1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Oyuncu Mevkileri

Exclamation Oyuncu Mevkileri

Arkadaşlar oyuncu sarı olan bölgede mi yoksa turuncu olan bölgede mi daha iyi oynuyor? Birde oyuncunun normal oynadığı bölge ile sönük yeşil olan bölgede çok fark var mı?
    Şimdiden teşekkür ederim...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

En iyisi parlak yeşil sonra soluk yeşil sonra sarı ve turuncudu galiba. En sonunda başka bir sarı olması lazım.

Tamamen Senin Elinde Olan Birşeydir O. Oyuncuya Oynatmak İstediğin Yerde Yeni Pozisyon Antremanı Verirsen ve de Maçlarda İstikrarlı Bir Şekilde Oynatırsan Kısa Sürede Yeni Pozisyonuna Alışır.

Örneğin Fizik Gücü Yetersiz Olarak Gördüğün Bir Kanat Oyuncusu Doğal Pozisyonu Sağ Kanat Olsun. Ama Sen Kanatta Oynatmayıp Göbekte Oynatmak İstiyorsun Diyelim O Zaman Yeni Pozisyon Antremanında Mc Ayarlayıp Maçlarda Oynatırsan Kısa Sürede Uyum Sağladığını Görürsün Genelde 10-15 Maç Sonra En Geç 20 Maç Sonra Pozisyonuna Alışmış Olur.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Açık yeşil en iyi pozisyon,
    Koyu yeşil ikinci en iyi pozisyonu,
    Turuncu,
    Sarı,

Diye gider.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Birde sarı ile yeşil karışımı bir renk var. Şeffaf yeşil gibi. Sarı'dan önce o geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Eski serilerde turuncu 2. sıradaydı ama şimdi:

Açık yeşil
    Koyu yeşil
    Limon rengi(şeffaf yeşil)
    Sarı
    Turuncu

şeklinde gidiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Peki koyu yeşil bir rengi açık yeşil yani doğal mevki yapmanın yolu var mı ? Antrenmanını ayarlıyorum ama o mevkide oynatmıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

O mevkide oynatmadığın sürece natural olmaz. Hatta natural olduktan sonra bile başka mevkide oynatırsan natural den accomplished e düşüyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Peki koyu yeşil bir rengi açık yeşil yani doğal mevki yapmanın yolu var mı ? Antrenmanını ayarlıyorum ama o mevkide oynatmıyorum
    Antreman seçeneklerinden Yeni Mevki Belirle diye birşey var. Oradan mevkii seçiyoruz ve oyuncumuzu o mevkiide oynatarak o mevkiinin adamı yapıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by fenerli94 View Post
    Arkadaşlar oyuncu sarı olan bölgede mi yoksa turuncu olan bölgede mi daha iyi oynuyor? Birde oyuncunun normal oynadığı bölge ile sönük yeşil olan bölgede çok fark var mı?
    Şimdiden teşekkür ederim...
    Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    En iyisi parlak yeşil sonra soluk yeşil sonra sarı ve turuncudu galiba. En sonunda başka bir sarı olması lazım.
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Tamamen Senin Elinde Olan Birşeydir O. Oyuncuya Oynatmak İstediğin Yerde Yeni Pozisyon Antremanı Verirsen ve de Maçlarda İstikrarlı Bir Şekilde Oynatırsan Kısa Sürede Yeni Pozisyonuna Alışır.

Örneğin Fizik Gücü Yetersiz Olarak Gördüğün Bir Kanat Oyuncusu Doğal Pozisyonu Sağ Kanat Olsun. Ama Sen Kanatta Oynatmayıp Göbekte Oynatmak İstiyorsun Diyelim O Zaman Yeni Pozisyon Antremanında Mc Ayarlayıp Maçlarda Oynatırsan Kısa Sürede Uyum Sağladığını Görürsün Genelde 10-15 Maç Sonra En Geç 20 Maç Sonra Pozisyonuna Alışmış Olur.
    muhtelif yorumlar var doğrusu(oyun açık değil ama) şöyle idi:
    açık yeşil
    koyu yeşil
    turuncu
    sarı
    şeklinde.
    yani sarı da da turuncuda da iyi değil yeşil(açık yada koyu) olmalı parlak olan olursa daha iyi.
    2.sorunu da şöyle cevaplim: ben angelos basinas ı almıştım oyunda orjinal mevki dmc (açık yeşil) mc becerikli(koyu yeşil) idi ama takımın en yeteneklisi olduğu halde transfer listesine koymak zorunda kalmıştım çünkü hiç oynamıyordu fm 2006 da samsun sporda ki marciel(dm-mc) yi satarak yapmıştım amacım;ya basinas marciel den daha iyi marciel i satar basinas ı bedava alır yoluma bakarım demiştim ama pişman oldum söylediğim gibi ca pa sı en iyi olan oydu ama hiç oynamayan da oydu(taktiğimde dmc yok) ve transfer listesine koydum kimse almadıydı.bilmem anlatabildim mi.
    tarkan'a yanıt öyle değil işte oyuncu her pozisyonda oynayamaz haa genie scout tan bakarsan oyuncuya oradan hangi mevkide iyi oynar görüp değiştirebilirsin ama kafana göre olmaz o.

sarı turuncudan öncedir...

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by cris king View Post
    sarı turuncudan öncedir...
    sarı turuncudan kötü olarak öncedir sen yazdın ben biliyorum ama gene de yanılıyormuyum diye de fm genie scout tan tekrar baktım doğrusu
    açık yeşil
    koyu yeşil
    turuncu
    sarı
    şeklindedir yani ilk yazdığım gibidir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

turuncu en kötüsü. türkçe oynuyorum oyunu. turuncu beceriksiz, sarı yetersiz diyor.

ayrıca oyuncuya yeni pozisyon antrenmanı verdiğimde turuncudan başlıyor. ancak fm 2009'da tam tersiydi. bir de 2010'da sarıdan sonra bir arkadaşın limon yeşili diye tabir ettiği renk var.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Parlayan Yeşil
    Yeşil
    Sarı-Yeşil
    Sarı
    Turuncu
    Kırmızı

şeklinde.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Turuncu Sarı'dan önce geliyor arkadaşlar. Renk olarak Turuncu'nun koyu olması kafamı karıştırırdı hep, ama sonra öğrendim Turuncu önce geliyormuş. Scout'lardan da öğrenebilirsiniz bunu.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Fail o zaman.

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Parlayan Yeşil
    Yeşil
    Sarı-Yeşil
    Sarı
    Turuncu
    Kırmızı