Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

9 36.00%
  • Bursaspor kazanır

7 28.00%
  • Berabere biter

9 36.00%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Bursaspor [5. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Gaziantepspor - Bursaspor [5. Hafta]

Tarih: 20.09.2010

Saat: 20:00

Hakem: Deniz Çoban
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Şampiyonlar Liginde Valencia karşısında hemde kendi evinde 4 gol yiyen Bursaspor'un moralmen çöktüğünü ve dirençli Gaziantepspor takımı karşısında kaybedeceğini düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kazanırız ya.. 15 yaparız puanı..
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bursaspor haftada 3 gün maç maratonuna daha yeni başlıyor ve moralmen düşük fiziken ise yorgun olmaları çok muhtemeldir.

Volkan Şen'in sakatlandımı bilmiyorum ama bu Gaziantepspor maçınında tam randıman oynayamayacağından eminim çünkü bütün maç Lmp bir şekilde oynadı.

Gaziantepspor ise Galatasaray'a geçen hafta bir penaltı golüyle puan şansını kaçırdı. Gaziantepspor ise Tolunay Kafkas ile daha defansif bir takım oldu. Maçı izlemedim ama duyduklarıma göre Galatasaray'ı baya hırpalamışlar.

Bursaspor karşısında da Bursaspor'un yorgun ve demoralize halinden faydalanacaklarını düşünüyorum. Gaziantep bu maçta Bursaspor'u yenemesse bir daha hiç yenemez. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak en azından bir puan ile ayrılacağını düşünüyorum.

İddiacılara önerim ise Gaziantep 1/0 Çifte Şans.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gaziantepspor'un bize karşı oynadığı futbolu gördükten sonra,Bursaspor'un işinin hiç kolay olmadığını söyleyebilirim.Hafta içindeki maçtan da etkilenirse Bursaspor,maçı kaybedebilir.Tahminim beraberlik.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Bursaspor Valencia maçında mental olarak çok yoruldu ve bu muhakkak Gaziantep maçına yansıyacaktır.Beraberlik bekliyorum ama Sosa veya Julio Cesar'ın performansına göre kazanabilir de G.Antep.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bursaspor'un valencia'ya 4-0 yenilmesiyle antep'in puan alma şansı kalmadı . bursa 2-0 falan alır .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Ertuğrul hoca takımı mental olarak toparlar, yine de Gaziantep deplasmanı kolay değil, beraberlik bekliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bursa yordu kendini. Beraberlik çıkabilir. 2-2
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Antep Gs karsisinda iyi mücadele etti Bursa son macinda 4 yedi beraberlik veya Antep alir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tolunay hoca ne yapar eder berabere kalır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yorgunluk olacağını sanmıyorum, maç pazartesi günü, aradan 6 gün geçmiş olacak. 6 günde mental açıdan da toparlanacaklardır ama Gazinatep zorlu deplasman, Bursa ilk puan kaybını yaşayabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bursaspor için zor bir maç olacak G.Antep deplasmanı ancak ben bu maçı kazanıp yollarına devam edeceklerini düşünüyorum.Çıkarsa beraberlik çıkabilir bu maçtan.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bursa her turlu alir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Valencia nin acisini cikartircaklar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Valencia maçının kaybedilmesinden sonra takımın toparlanabilmesi için Antep maçını kazanmak zorundalar.3-1 alırız.

Federasyon bize kıyak geçmiş bu hafta, salı günüydü avrupa maçımız, pazartesi günü lig maçı. Fiziksel yorgunluğu bahane etme şansımız yok bu sebeple. İnşallah oyuncular fazla etkilenmemiştir sonuçtan, kaldığımız yerden devam edeeriz ligte.

Kadroda ufak çağlı değişiklikler bekliyorum. M.Keçeli, İbrahim, Sercan, Batalla oynar gibime geliyor. Valencia maçından sonra geçen 6 günde fiziksel açıdan değilde mental açıdan yorgunluk olabilir.

Bu hafta alacağımız puan/lar kesinlikle altın değerinde olacaktır. Trabzon'un puan kaybı üstüne haftaya oynayacağı Kayseri maçı, FB-BJK maçı ve olası puan kayıpları bu maçtan alınacak puanı/puanları anlamlı hala getiriyor.

G.Antep'te her zaman sıcak karşılanmışızdır. Umarım keyifli, güzel bir maç olur. . .

FB-BJK maçından beklediğimz skor çıktı, sıra artık bizde

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

En yakın takipçilerinin puan kaybı acaba Bursaspor'da rehavete,akabininde puan kaybına sebep olur mu acaba? Pek sanmıyorum ama olsa iyi olur valla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu seneki iki şampiyonluk adayımdan (Bjk, Bursa), birisi olan Bursa'nın Ş.L'ndeki maçın moral çöküşü, ve karşısındaki Antep'inde dirençli olacağını tahmin ettiğim futbolu karşısında puan kaybı yaşayacağını düşünüyorum. Berabere biter diye oy verdim.

Ben şimdiden açayım maçı dün akşamki gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum. Derbinin ancak ikinci yarısını izleyebilmiştim webtv yüzünden.

Ivankov - Ali - Ömer - İbrahim - Keçeli - Svenson - Ergiç - Volkan - Batalla - Ozan - Sercan

Şampiyon kadrodan bir tek Hüseyin eksik o da Antep'e götürülmedi zaten. . .

Mustafa Keçeli'yi özlemiştim onu izleyeceğimiz için ayrıca mutlu oldum, Vederson biraz dinlensin, bizde dinlenelim. Svenson'u da dikkatle takip edicem, ilk kez 11'de başlayacak.

KARŞILAŞMA ÖNCESİ

Gaziantep’e gelen Bursasporlu taraftarlar ’Gençlik 27’ taraftar grubu tarafından sıcak karşılandı. Bursasporlu taraftarlara akşam yemeği verildi. Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda oynanacak olay Gazinatepspor - Bursaspor maçı öncesi her iki takım taraftarı samimi görüntüler verdi.

Bursasporlu taraftarları stadyum önünde karşılayan ’Gençlik 27’ taraftar grubu Anadolu kulüpleri için birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gençlik 27 Taraftar Grubu Başkanı Hasan Günaslan Bursaspor taraftarları tarafından sıcak karşılandıklarını ifade ederek, "Önceki yıllarda Bursaspor taraftarları bizlere her zaman yakın ilgi göstermiştir. Bizlerde burada onları aynı güzellikte ağırlamaya çalışıyoruz. Zaten örf ve adetlerimizde bunu gerektiriyor. Bu saygı sevgi ve kardeşliğin her zaman devam edeceğine inanıyoruz. Geçen yıl Bursaspor’un şampiyonluğu hepimizi sevindirdi. Bunun devamının gelmesi için bütün Anadolu takımlarının birbirleriyle karşılıklı olarak daha çok yakınlaşması gerekiyor. Birlik ve beraberlikle başarı gelir" dedi.

Bursasporlu taraftar Tarık Tarım ise, Gaziantep’teki sıcak ilgiden dolayı memnun olduklarını belirterek, "Yıllardır Gaziantepsporla karşılıklı olarak sıcak bir ilgi doğmuştur. Geçen sezonki şampiyonluğumuzu bu yıl ya da gelecek senelerde Gaziantepspor’un da yaşamasını ümit ediyoruz. Çünkü bu potansiyel Gaziantepspor’da var olduğuna inanıyorum. Özlenen başarı mutlaka gelecektir. Bizim için bugünkü sonuç hiç önemli değil. Bugün burada dostluk ve kardeşliğin kazanacağına inanıyoruz. Yensek yenilsek biz bu renklerin aşığız" diye konuştu.

Daha sonra ’Gençlik 27’ taraftar grubunun ikramları Bursasporlu taraftarlara sunuldu. Akşam yemeği yiyen Bursasporlu taraftarlar daha sonra Gazinatepsporlu taraftarlarla hep birlikte Anadolu takımları adına tezahürat yaptı.

Gündem16
    Maç öncesi kavga çıksaydı her yer son dakika geçerdi. . .

Dakika 23 Sercan'ın 2, Volkan'ın kaçırdığını 1 pozisyon var. . .

Gollll Ömer Erdoğan

dakika 56

Yan hakemin kafası yarıldı. Antep taraftarının hakeme tepkisi var.

Soyunma odasına gidiyor hakemler. . .

haklılar hakem maçı katlediyor, söylemek hoşuma gitmiyor ama bana takdir haklarını genelde bizden yana kullanıyor gibi maç başından beri. Taraftarı kızdıranda bu oldu. Gerginliğin sebebi hakemler...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri