1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Kızılcık: "Trabzonspor'dan Futbolcu Oynasa, Dün Akşam 3-0 Kaybetmezdik."

Lightbulb Kızılcık: "Trabzonspor'dan Futbolcu Oynasa, Dün Akşam 3-0 Kaybetmezdik."

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzonspor Asbaşkan Vekili Dr. Hasan Yener, futbolculardan Egemen Korkmaz, Gustavo Colman ve Serkan Balcı'nın da hazır bulunduğu ödül törenine çok sayıda taraftarda katıldı

Sinevizyon gösterisinin ardından Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, bir internet sitesinde düzenlenen anket sonucu 30 bin oyla Yılın en değerli yabancı oyuncusu seçilen Arjantinli Gustavo Colman'a ödülünü verdi.

OYNADIĞIMIZ FUTBOLLA BİR KAÇ FUTBOLCUMUZUN MİLLİ FORMAYI GİYMEYİ HAK ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Vali Kızılcık, Colman'ın çok değerli bir futbolcu olduğunu belirterek, "Ödülü 30 binin üzerinde taraftarın oyuyla alan Colman'ın gerçekten takıma çok büyük katkıları var. Oy kullanmadım ama kullansaydım Colman'a verirdim. Tüm futbolcularımız Trabzon için cansiperane mücadele ediyorlar. Dün akşamki Almanya maçında Milli takımımızda bizden birkaç kişi olsaydı, her halde 3-0 yenilmezdik. Oynadığımız futbolla orantılı olarak milli takımda birkaç futbolculumuzun yer almasını ve oynamasını istiyoruz. İnşallah Colman da bu futboluyla Arjantin Milli Takımı'nda yer almaya hak kazanır. Milli takımlarda yer almak ayrıca bir motive kaynağıdır" dedi. Bu arada Vali Kızılcık'ın yaptığı bu açıklamayı tüm salon ayakta alkışladı. Colman da ödül için takım arkadaşlarına şükran borçlu olduğunu belirterek, "Ödülü bana layık gören herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Serkan Balcı da ödülünü alırken, ilk defa böyle bir ödül aldığını ve çok mutlu olduğunu ifade etti.

YILIN EN GÜZEL GOLÜ ÖDÜLÜ SERKAN BALCI'NIN

Daha sonra yılın en güzel golü ödülünü geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'a attığı golle Serkan Balcı, Yılın en iyi yerli futbolcusu ödülü: Onur Recep Kıvrak (Milli takımda bulunduğu için ödülünü Colman aldı), Yılın fahri Trabzonlusu ödülü: Selçuk İnan (Milli takımda bulunduğu için ödülünü Serkan aldı), Yılın en iyi bayan futbolcusu ödülü: Yeliz Demir, Yılın en iyi A2 Oyuncusu: Hasan Ahmet Sarı, Yılın spor adamı: Şenol Güneş, Yılın en iyi basketbolcusu: Harold Jaminson, Yılın Sporcusu: Nida Hayal (Atıcılık), Ulusal basında yılın en iyi Trabzonspor Yazarı: Serhat Demirtaş (Fanatik Gazetesi), Yerel basında yılın en iyi Trabzonspor Yazarı : Aksal Yavuz (Karadeniz Gazetesi), Ulusal Basında yılın en iyi futbol yazarı: Mehmet Demirkol (Milliyet Gazetesi), Televizyonda yılın en iyi futbol programı: Stadyum (TRT), Rıfat Dedeoğlu Özel Ödülü: Trabzonspor Yönetim Kurulu, Cemil Usta Özel Ödülü: Egemen Korkmaz, Orhan Kaynar Özel Ödülü: Trabzonspor Dergisi'nden Nuri Bekar ve Serdal Şahin, Mehmet Tan Özel Ödülü: Demir Berk Akçay (Karadeniz'den Günebakış Gazetesi), Şampiyonluk özel ödülü: Trabzonspor Basketbol Takımı ve Trabzonspor Atıcılık takımlarına verildi.

DHA

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

En Azından Bir Umut Bulut, Selçuk İnan Oynaması Lazımdı. Bu Kadar Ruhsuz Oynamazdık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Oynadığımız futbolla bende milli takımda 1-2 futbolcumuzun oynamayı hakettiğini düşünüyorum fakat dünkü yenilgimizi önlemek için Trabzonsporlu oyuncudan önce herkesin kendi mevkiisinde oynaması gerekiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

O zaman da Serkan Balcı sol bek Umut sol kanat oynardı yine yerdik 3'ü (:

Yine Umut İçeri Kat Etmeyi Seviyor Umut Başarılı Olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Dün ki maça Hiddink ilerde Umut Bulut'la başlasaydı bugün kovulmuştu heralde İşimiz Umut'a Serkan Balcı'ya kaldıysa vay benim milli takımımın haline.

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    İşimiz Umut'a Serkan Balcı'ya kaldıysa vay benim milli takımımın haline.
    Aynen katılıyorum Osman,bunun üstüne de söylenecek pek birşey yok bu açıklamayla ilgili.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ordan oynasaydi burdan oynasaydila bisey olmazdi. 1 oyuncu aksiyorsa, butun oyuncular etkilenir

Serkan Balci milli kadroya girmeye hakeden bir futbolcu bana gore, cok bolgede gorev yapmasi avantaj.

Umut Bulut, bu seneki Umut Bulut Akcaabat Sebatsporda anca oynar

Maca gelincede, Aurelio yerine Tuncay degil Selcuk Inan girmeliydi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bireylere bağlı tahmin yapılamaz.X oyuncu Y oyuncu diye milli takımlarda her zaman oynucak oyuncu bulunur maglubıyetler veya galibiyetler kişilere bağlanmamalı.

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Dün ki maça Hiddink ilerde Umut Bulut'la başlasaydı bugün kovulmuştu heralde İşimiz Umut'a Serkan Balcı'ya kaldıysa vay benim milli takımımın haline.
    Doğru diyosun Umut'a Serkan'a kaldıysak yandıK.Sabri,Servet,Semih,Kazım,Nihat,Tuncay,Aurel io varken süperiz de Ali,Veli,Volkan,Serkan oynayınca vay halimize.

Mesaj Yetkileri