-
Thomas Doll gönderildi
17 Ekim 2010 19:48 | NTVSpor.net
Gençlerbirliği'nde Alman teknik direktör Thomas Doll ile yollar ayrıldı.
Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu, teknik direktör Thomas Doll ile yollarını ayırdı. Alınan bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig'de bugün Medical Park Antalyaspor karşısında alınan 3-2'lik mağlubiyet sonrasında, yönetim kurulu, Alman teknik adamla bir görüşme yaptı. Görüşmede yönetim kurulu, Doll'e kendisiyle çalışmak istemediklerini ve yarın menajerini Ankara'ya beklediklerini ifade etti.
Bu gelişmenin ardından teknik direktör arayışlarına başlayan başkent ekibinde, Giray Bulak, Rıza Çalımbay gibi isimlerin gündeme geldiği öğrenildi. Alınan bilgilere göre, yeni teknik direktör gelene kadar, takımı yardımcı antrenör Serdar Dayat maçlara hazırlayacak.Öte yandan, kulüp yönetiminin bir bölümünün yardımcı antrenör Serdar Dayat'ın göreve getirilmesine sıcak baktığı öğrenildi.
Gençlerbirliği ilk 8 hafta sonunda 8 puan toplayabilmişti.
-
Yine iyi sabretti İlhan Cavcav bence..
-
Doğru bir karar bu günkü yenilgi çok ağırdı. İyi bir sebep oldu.
-
Doğru bir karar oldu barahir'in dediği gibi iyi sabretti Cavcav.
-
sabredilmesi gereken bir hocaydı ama,en azından bu kadar sabrederek saygısını gösterdi.
ama konuya gelirsek yerinde bir karar olmuş. günü kurtarmak için değil de, keşke uzun vaadeli genç bir hoca getirse ilhan cavcav ve sabretse.
-
Ya vay arkadas ya niye bu takimlar hep bizi buluyor, bizimle oynanacak mactan once herkes hocasini kovuyor
-
yerinde bir karar , gecen hafta kim duser diye konusurken aramizda Doll ile devam ederlerse en buyuk aday Genclerbirligi diyorduk , Doll gecen sezon iyi basladi ama surekli kotuye dogru giden bir performansi vardi Genclerbirligi'nin , gecen sezon gol yollarinda olan problemleri yuzunden bu sezon 10 tane forvet alinca (abartiyorum) islerin cozulucegini sandilar fakat bu seferde gecen sezon en iyi yaptiklari defansi kaybettiler , cok gol yediler , yeni gelicek iyi bir teknik direktor bu takimi ayaga kaldirabilir
-
Doll gidince gelecek adamlar belli, hep aynı kişiler dönüp dolaşıyor. Bari Doll kalsaydı istikrar olarak bir avantajları olurdu.
-
Gezgin teknik direktör grubundan birisi gelmesin de,iyi yapsınlar artık şu teknik direktör tercihini de istikrar sağlansın.
-
"Doll görevinin başında"
Gençlerbirliği'nde Thomas Doll'ün durumuyla ilgili Başkan İlhan Cavcav açıklamada bulundu.
"Doll görevinin başında"
Gençlerbirliği Kulübü Yönetim Kurulu toplantısı sona ererken, kulüp başkanı İlhan Cavcav, teknik direktör Thomas Doll'un görevinin başında olduğunu söyledi. Yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Cavcav, üyelerle görüş birliği içinde olduklarını belirterek, ''Tüm yönetim kurulu olarak teknik direktörümüzün işine son verilmediği ve görevinin başında olduğu konusunda hemfikiriz. Ben bu sabah Doll'e de bunu ifade ettim. Galatasaray ile aynı kulvarda birleştik. Aynı durumdayız'' dedi.
Medical Park Antalyaspor maçı sonrasındaki gelişmelerden Doll'un rahatsız olduğunu anlatan başkan Cavcav, ''Thomas Doll bana basında çıkan haberlerden sonra görev yapamayacağını ve bir kariyeri olduğunu söyledi. Biz kendisine işine son vermediğimizi ifade ettik. Çarşamba günü Doll'un menajeri gelecek ve durum o zaman netleşecek. Üyelere bunu arz ettim. Hiçbir teknik direktörle görüşmemiz olmadı ama beni arayanlar oldu. Doll bizim teknik direktörümüz'' diye konuştu.
-ALPARSLAN'A PARA CEZASI-
İlhan Cavcav, Medical Park Antalyaspor maçında kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Alparslan Erdem'e asgari 10 bin avro para cezası vereceklerini, ayrıca Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Orhan Şam hakkında da kuruldan çıkacak karar sonrasında bir ceza belirleyeceklerini söyledi.
-2 OCAK'TA GENEL KURUL YAPILACAK-
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 2 Ocak 2011 tarihinde tüzük tadilatı amacıyla genel kurul yapacaklarını kaydederek, ''Gençlerbirliği 1923 senesinden bu yana eski tüzükle yönlendiriliyor. Tüzük tadilatı yapmak için genel kurul kararı aldık'' diyerek sözlerini tamamladı.
Sporx
-
adami kovmak istediler tazminati fazla geldi simdi caydilar doll durmaz bu saatten sonra
Mesaj Yetkileri