Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu
28 Ekim 2010-Saat: 20:00
Hakem: Aytekin Durmaz
Stad: Fi-Yapı İnönü
Yayın: Kanaltürk
Mersin İdman Yurdu
Beşiktaş
Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu
28 Ekim 2010-Saat: 20:00
Hakem: Aytekin Durmaz
Stad: Fi-Yapı İnönü
Yayın: Kanaltürk
Sadece genç ve kadroya giremeyenlerin olduğu bir 11 ile sahaya çıkmamızı istiyorum ve arzu ettiğim 11 de şu şekilde:
Cenk
Toraman Atınç Ersan İsmail
Necip Fink
Ali Kuçik Onur Guti
Fatih Tekke
Guti'yi sakatlıktan yeni çıktığı ve yavaş yavaş hazır hale gelmesi açısından yazdım. Sonradan da Yusuf girip oynar umarım.
Tek kale oyniyoruz ama gol atmakla zorlaniyoruz..
Bjk de saç kesimi olmuş![]()
E sonunda ..
Hiç gereği yoktu ya niye attık ki. Mersin'e 100. dakikada gol atıyoruz var mı böyle bir şey?Sinirimden gülüyorum valla.
2 de geldi![]()
Girmeyince girmiyor abi ne yaparsın. Şimdi de 2 dakika da 2 gol attık ben de mükemmeliz diye gülüyorum
Böyle şaka mı olur böyle şaka mı olur ? =))
Hiç yoktan 120 dakika maç yaptık, umarım Sivas maçına yansımaz bu maçın yorgunluğu ve üstelik bugün sahaya çıkanların yarısından çoğu hafta sonu da sahada olacak. Galibiyeti uzatmalarda almış olmamız üzücü ve sinir bozucu ama, gruplara kaldık sonuç olarak.
Tonla pozisyon yakaladık ama girmeyince de girmiyor işte... İşin kötüsü bu maçta Guti 120 dk. oynadı,yani Sivas maçında ilk onbirde başlamayacaktır bence.
Tam tersi Kayseri maçının üstüne tam performansa ulaşması için bu kadar oynadı bence. Hatta kendi açıklaması var bu yönde. Ayrıca yorgunluğu sorun edecek olsa 120. dakikada kendi sahasından aldığı topla depara kalkmaz bence Guti. Unutmadan ekleyelim 34 yaşında bu adam ..