1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Hiddink: Problemi kökünden çözeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Hiddink: Problemi kökünden çözeceğim

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink, artık problemi kökünden çözmenin zamanı geldiğini belirterek, kafasındaki süreci "Yeni yapılanmanın başlangıcı" olarak değerlendirdi.

Azerbaycan karşısında alınan 1-0'lık yenilginin ardından sert eleştirilere maruz kalan Guss Hiddink, Hollanda'nın önde gelen gazetesi De Telegraaf'ta yer alan haftalık köşe yazısında, "Üst üste alınan 2 yenilgi, Türkiye için yeni bir yapılanmanın başlangıcı oldu. Zaten tüm eleştirileri kabul ettim. Bundan sonra da yapıcı eleştirilere açığım. EURO 2012'ye katılmak için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Artık problemi kökünden ele almak gerekiyor" değerlendirmesini yaptı.

Türkiye ve Avrupa'da futbolcu taraması yaptığını vurgulayan Hollandalı çalıştırıcı, "Bir hafta boyunca İngiltere'deydim. Arsenal'ın antrenmanını izleyip, Arsene Wegner'le konuştum. Oradaki Türk futbolcuları izledim. Portsmouth, Reading ve Chelsea'de top koşturan genç yetenekleri de izledim. Bu yeni bir yapılanmanın başlangıcı" ifadelerini kullandı.

17 Kasım'da Holanda ile hazırlık maçı yapacaklarını hatırlatan Hiddink, "Gelecek yılların Türkiye'sinin iskelet takımını oluşturup, çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacağım. Bu maçta genç oyunculara şans verip, onların neler yapabileceğini görmek istiyorum. Arsenal ve Chelsea'da kendilerini geliştiren gençlerin, profesyoneller arasında neler yapabileceğini merak ediyorum" dedi.

Ntvspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şu açıklamayı 7-8 ay önce yapması gerekiyordu ve problemi geçtiğimiz sezon sona erdiğinde yapılan Amerika kampında çözmeye başlamalıydı. Hala geç değil, Hiddink farkını belli etmesi için ortaya birşeyler koymalı artık, terim'den farklı olduğunu göstermeli, bekliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Biraz geç kaldı, eleme maçları başlamadan önce bunu bitrmesi gerekirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hollanda maçında Gökhan Töre, Jem gibi oyuncuları göreceğiz demekki...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Böyle bir operasyona ihtiyacımız olduğu kesin.Geç bile kalındı yorumlarına katılıyorum ben de.Umarım başarılı bir şekilde genç yeteneklerimiz milli takıma monte edilir.Riskli bir iş.Hiddink'ten farkını ortaya koymasını bekliyoruz.
    So what?
    Saike

Sheriff Misafir

Nadir Çiftci, Jem Karacan, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup'tan bahsediliyor sanırsam. Gökhan Töre'yi defalarca izlemiş biri olarak geleceğin en önemli yıldızlarından biri olduğunu düşünüyorum. Diğerlerini pek izlemedim.

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Bencede jem karacan Gökhan töre gibi oyuncular iyi olucak çünkü 2012 de düşünülmeli 2012 de ne yapacaktık.Şimdi 2010 da oynuyon futbolcular yaşlanacaktı ve çok az genç bulunucaktı şimdi iyi yetenekli futbolcuları izliyebileceğiz bu çok güzel birşey

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Herzaman demişimdir JEM KARACAN, beraber bi turnuvada aynı takımda oynamıstık. Muthis futbolcu olacagından eminim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu demek oluyor ki 2012'den bir beklenti yok. Bence en iyisi bu, böylece uzun vadede birşeyleri sisteme oturtacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Hiddinkin klitesine güveniyorum geç oldu ama güç olmayacak umarım yepyeni bir kadro bekliyorum ondan

Mesaj Yetkileri