Arda'nın sakatlığı üzerine saçmalıklar
"Arda çok sek..s yapıyor"
Usta yorumcu Erman Toroğlu'nun milli futbolcu Arda Turan ile ilgili sözleri gündeme yine bomba gibi düştü.
Önceki gün Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına konuk olan ünlü yorumcu Arda Turan'ın sakatlığını çok sek..s yapmasına bağladı.
Hatamdan kaynaklandı
Arda'ya Osteitis pubis teşhisi konulmasını değerlendiren Toroğlu, "Ben bu sakatlığı zamanında geçirdim. Ve o dönemde tamamıyla benim hatamdan kaynaklandı. Fazla sek..s yapmak ve dinlenmemek buna sebep olur" diye konuştu.
Muhabir de doğruladı
Bu arada Almanya-Türkiye maçını İstanbul'da rakı içerek Türkler'le birlikte izleyen Alman Bild gazetesinin muhabiri Claudia Weingartner de Erman Toroğlu'nu doğrulayan açıklamalar yaptı. 14 numaralı Arda formasıyla poz veren muhabir Arda'nın sakatlığını çok fazla sek...s yapmasından kaynaklanabileceğini öne sürdü.
Artık yok artık demekten başka bir şey diyemiyorum.Özel hayatına dikkat etmiyor dese tamam da ne demek bu ?
Arda'nın da bir cevabı var :
Benim bir ailem yokmus kız arkadasımın bir arkadası yokmus gibi davranıyorlar. Basında şerefsizlik ahlaksızlık dizboyu..
Arda Turan
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."