oyuncu denmedeyken ilk 11 de oynatamıyormuyuz
oyuncu denmedeyken ilk 11 de oynatamıyormuyuz
oynuyor usta ben oynatıyorum şahsen
oynuyor ama çok saçma bişey
eğer hazırlık maçıysa oynatabilirsin ama resmi maçlarda oynamıyor diye biliyorum...
bende öle biliom ben hiç denemedim ama öle biliom
O zaman niye deneme oyuncu diye alıyoruz ki , hiç almayalım ! ?
denemeye aldığın oyuncuyu hazırlık maçlarında deniyosun işine yararsa kadrona katıyosun...yani sezon başında böyle bişeyi yapmak mantıklı ama lig devam ederken almak saçmalık oluyor tabii biraz...
bi kaç kere yapmıştım.ama ii olmuyo.öle yapıcağına direk satın al daha kolay.
ewt böle oluyo ben bi kere denemiştim ama büyük oyuncular kabul etmiyo genelde küçük çaplı yerel oyuncular kabul ediyoOriginally Posted by gorkemyilmazkarasu
denemedeki oyuncular resmi maçalrdda oynuyor
bence oynamamasi lazim ama oynuor
oynayabiliyor resmi maçlarda daOriginally Posted by gorkemyilmazkarasu
oyunda denemeye aldıgın oyuncular resmi maçlarda oynayabiliyor. ligde oynattığım bazı oyuncular oldu denemeye alıp. gerçekte olmaması lazım böyle bir uygulamanın.
bende alıyodum denemeye ama adam sürekli sakatlanıyor hiçbir maçta oynatamıyom artık almıyom
oynuyor.sen hangi ligi açtın?
Can adamlar oyuncuyu kiralık vermiyorOriginally Posted by cngnsry
![]()
Deneyin diyorlar. Öyle 1-2 hazırlık maçında deneyeceksin, antrenman raporu alacaksın sonra
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
yabancı kontenjanın yoksa ve adam yabancıysa adama deneme teklifi yapıon aldıktan sonra imza attırıon we yabancı kontenjanına rağmen girio
cok sacma bi uygulama ne gerek var denemeye alıcaksan al nası oynuyo diye soruyosun gozlemciye izlettir bence
ben genelde denemeye alıyorum ne güzel beleşe adam oynuyo takımda![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
oynuyo....