Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Volkan Şen Süresiz kadro Dışı !

1. Arrow Volkan Şen Süresiz kadro Dışı !

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor'da kriz! NTVSPOR'un son dakika bantıyla bildirdiği habere göre; Bursaspor'un yıldız futbolcularından Volkan Şen, izin almadan yurt dışına çıktığı için süresiz kadro dışı bırakıldı.

Sporx

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

bende gordum valla kararın yanlısmı dorumu oldugunu zamn gosterir

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İlginç. . .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İyi olmuş sevindim gerçekten.Bu sezon davranışları çok iticiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Affederler yakinda ayni bizim Ibo'larda oldugu gibi. Ama ayrilmayi kafasina koyarsa Sercan'la birlikte kapilarimiz acik, tam bizim sisteme uygun bir oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bizimde Kapımız Acık Yahu !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ceza onun ayaklarını yere bastırır

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

evt ucmustu baya

Türk futbolcusunun klasik sorunlarından biri şımarma. Bu ceza iyi bir ders olacaktır. Volkan hemen açıklama yapmış "Cezaya saygılıyım." demiş başka oyuncular gibi yönetime sallamamış. Bazılarınında ağızlarının suyu akmaya başlamış hemen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Türk futbolcusunun klasik sorunlarından biri şımarma. Bu ceza iyi bir ders olacaktır. Volkan hemen açıklama yapmış "Cezaya saygılıyım." demiş başka oyuncular gibi yönetime sallamamış. Bazılarınında ağızlarının suyu akmaya başlamış hemen
    Kimsenin ağzının suyu akmamış.Süresiz yazıyor zaten olay yeterince büyük.

Büyütülecek bir olay değil. Ertuğrul Sağlam hiçbir oyuncusunu kaybetmek istemez. Karabük maçında yine sahada olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Büyütülecek bir olay değil. Ertuğrul Sağlam hiçbir oyuncusunu kaybetmek istemez. Karabük maçında yine sahada olur.
    Niye kadro dışı o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Büyütülecek bi olay olup olmadığını zaman gösterecektir bence. Ama bir kargaşa ortamı yaşanacağını düşünmüyorum..
    I'm back...

Konu başlığında ikimizin yazılarının olmasından memnun değilim ama Volkan'ın yaptığı ilk hareket değildir bu. Göz yumulmuştur, kulüp içerisinde halledilmiştir ama bu sefer böyle bir yola başvurmuştur Ertuğrul Hoca. Zaman gösterecektir kimin haklı çıkacağını. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takım arkadaşına, hocasına ya dayöneticilerden birine karşı direk yaptığı bir şey değil, bir kavga, tartışma olsa büyük olay olabilirdi ama yaptığı şey izinsiz yurt dışına çıkması. Pişman olduğunu belirtirse ki belirteceğini düşünüyorum, para cezası kesilir ve affedilir, Bursa'nın ilk maçında da oynar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kadro dışı bırakılıp bir sonraki maç da oynatılacaksa ne anladım ben o cezadan.

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Kadro dışı bırakılıp bir sonraki maç da oynatılacaksa ne anladım ben o cezadan.
    Katılıyorum.Ayrıca bu durum Ertuğrul Sağlam'ın takım içindeki otoritesini de zedeler diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Ayrıca bu durum Ertuğrul Sağlam'ın takım içindeki otoritesini de zedeler diye düşünüyorum.
    Bizi geçen sene şampiyon yapan en önemli unsurlardan biriydi disiplin. Volkan bu hareketinden sonra ceza almasaydı, bu tür olayların önünde nasıl geçebilirdi ya da kafası esen hocadan habersiz/izinsiz davranışlarında bulunca o oyunculara nasıl ceza vericekti. Hocam, sen Volkan'a ceza vermemiştin bana neden ceza veriyorsun demez miydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ceza verilmesine bir şey demiyoruz ki zaten. Gayet doğru bir karar. Ama sen diyorsun ki merak etmeyin bi daha ki maçta yine 11 de yer alır. İşte o zaman takım içindeki otoritesini de iyice kaybeder E.Sağlam. Bir ceza verildiyse arkasında durulmalı. 1-2 hafta takıma almayacaksın işte o zaman burnu sürter oyuncunun. Yoksa Volkan gel kadro dışıydın ama bu maçta sana ihtiyacımız var çık oyna dersen diğer oyuncular bizim günahımız ne derler. Huzur ortamı bozulur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ertuğrul Sağlam kadro dışı bırakır ve cezayı yönetim verecek der, yönetim de para cezasını keser. Oyuncu cezalandırılmış olur ve sonra da kadroya döner. Takım içinde huzursuzluk çıkaracak bir olay değil ki bu, disiplinsizlik. Disiplinsizliğini cezasını da para vererek ödeyecek, Ertuğrul Sağlam direk para cezası veremeyeceğine göre ve bu olay karşısında kayıtsız kalmadığını göstermek için kadro dışı bırakmış. Yönetime raporu sunar hoca, cezası verilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sezon sonuna kadar oynatmayacaksa bu adam devre arası satılır arkadaş

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Volkan kadro disi felan olmaz, milli ara sonrasi ilk mac oynar.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Olayın çok büyüyeceğini sanmıyorum açıkçası , bir uyarı niteliğinde kadro dışı bırakılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Genç oyuncu böyle ufak cezalarla yola getireceksin ki daha büyüğünü yapmasın. İdam edilecek hali yok elbette oynatılmalı geleceği olan bir oyuncu.. Yabancıların yediği naneleride biliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tartışmayı kişisel olaylara veya BJK-Bursa tartışmasına çevirmeyelim.Volkan'ın durumuyla ilgili konuşalım.Kişisel tartışmalara daha fazla devam etmeyelim.

Volkan Şen`in 10 gün önce de aynı hatayı yaptığını belirten Ertuğrul Hoca, henüz kendisinden özür dilemediğini ifade etti.

OLAY SPOR`A KONUŞTU
    Bursaspor`da izinsiz olarak yurt dışına çıktığı için süresiz kadro dışı bırakılan ve A 2 Takımı`na gönderilen Volkan Şen`in neden böyle bir cezaya maruz kaldığının ayrıntıları netleşti. Konu ile ilgili Olay Spor`un sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Volkan`ın 10 gün önce de aynı hatayı yaptığını açıkladı. Sağlam şöyle konuştu:

`HAYIR` DEDİM AMA...

“Volkan, Amerika`ya gitmek için benden izin istedi. Bende kendisine `hayır` cevabı verdim. Sonuçta gittiğiniz ülke kıtalararası bir ülke. Uzun bir yolculuk. Bu tür yolcularlar vücutta farklı reaksiyonlar yapar. Bizde ağır bir çalışma temposu içerisindeyiz. Gidiş geliş 30 saate yakın bir seyahatten sonra ağır antrenman temposuna ayak uyduramazsınız. Sakatlanma riski çok fazla.”

FERDİ HAREKET EDEMEZ

`Volkan`ın para cezası ile cezalandırılması daha iyi olmaz mıydı` sorusuna Ertuğrul Hoca, “O da bir tercihti ama biz bu başarıyı ekip ruhu ile yakaladık. Kimse ferdi olarak hareket etme lüksüne sahip değil. Volkan aynı hatayı 10 gün önce de yaptı. Biz ona para cezası verseydik, bu kez aynı davranışı bir başka oyuncu yapmaya kalktığında olay farklı yere giderdi. Bu tür hareketleri kim yaparsa yapsın aynı şekilde cezalandırılır” şeklinde yanıtladı.

ÖZÜR DİLEMEDİ
    Sağlam son olarak, `Volkan ne zaman affedilecek?` sorusuna “Henüz belli değil. Bu süreyi Volkan`ın davranışları belirleyecek” cevabını verirken, Volkan`ın kendisinden özür dileyip dilemediğiyle ilgili soruya da “Hayır dilemedi. Kendisiyle henüz görüşmedik” yanıtını verdi.

Olay

Kulübümüzün futbolcusu Volkan Şen`in cezası ile ilgili Yönetim Kurulumuz bir açıklama yaptı. 07.10.2010 tarihinde Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın raporu, Yönetim Kurulumuzun kararı ile cezalandırılan ve A2 takımımızla antrenmanlara çıkan futbolcumuz Volkan Şen’in cezası, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın raporu doğrultusunda, 13.10.2010 saat 18:00 itibari ile Yönetim Kurulumuz tarafından kaldırılmıştır.

Bilgilerinize sunulur.

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

göstermelik bi uygulama olduğu en başından belliydi..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

milli maç arası olmasa bu ceza verilirmiydi çok merak ediyorum ..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Göstermelikte olsa ceza aklını başına getirmiştir eminim..Birdaha daha dikkatli olur.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri