol yeriz ya yan top yani yeme ihtimalimiz yüksek bu yüzden 2 tane atmalıyız en az diyorum
    Simmons-Fellaini-Defour'du sanırım orta alanları. Simmons geride fellaini-defour önünde oynadılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ya Van Buyten falan Almanya maçını yakan isimdir bence Van Buyten iyi oyunculardan biri değil.Kompany,Defour falan anlarımda Van Buyten'de iş yok bence

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu maçı kazanamazsak zaten hiç bahsetmeyeLim Avrupa Şampiyonasından.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

NtvSpor yarışmadan kazandığım bileti henüz ulaştıramadığı için büyük ihtimalle gidemeyeceğim maça. Sevinmiştim oysa Savunmamız sıkıntı yaratmazsa alırız maçı bana göre. Her ne kadar büyük çıkış yapsa da hala Onur konusunda çekincelerim var. Kritik maçlarda sorun yaratacak gibi geliyor bana. Umarım ben yanılırım. Kazakistan maçındaki kadrodan Mehmet Aurelio'nun kesilip Nuri ya da Selçuk'un tercih edilmesi daha doğru olacak sanırım. Forvette de Nihat ya da Tuncay'ın kenara alınıp, onlardan birinin yanında Halil ya da Semih'in oynaması lazım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu maçı kazanamazsak zaten hiç bahsetmeyeLim Avrupa Şampiyonasından.
    Kısa ve öz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor.Rakibimiz yabana atılacak bir ekip değil.İşimiz zor.Umarım evsahipliği avantajımızı kullanarak kazanırız.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Rakipte iyi isimler var ama bizimkiler kadar iyi degil. Evde oynuyoruz daha iyi bi takimiz, bu maci kaza bela olmasa aliriz. Ha alamadikmi

arkadasin dedigi gibi Avrupa sampionasini konusmiyalim bile

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kura itibariyle dördüncü torbadan gelse de, Belçika bizim bu grupta ikincilik için en ciddi, en doğrudan rakibimiz… Kara 2009’u aşmışlar, karmaşık Vandereycken-Vercauteren-Advocaat dönemini geride bırakıp durulmuşlar. Olgun Leekens, takımda birliği bütünlüğü sağlamış, üç kaptan Van Buyten-Kompany ve Vermaelen’i bir arada savunmada uyumla oynatıyor. Artık Advocaat’ın onları 6 ayda yüz üstü bırakıp Rusya’ya gitmesini unutmuşlar, Leekens’le yeni bir takım kurma uğraşındalar.

Aslında kurmuşlar da… Leekens çok cesur başladı, Dünya üçüncüsü Almanya karşısına santrforda 17’lik Lukaku, sağ yanında 19’luk Hazard, sol yanında 23’lük Dembele’yle çıktı. Alderweireld, Simons, Fellaini, Defour, Benteke ve Vossen de dahil dün oynayan tam 9 oyuncu halen ümit milli takımla bir turnuva görebilecek yaştalar. Dolayısıyla Salı günü bizim milli takımı bekleyen ilk tehlike, 90 dakika boyunca sahada canlı kalabilecek bir ekiple oynuyor olmamız. Oysa bizim olgun takımımız, Kazakistan karşısında son yarım saati ancak idare edebilmişti!

* * *

Tabii gençlik bir bakıma tecrübesizlik de demek, bu yüzden Leekens de savunma hattında olgun oyunculardan faydalanıyor. Dördü de stoper özellikli olan bir dörtlü savunması var: Bekler Ajax’lı Alderweireld ve Arsenalli Vermaelen hemen hiç çıkmıyorlar, kanat hücumcuları Hazard ve Dembele’nin açıklarını kapatma görevini layıkıyla yapıyorlar. Ama onların çıkmaması bizim bekler Sabri ve Hakan’ın çıkabilmesi anlamına gelmeyecektir, çünkü kontra ataklarda Hazard-Dembele’nin sprintleri Belçika’nın en büyük kozu. Sıkça yer değiştiriyorlar, dolayısıyla hem Hakan’ın hem de Sabri’nin gözlerinin özellikle Lille’li Hazard’ın üstünde olmasında fayda var. (Hazard, Cuma gecesi Löw’ün de gözünü korkuttu. Löw devre arasında sol beki Jansen’i çıkarıp daha sert ve defansif Westermann’ı o bölgeye koydu). Şu sıralar yaptığı bireysel hatalarla gündemde olan Hakan’ın o estetik göğüs paslarını filan Salı gecesi Hazard’a karşı denememesinde fayda var.

Leekens’in stoperleri Bayernli Van Buyten ve Manchester Cityli Kompany havada iyiler ama çabuk oyunculara karşı açık verebiliyorlar. Onların önünde oynayan defansif orta saha Simons’la birlikte Cuma gecesi Müller’in/Mesut’un hızına cevap vermekte güçlük çektiler. Yedikleri gol de aralarında geveledikleri bir topu Schweinsteiger’in kapmasıyla oluştu; yani bizim Tuncay’ın, Arda’nın da en az Schweinsteiger kadar hata kovalayabilmeleri gerek.

4-2-3-1 oynuyorlar

Belçika da Almanya gibi 4-2-3-1’i benimsemiş. Ama Almanya’nın çok çabuk ve akıllı santrforu Klose’ye karşılık onların ileri uçtaki adamı Lukaku ağır ve tecrübesiz. 17’lik Anderlechtli Lukaku çabuk olgunlaştığı için kıtanın devlerinin takibinde, ama sanki 3-5 sene sonra da bu oyuncu bu yavaş haliyle çok fazla ilerleyemez gibi. Büyük ihtimalle Servet’le eşleşecek Lukaku’yu Galatasaraylı oyuncu durdurmakta çok büyük güçlük çekmez, bu tarz oyuncuların daha olgunlarına (Antalyalı Serge’ye, Kasımpaşalı Tehoue’ye ve Makukula’ya) karşı oynadı çünkü…

Son söz

Hiddink’in sadece ikinci resmi maçının gruptaki en kritik iki müsabakamızdan biri olması şanssızlık. Hiddink (Almanya deplasmanına da sadece 35 gün kaldığını göz önüne alarak) yatırımı geçmiş tecrübelere yaptı, birlikte oynama alışkanlığı olan ekibini bozmadı. Belçika’nın da en önemli dezavantajı birlikte oynama alışkanlığının azlığı. Önceki gece bu grubun 4 takımını izledik, ikisi (Almanya ve Türkiye) “milli kulüp” hüviyetindeler, bir kulüp takımı gibi uyumlular. Belçika’ysa henüz bir “ulusal karma” gibi… Çok iyi ve yetenekli oyuncuları var, ama sanki bu ekip 2012’de değil 2014’te adından söz ettirebilir. Bizse 2012’yi kaçırırsak birçok oyuncumuzun 2014’ü görmesi hayal gibi. Umarız kâğıt üstündeki veriler sahada da geçerlilik kazanır da, 2012’nin takımı bizimkiler olur. Yoksa Mehmet Topal’sız, Mevlüt’süz listesiyle hafta içi Hiddink’in işi hiç kolay olmayacak.

Uğur Meleke
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

servet'in lukaku'yu ezmesi için bir üstünlüğü olması lazım. ama yok öyle birşey. lukaku en az servet kadar güçlü servet kadar azman bir adam. ve boyu da servet'ten uzun. hava toplarında da bi üstünlüğü yok servet'in. bence lukaku formsuz servet'i yer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Savunmamız aksıyor ve Belçika kadrosu çok iyi, zorlanacağımızı düşünüyorum. Skor tahmini 2-3 gol

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence çok daha iyi kadromuz var ve alırız. Tuncay Lukaku'dan su anda daha iyi . - Arda Hazard'dan - Hamit Dembele'den - Emre Fellaini'den - falan filan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Bence çok daha iyi kadromuz var ve alırız. Tuncay Lukaku'dan su anda daha iyi . - Arda Hazard'dan - Hamit Dembele'den - Emre Fellaini'den - falan filan
    Ne Tuncay Lukaku'dan, ne Arda Hazard'dan, ne Hamit Dembele'den ne de Emre Fellaini'den iyi değil.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Ne Tuncay Lukaku'dan, ne Arda Hazard'dan, ne Hamit Dembele'den ne de Emre Fellaini'den iyi değil.
    Hadi canım sende şaka yapıyor oLmaLısın
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Yapma ALLAH'ını seversenArda Hazard'dan yetenekli bir,Hamit Dembele'den iyi iki,Emre Fellaini'den iyi üç.Tunca Lukaku'yu bilemem şu an Tuncay kötü ama ötekileri kesinlikle dediğim gibi Hazard'ın peşinden büyük klüpler koşuyo Arda'nın peşinden koşmuyo mu.Emre kaç sene İnter'de oynadı Fellaini ne zaman İnter'de oynadı.Hamit Bayern'de Dembele AZ'de açıklamaya bile gerek yok

Hamitle Dembeleyi karşılaştırmak çok saçma.
    Lukaku çok ağır bi oyuncu maçta göreceksiniz, dönemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Yapma ALLAH'ını seversenArda Hazard'dan yetenekli bir,Hamit Dembele'den iyi iki,Emre Fellaini'den iyi üç.Tunca Lukaku'yu bilemem şu an Tuncay kötü ama ötekileri kesinlikle dediğim gibi Hazard'ın peşinden büyük klüpler koşuyo Arda'nın peşinden koşmuyo mu.Emre kaç sene İnter'de oynadı Fellaini ne zaman İnter'de oynadı.Hamit Bayern'de Dembele AZ'de açıklamaya bile gerek yok
    doğru tespit...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Hamitle Dembeleyi karşılaştırmak çok saçma.
    Lukaku çok ağır bi oyuncu maçta göreceksiniz, dönemiyor.
    Kesinlikle Lukaku çok ağır bi oyuncu.Artı Hamit sağ kanat Dembele forvet benim bildiğim kadarıyla

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Umarım kazanırız,ama Belçika çok yetenekli bir takım dikkatli olmamız lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Belçika genç ve dinamik bir takım. Hakan Balta , Ömer Erdoğan , Servet Çetin bunlar çok ağır adamlar. Hazard - Dembele ikilisi çok başımızı ağrıtır. Lukaku 195 civarı bir boya sahip. Ömer ve Servet havadan iyi olsalarda Lukaku'yu tutamazlar. Defansta Vermaelen , Kompany ve Van Buyten gibi çok üst düzey takımlarda oynayan adamları var. Belçika bizden iyi takım kısaca. Umarım kazanırız.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Aynı defanslar geçen sene 2010 DK Elemelerinde bi ton gol yedi.İsim olarak üst düzey bi defansı var Belçika'nın kaliteli defansı 1-2'yi geçmez

Sayfa 1 / 14 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri